Horoscopul dragostei, 4-10 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 4-10 octombrie 2021


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Berbec:

Problemele din trecut capătă o nouă dimensiune în această săptămână. Va trebui să dublezi eforturile pentru a-ți menține calmul în ceea ce privește relația ta sentimentală. Numai în acest fel te vei asigura că nervii tăi nu vor escalada și nu vor provoca mai mult rău decât este deja. Dacă ești singur(ă), se poate ca o persoană pe care o cunoști destul de bine să înceapă să îți dea de înțeles că vrea ceva mai mult de la tine.


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Taur:

Știi locul pe care îl are iubirea în viața ta și cum fără ea nu ai nicio direcție. Nu poți trăi fără dragoste, așa că arată acest lucru și nu îți fie frică să pariezi pe inimă! Dacă ești singur(ă), deții controlul absolut asupra vieții tale sentimentale. Faci numai ce vrei, când vrei și nu ești încă dispus(ă) să renunți la libertatea ta pentru nimeni.


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Gemeni:

Eforturile depuse în acest plan vor atrage binecuvântări de tot felul. Mai ales vineri, când aștrii îți oferă în dar numai dragoste. Dacă ești unul(a) dintre nativii(ele) singuri(e) în acest moment, probabil că simți presiunea amintirilor și te încearcă nostalgia vremurilor când aveai pe cineva lângă tine. Nu regreta, mai bine singur(ă) decât lângă persoana nepotrivită!


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Rac:

Vei avea un dar special de a-l/a o asculta pe cel(a) drag(ă), deoarece are nevoie să-și povestească temerile sau preocupările, visurile și dorințele. Te vei simți o persoană completă și utilă atunci când vei vedea că îl/o ajuți. Dacă ești singur(ă), nu vei dori să faci nicio schimbare. Viața ta este perfectă așa cum este și ești mulțumit(ă) cu ceea ce ai. Vestea bună este că vei primi înzecit tocmai pentru că nu ceri nimic mai mult!


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Leu:

Vei avea parte de o săptămână splendidă în domeniul iubirii. Persoana iubită va fi încântată de tine și ochii ei vor străluci de fiecare dată când te privește. Dacă ești singur(ă), vei face o pasiune pentru cineva care nu este atât de atras de tine precum ți-ai dori. Riști să fii dezamăgit(ă), să îți pierzi încrederea în tine și să te blochezi în viitorul apropiat. Nu insista dacă nu vezi semnale pozitive, îți vei face rău singur(ă)!


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Fecioară:

Există o lipsă de stabilitate în viața ta sentimentală, nu știi de ce îți este greu să te simți bine chiar și în propria casă. Poate că ceea ce proiectezi, de exemplu prin intermediul rețelelor de socializare, are puțin sau nimic de-a face cu ceea ce trăiești și simți. Încearcă, în primul rând, să fii sincer(ă) cu tine și să faci puțină ordine în viața ta. Dacă ești singur(ă), încearcă pe cât posibil să nu lași umbrele trecutului să te urmărească. Ele pot fi responsabile pentru faptul că nu te poți angaja cu nimeni.


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Balanţă:

Săptămâna aceasta trebuie să fii pregătit(ă) pentru situații complicate în dragoste. Primele zile vor aduce puternice influențe astrale negative. Nervii vor ieși la suprafață și certurile dintre tine și partener(ă) pot deveni foarte agresive. Dacă ești singur(ă), găsești pe altcineva cu care să te cerți. Nu se întâmplă pentru că vrei, ba chiar îți displace, numai că energiile astrale afectează toți(ate) nativii(ele), fie ei(le) singuri(e) sau cuplați(te).


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Scorpion:

În această săptămână vei fi un/o consilier(ă) excelent(ă) și vei putea pronunța cuvintele potrivite pentru persoana de lângă tine. Cel mai probabil, partenerul(a) de viață trece printr-un moment emoțional complex. Ajută cât îți stă în putință. Dacă ești singur(ă), ai grijă la cei(le) care îți adresează cuvinte mult prea pompoase pentru o primă întâlnire.


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Săgetător:

Începi săptămâna cu zile oarecum contradictorii. Pe de o parte, ai totul în favoarea ta pentru a consolida relația sentimentală în care ești implicat(ă), de a trăi momente de pasiune și de a fi fericit(ă). Pe de altă parte, vrei să scapi de angajament și să fii liber(ă). Dacă ești singur(ă), o persoană apropiată ție îți va face cunoștință cu cineva. Nu vei vrea să mergi la întâlnire, dar o vei face de dragul ei și a intențiilor sale bune. E posibil să nu regreți!


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Capricorn:

Vei dobândi maturitate în materie de relații și romantism. Cei(le) mai mulți(te) nativi(e) ai(le) zodiei tale își vor consolida și plănui viitorul cu persoana iubită. Dacă ești singur(ă), a sosit timpul să ieși și să întâlnești pe cineva diferit care te face să simți că vibrezi și îți aduce bucurie.


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Vărsător:

Vei dori să formalizezi sau să consolidezi relația în care ești implicat(ă) în acest moment. Privește atent spre partenerul(a) de viață și vezi dacă și el(a) își dorește la fel. De asemenea, dacă ești singur(ă), te vei implica în mai multe povești de dragoste, toate însă, fără continuare.


Horoscop dragoste 4-10 octombrie 2021, Peşti:

Săptămâna aceasta vei avea nevoie ca partenerul(a) de viață să fie și cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) al/a tău(a), cineva alături de care să te distrezi și care să se integreze perfect în grupul tău. Dacă ești singur(ă), s-ar putea să fii prea naiv(ă) și să pierzi șanse reale în dragoste.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS