Etalarea şi interpretarea runelor, noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, noiembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

PERTHRO (inversată). Ceea ce se întâmplă poate fi perceput într-o manieră subiectivă, însă trebuie să reţii că trecutul este „mort”, iar viitorul nu s-a născut încă. Prezentul este ceea ce contează. Nu te mai baza pe lucruri din trecut, căci ele nu mai funcţionează pentru tine. Renunţă la credinţele vechi, la modurile vechi de gândire care nu te mai reprezintă. Să te întorci din nou şi din nou la ele înseamnă să rămâi pe loc în dezvoltarea ta. Este foarte important să înţelegi acest lucru şi să mergi înainte, chiar dacă uneori te confrunţi cu o stare de confuzie. Atunci când o situaţie nu te avantajează, spune-ţi că totul este temporar. La un moment dat va veni şi vremea ta să fii pe val.


Taur:

URUZ. O etapă din viaţa ta se încheie şi o alta începe. Există o forţă care aduce mereu schimbări. Această putere a ta te face să evoluezi. Te provoacă să respingi credinţe vechi, forme vechi de gândire şi să creeze o nouă formă. Trecutul este depăşit, întâmpină-ţi viitorul. Orice schimbare apare îţi este favorabilă. Nu te teme că pierzi controlul asupra evenimentelor. Ai puterea de a depăşi orice obstacol. Nu te opune schimbării, lucrează pentru schimbare. În relaţiile personale şi profesionale pot apărea modificări, însă ai încredere că totul este spre beneficiul tău.


Gemeni:

ODIN. Poate că soarta vrea să te testeze sau poate că va trebui să înveţi ceva privind înapoi la viaţa ta. Sau poate cineva intră în viaţa ta pentru a manifesta o legătură karmică. Învaţă să cooperezi, indiferent ce se întâmplă. Cu cât te adaptezi mai uşor, cu cât accepţi mai repede ce ţi-a pregătit soarta, cu atât va fi mai uşor să-ţi înveţi lecţia. Nu încerca să te opui forţelor karmice. Nu te poţi împotrivi sorţii. Fii pregătit(ă), fii curajos(asă)!






Rac:

LAGUZ (inversată). Poţi simţi că nu mai poţi. Te poţi simţi încordat(ă). Dar nu încerca să forţezi când vezi că ceva nu se poate realiza. Unele lucruri sunt menite să se întâmple altă dată, nu atunci când ne dorim. Poţi pierde energie încercând să obţii ceva cu orice preţ. Iar colapsul este iminent. Resursele nu sunt nelimitate. Nu sacrifica ce ai pentru o obsesie. Poate că este mai prudent să renunţi la un obiectiv. Poate că nu ai nevoie de acel ceva sau poate nu este acum momentul să-l împlineşti. Calmează-te, întreabă-te ce îţi doreşti cu adevărat şi dacă nu ar fi mai bine în unele momente să-ţi protejezi energia decât să o risipeşti în scopuri inutile.


Leu:

RAIDO (inversată). Poate că te aştepţi la neaşteptat. Noul, schimbarea te pun la muncă. Dar această muncă îţi va deschide noi perspective promiţătoare. Dacă schimbarea are legătură cu relaţiile de familie sau prietenie, atenţie la capitolul comunicare. Fii pregătit(ă) de o mobilizare exemplară! Chiar dacă te aştepţi la ceva bun, nu-ţi închipui că vei fi servit(ă) pe platou de aur. Dacă te cuprinde vreo stare de lenevie nu vei reuşi nimic. Norocul este pentru cei(le) muncitori(are).


Fecioară:

KENAZ (inversată). Trăieşti sau eşti pe cale să trăieşti ceva ce te va scoate din zona de confort. Poate fi o neînţelegere în zona de parteneriate. Poate fi o despărţire, la locul de muncă sau de un/o partener(ă) de cuplu. Deşi simţi că ceva în interiorul tău se rupe şi este dureros, va trebui să înţelegi că tot ce se întâmplă este spre beneficiul tău. Tot ce se destramă şi nu mai supravieţuieşte timpului este pentru că nu mai este spre binele tău suprem. Înlătură tot ce îţi umbreşte viaţa, tot ce te ţine pe loc. Nu te bloca în vechi şi regret. Anumite lucruri, pur şi simplu nu-ţi mai sunt de folos.






Balanţă:

TEIWAZ. Tot ce se întâmplă acum are o importanţă majoră pentru viaţa ta. Aventurile, emoţiile puternice, evenimentele majore fac parte din prezentul tău. Relaţiile personale, relaţiile profesionale sunt ceea ce trebuie să fie. Mergi înainte căci ele vor contribui la dezvoltarea personalităţii şi a destinului tău. Arată perseverenţă! Unele cetăţi nu cad uşor în război, dar nu trebuie să dai înapoi. Atacă răbdător, până când reduta va ceda!


Scorpion:

FEHU (inversată). Pot apărea dificultăţi şi obstacole în relaţiile actuale şi viitoare. Poate că situaţia îţi este neclară, iar acţiunile tale puţin confuze. Dar nu trebuie să te dai bătut(ă). Continuă! Iar ca să reuşeşti, evită să iei decizii în situaţii de neclaritate. Bazează-te pe intuiţie şi dacă simţi că nu trebuie să faci ceva, atunci este clar că nu trebuie să o faci.


Săgetător:

MANNAZ (inversată). Poate că nu va curge numai lapte şi miere. Poate că dezvoltarea ta va cunoaşte şi obstacole. Poate crezi că cineva încearcă să te împiedice sau să te rănească. Analizează şi înţelege circumstanţele fiecărei situaţii în parte şi întoarce-te către tine însuţi(ăţi). Vei vedea că adevăratele piedici sunt chiar din partea ta. Eşti singurul(a) care te blochează. Renunţă la toate credinţele care te ţin în loc, care te rănesc şi care nu îţi dau voie să fii fericit(ă). Poate că este vorba despre o frică din copilărie sau poate că este un mod de gândire defectuos. Ori poate o greşeală din trecut care ţi-a rupt impulsul de a face ceva. Fii onest(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi vei putea reuşi.






Capricorn:

OTHALA. Această rună simbolizează întărirea legăturilor din interiorul familiei. Acum anunţă fie că familia ta se poate extinde printr-o uniune, căsătorie sau copil, fie că familia ta are nevoie de vindecare în ceea ce priveşte relaţiile din interiorul ei. Familia poate fi cea principală dar şi cea extinsă sub formă de arbore genealogic. Runa mai indică şi faptul că este posibilă o moştenire sau achiziţia unui bun care va fi benefic pentru întreaga familie, cum ar fi o proprietate.


Vărsător:

ALGIZ. Ceva se schimbă şi te poate întoarce pe dos. Dar va trebui să înţelegi că orice modificare este, de fapt, o deschidere de noi perspective. Ai şansa de a-ţi schimba viaţa, de a te bucura de noi oportunităţi. Ai nevoie de acţiune la momentul pregătit. Fii pe fază!


Peşti:

THURISAZ (inversată). Încearcă să acţionezi, dar nu te lăsa constrâns(ă) de forţe exterioare. Poate că îţi este frică să îţi înfrunţi adevărul interior. Dar va trebui să o faci. Căci numai atunci vei avea claritate asupra situaţiei tale. Pune-ţi ordine în viaţă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS