Etalarea şi interpretarea runelor, 25-31 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 25-31 octombrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ALGIZ (cu faţa în jos). Algiz este runa protecţiei şi oportunităţilor. Este posibil să apară un progres mai lent pe care să îl consideri declin. Dacă nu eşti vigilent(ă), poţi fi vulnerabil(ă) în faţa unor atacuri. Dacă eşti atent(ă), vei fi protejat(ă). Condiţia pentru a fi bine este să eviţi să fii încăpăţânat(ă) sau miop(apă). Sunt oportunităţi de creştere însă sunt deghizate.


Taur:

Runa etalată – EIHWAZ. Această rună îţi dă un sfat valoros: să manifeşti acum răbdare şi perseverenţă şi să nu renunţi la ceva ce ai început. Nu ceda, nu de îndoi de tine sau de proiect ori relaţie, pentru că există şi necesitatea obstacolelor ca să fii testat(ă), nu ca să renunţi. Trebuie să înveţi să depăşeşti obstacolele, dar nu prin abandon ci prin propria judecată şi rezistenţă în faţa lor. Întăreşte-ţi viziunea în viitor, în timp ce stai în prezent. Intuitiv vei şti care îţi sunt cele mai bune decizii ca să previi consecinţe nedorite.


Gemeni:

Runa etalată – FEHU. Indiferent care este situaţia la care te gândeşti, această rună cu faţa în jos te anunţă că pot apărea unele dificultăţi sau greutăţi în relaţiile curente sau viitoare din cauza abordării neclare şi nerealiste. Poţi fi confuz(ă) din moment ce ai viziuni idealiste ce nu au legătură cu realitatea. Dacă vezi că ceva nu funcţionează, schimbă şi adaptează abordarea şi viziunea.


Rac:

Runa etalată – INGUZ. Runa este conectată cu energia lui Inga. Creaţia este feminină şi este o stare de a fi. Tot ce facem înseamnă creaţie şi viaţă: muncim, cântăm, sperăm, plângem, gândim, râdem, mergem, ne odihnim, suntem. Runa îţi vesteşte frumoase realizări pentru tot ce creezi. Este posibilă şi crearea unei noi vieţi. Lasă-te aprins(ă) de focul creaţiei.


Leu:

Runa etalată – JERA. Rezultatele benefice sunt favorabile pentru orice acţiune ai întreprins. Poate însă să mai dureze până când culegi aceste rezultate şi ele pot să nu fie rapide pentru că mereu este implicată o fereastră de timp necesară. Nici fermierii(ele) nu pot grăbi recolta trăgând de vlăstare să se facă mari. La finalul sezonului însă, te vei scălda în abundenţă.


Fecioară:

Runa etalată – LAGUZ. Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuiţia şi refluxul şi curgerea emoţiilor, relaţiilor şi vocaţiilor. În mod particular, ea anunţă o satisfacţie a nevoilor emoţionale. În ciuda faptului că totul curge potrivit la acest moment, deseori această rună semnalează şi nevoia de curăţare, de reevaluare şi reorganizare. Ea indică faptul că aspectul intuitiv al tău este trezit, drept pentru care runa Laguz te sfătuieşte să îl hrăneşti.


Balanţă:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în sus). Runa Othila este şi runa moştenirii. În timp ce este avantajos să moşteneşti bani, proprietăţi sau alte bunuri materiale, adevărata moştenire este cea a tradiţiilor de familie, a poveştilor şi a înţelepciunii străbunilor. Familia nu trebuie să fie mereu legată prin sânge. Familia este dată de oamenii şi de locurile în care te simţi în siguranţă, confortabil şi unde poţi fi tu însuţi(ăţi). Tu eşti un mix a tuturor acestor lucruri ce ţi-au influenţat viaţa şi te-au ajutat să îţi stabileşti credinţe şi valori.


Scorpion:

Runa etalată – TIWAZ. Tot ce ţi se întâmplă acum este extrem de important. Runa anunţă şi recunoaşte o perioadă activă în viaţa ta. Aventurile de orice fel sunt posibile acum, la fel şi emoţiile puternice sau evenimentele importante. Dacă te gândeşti la relaţiile cu alţi oameni că sunt deja formate, ele sunt necesare şi bune. Dacă te gândeşti la afaceri sau la o idee, rămâi fidel(ă) faţă de ce este pentru că are un rol pentru dezvoltarea destinului tău.


Săgetător:

Runa etalată – THURISAZ (cu faţa în jos). Fă efortul de a rămâne pozitiv(ă) şi focalizează-te asupra tuturor realizărilor pe care le ai în munca ta, chiar dacă ţi se pare dificil. Dacă nu ai abilităţile de a depăşi provocările, investighează felurile în care poţi dobândi aceste abilităţi ca în viitor să te simţi mai bine în pielea ta.


Capricorn:

Runa etalată – WUNJO. Fii conştient(ă) că o situaţie la care te gândeşti este complexă. Poate necesită anumite sacrificii. Dacă se adună nori la orizont ce anunţă furtuna, ai nevoie să evaluezi cu atenţie situaţia şi nu subiectiv, să vezi că dincolo de nori există lumină şi nu să rămâi focalizată pe norii trecători.


Vărsător:

Runa etalată – ALGIZ. O situaţie în care eşti acum implicată, stagnează. Nu ştii ce te aşteaptă dar nici nu e o altă cale. Este posibil să ţi se deschidă noi perspective sau deja s-au deschis şi să primeşti o şansă să schimbi anumite aspecte din viaţa ta. Situaţia de care eşti interesat(ă) îţi va livra asemenea oportunităţi.


Peşti:

Runa etalată – EHWAZ. Această rună poate indica mai multe lucruri. O situaţie îţi poate aduce ceva nou în viaţa ta, întâlnirea cu oameni noi, schimbarea unei locaţii, plecarea într-un loc diferit. Toate au în comun schimbarea din ceva în altceva. Fiecare situaţie îţi promite o schimbare graduală spre mai bine. Fii pregătit(ă) pentru schimbare. Subiectul schimbării are legătură cu stilul tău de viaţă şi relaţiile cu oamenii.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS