Horoscopul dragostei, 11-17 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11-17 octombrie 2021


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Berbec:

Graţie abilităţilor tale de comunicare aflate la cote înalte în această săptămână, şansele de reuşită la locul de muncă sunt foarte mari. Nu este exclusă o promovare sau o mărire de salariu. Acest lucru te va linişti şi vei avea parte de mai multă afecţiune din partea partenerului(ei).


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Taur:

Ai tendinţa să fii agresiv(ă), mai ales dacă întâmpini ostilitate din partea celorlalţi(te) sau dacă ţi se pare că eşti forţat(ă) să faci anumite lucruri. Conflictele şi confruntările sunt inevitabile, ai grijă totuşi, să nu te înfurii prea tare şi să regreţi ceea ce vei spune la nervi.


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Gemeni:

Te confrunţi cu multă superficialitate, iar acest lucru te irita la maximum. Nu încerca să „educi” persoanele cu care te întâlneşti, pentru că poţi crea impresia că eşti obsedat(ă) de perfecţiune. Cel mai bine pentru tine este să ocoleşti persoanele care nu-ţi plac, fără prea multe vorbe.






Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Rac:

Eşti neliniştit(ă) şi nu te poţi concentra. Este recomandat să-ţi disciplinezi mintea şi să nu o mai laşi să „zburde” în libertate. Fii mai precaut(ă), fă exerciţii de relaxare. Cere sprijinul partenerului(ei) de cuplu dacă nu poţi face singur(ă) unele lucruri.


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Leu:

Vrei să fii mai relaxat(ă) şi să fie mai multă armonie în jurul tău. Pentru asta nu trebuie decât să petreci mai mult timp în mijlocul familiei. Rezolvă mai repede ce ai de rezolvat la locul de muncă şi întoarce-te acasă.


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Fecioară:

Imaginaţia ta este la cote înalte, te simţi inspirat(ă) şi ai tot felul de idei cu care îţi surprinzi partenerul(a) de cuplu. Vrei să ieşi din rutină şi să explorezi lucruri pe care nu le-ai încercat până acum în relaţie.






Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Balanţă:

E o perioadă în care comunicarea este la nivel înalt. Acum este momentul să iei o decizie importantă sau să îţi mărturiseşti sentimentele. Dacă lucrezi într-un domeniu ce are legătură cu ideile, comunicarea, sunt şanse mari să fii promovat(ă), ceea ce îţi va aduce şi mai multă relaxare în cuplu.


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Scorpion:

Simţi nevoia de mai multă dragoste, mai multă afecţiune. Ţi se pare că lucrezi mai uşor în compania celor dragi, te concentrezi mai bine şi eşti mai productiv(ă). Dacă eşti singur(ă), şansele să întâlneşti pe cineva special sunt destul de mari.


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Săgetător:

Pot apărea frustrări din cauza faptului că te simţi descurajat(ă) în tot ce faci. Parcă nimic nu mai este bine, parcă nimic nu-l/ nu o mai mulţumeşte pe partenerul(a) de cuplu. Faci faţă cu greu criticilor, te simţi copleşit(ă) de blocaje şi obstacole.






Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Capricorn:

Brusc devii un adevărat magnet pentru persoanele din jurul tău. Deşi te încântă la nebunie noua ipostaza, este recomandat să fii precaut(ă). Poţi ajunge la epuizare din cauza multiplelor întâlniri.


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Vărsător:

Eşti într-o etapă foarte romantică şi afectuoasă. Eşti drăgăstos(asă), cald(ă), expresiv(ă) şi pasional(ă). Persoanele apropiate sunt foarte atrase de tine şi poţi stârni câteva scene de gelozie. Nevoia de a primi dragoste şi afecţiune este în creştere.


Horoscop dragoste 11-17 octombrie 2021, Peşti:

Te incită o persoană pentru care simţi o puternică atracţie şi dorinţă. Atenţie, însă, la comportament, întrucât există riscul să fii perceput(ă) ca infatuat(ă) şi lipsit(ă) de orice formă de tact.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS