Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 19-25 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 19-25 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – THURISAZ. Această rună indică prezenţa de noi opţiuni ce se deschid înaintea ta. Cu toate acestea, eşti sfătuit(ă) să te opreşti în faţa porţii înainte de a păşi pe ea, pentru a privi drumul care se întinde în faţa ta de aici în continuare.


Taur:

Runa etalată – WUNJO (inversată). Pot fi unele neînţelegeri de moment sau probleme cu un/o partener(ă) sau într-o relaţie romantică, fapt ce îţi amână fericirea clipei de faţă. Un adevăr poate fi ascuns de tine. Ceea ce credeai că e iubire, nu este. Un parteneriat poate să nu îţi fie benefic şi să nu ducă la fericire. Ai de muncit mult în continuare ca să ajungi la fericire, dar vei reuşi. Wunjo este runa bucuriei.


Gemeni:

Runa etalată – ALGIZ. Runa descrie o persoană care aleargă cu braţele ridicate, semn al victoriei sau o reprezentare a zeului norvegian Heimdall care ţine sabia într-o mână şi cornul în cealaltă. El păzeşte astfel tărâmul divin al lui Asgard. Algiz s-ar traduce prin „protecţie”, „defensivă” şi reprezintă runa războinicului. Ea oferă protecţie împotriva vătămărilor.






Rac:

Runa etalată – EHWAZ. Ehwaz simbolizează mişcarea înainte cu energie, o călătorie. Ea poate anunţa un progres stabil, chiar dacă lent. Te poţi aştepta să mergi undeva fie cu avionul, fie cu maşina.


Leu:

Runa etalată – FEHU. Fehu poate atrage atenţia cu privire la datorii. Dacă ai bani de dat cuiva, ar fi mai bine să le plăteşti. Nu lăsa datoriile să se facă şi mai mari. Fehu este simbolul puterii care vine din succesul în plan financiar.


Fecioară:

Runa etalată – HAGALAZ. Este nevoie să distrugi ceva din trecut sau din prezent pentru a avea parte de o schimbare în bine. Chiar dacă îţi este frică de pierdere, ea este în folosul dezvoltării tale, personale sau profesionale.






Balanţă:

Runa etalată – JERA (cu faţa în sus). Runa indică faptul că fericirea şi vremurile în care să fii vesel(ă) sunt la orizont. Este un timp să îţi vezi roadele muncii susţinute şi a efortului depus. Deşi lucrurile sunt mult mai luminoase la orizont, s-ar putea să fie vorba doar de un nou pas din călătoria ta şi nu destinaţia finală.


Scorpion:

Runa etalată – NAUTHIZ. Se pare că între tine şi ţelul tău există o distanţă desul de mare. Ai nevoie să depăşeşti acest hop. Dar cum? Trecerea prin această „prăpastie” este riscantă dar, totodată, ai mare nevoie de ea. Nauthiz indică o dorinţă a sufletului neîmplinită în prezent.


Săgetător:

Runa etalată – OTHILA. Othila este runa casei, familiei şi achiziţiilor, a jocului cinstit spre acumulare, a beneficiilor ca drept de naştere sau moştenire. Othila vesteşte o mare capacitate mentală, adaptabilitate şi maturitate. Multe abilităţi personale îţi aduc beneficii în casa ta, familia ta, oraşul tău, ţara ta, fiind şi o rună a patriotismului. Runa simbolizează şi tărâmul ancestral, proprietatea, bogăţia fixă care este dată din generaţie în generaţie. O familie unită înseamnă putere. Othila este tot ce ai câştigat în viaţă, dar şi casa ta spirituală.






Capricorn:

Runa etalată – RAIDO. Această rună este relaţionată cu comunicarea şi armonia a ceva făcut din două elemente. De regulă semnalează posibilitatea unei călătorii, fie ea în lumea fizică sau în adâncul fiinţei. O asemenea călătorie are drept scop vindecarea de sine sau schimbarea de sine. Runa Raido avertizează să fii moderat(ă) în orice excese ale vieţii. Poate că o uniune neaşteptată va apărea în viaţa ta sau poate te vei reuni cu cineva pe care nu l-ai văzut de mult timp. Sau poate o reuniune prevăzută de runa Raido se referă la anumite aspecte interne din tine care au fost în conflict cu tine de ceva vreme.


Vărsător:

Runa etalată – THURISAZ. Această rună îţi arată să iei în calcul nevoia de a nu acţiona încă, ci de a examina experienţele trecute şi circumstanţele înainte de a continua drumul spre succes. Nu este un moment de a lua decizii, ci mai degrabă de a îţi întări abilitatea de a aştepta. Revizuieşte-ţi trecutul cu atenţie. Observă-l, binecuvântează-l şi dă drumul la orice trebuie să dai drumul. Abia apoi păşeşte, trece pragul, intră în acea uşă nou deschisă.


Peşti:

Runa etalată – ANSUZ. Ansuz semnifică o figură autoritară, poate un/o angajator(are), un/o profesor(ară) sau un părinte. Oricine ar fi, el(a) urmează să-ţi faciliteze o transformare. Se anunţă un eveniment pozitiv care îţi poate transforma viaţa pentru totdeauna. Poate te aşteaptă o promovare sau un bonus pe care această persoană ţi-l acordă datorită muncii excelente.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS