Etalarea şi interpretarea runelor, 6 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 6 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – GEBO. Runa semnifică parteneriate şi cadouri. Este o rună pozitivă care anunţă promisiuni şi vise ce devin realitate. Atunci când apare runa Gebo, vei şti că ceva pozitiv şi total meritat este pe cale să se prezinte în viaţa ta. Un parteneriat reciproc avantajos este pregătit să se nască.


Taur:

Runa etalată – JERA. Jera este simbolul recoltei. Ai timp pentru de toate. Urmează un eveniment anual important. Sau poate primeşti recompense pentru eforturile depuse până acum. O persoană cu o răbdare uriaşă îţi face o promisiune.


Gemeni:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). În curând ai putea fi beneficiarul(a) unui dar sau cel(a) ce dăruieşte un cadou de înţelepciune. Dacă tu primeşti cunoştinţe de la familia ta sau poveşti de familie care au fost date din generaţie în generaţie, asigură-te că asculţi cu atenţie şi stai liniştit(ă) ca să înregistrezi tot ce ţi se spune, ca să revizuieşti mai târziu, cândva, când va fi nevoie. Informaţia îţi va fi de un real ajutor. Chiar dacă nu doreşti această informaţie acum, îţi va fi importantă în viitor.






Rac:

Runa etalată – MANNAZ. Apariţia lui Mannaz semnifică frecvent intensificarea şi îmbunătăţirea relaţiilor unei persoane cu oamenii din comunitatea sa. Acest lucru se referă adesea mai degrabă la relaţiile sociale, decât la cele de afaceri sau dragoste. Apariţia acestei rune sugerează că factorul important nu este neapărat individul, ci comunitatea din care face parte.


Leu:

Runa etalată – PERTH. Această rună simbolizează faptul că subconştientul încearcă să se conecteze cu sinele tău conştient şi împreună să schimbe totul în calea ta. Numai o persoană care îşi îmbină armonios conştientul şi inconştientul se poate regăsi pe sine. Felul în care acestea se îmbină poate fi necunoscut şi uneori ciudat pentru noi. Însă dacă nu doreşti să participi activ la această uniune, lumea internă îţi va fi afectată iar evenimentele planificate în viaţa ta se vor derula în direcţii nedorite.


Fecioară:

Runa etalată – THURISAZ. Thurisaz reprezintă disciplina şi nevoia de schimbare. Ceea ce se întâmplă acum trebuie să se întâmple. Sunt parte din ciclul vieţii, al transformărilor. Sunt acele suferinţe/dureri/chinuri prin care trebuie să treci pentru a deschide calea spre lucruri mult mai bune în viitor.






Balanţă:

Runa etalată – URUZ. Runa Uruz semnifică putere, tărie, finaluri şi noi începuturi şi este asociată cu principiile masculin-feminin ce se îmbină armonios într-o fiinţă. Această rună transmite faptul că vechiul trebuie să dispară ca să facă loc noului, iar ce rămâne în urma vechiului va fertiliza solul pentru un nou început. Ţi se cere să înveţi să te adaptezi fluxului natural al vieţii, să dai dovadă de tărie în acest sens precum vitejii vikingi de odinioară care ştiau şi respectau aceste principii.


Scorpion:

Runa etalată – ODIN. Runa Odin este marea runa albă, runa simplă, goală a necunoscutului. Totul începe de la vid şi totul se încheie în vid. Vidul înseamnă câmpul larg deschis de oportunităţi nesfârşite. Atunci când apare runa Odin în extragere, ea anunţă faptul că urmează un moment plin de posibilităţi la care, ca să ajungi, este nevoie de o încredere şi credinţă absolută. S-ar putea să fie nevoie să faci un salt în credinţă, cu braţele total deschise şi fără nimic în palme. Tot ce este mai bun te aşteaptă dincolo de acest salt. Eşti în stare?


Săgetător:

Runa etalată – BERKANA. Runa semnifică renaşterea, creşterea şi este asociată cu mesteacănul. Această rună anunţă faptul că o frumoasă creştere şi dezvoltare are loc şi va avea loc în familia ta sau în situaţiile de natură personală. Nu opune rezistenţă chiar dacă această renaştere şi evoluţie îţi este nefamiliară la început. Totul este spre binele tău, ai încredere în legile firii.






Capricorn:

Runa etalată – FEHU. Relaţiile tale cu oamenii se bazează pe un fundament emoţional bun, sunt durabile şi comunicaţi cu pace şi calm. Familia şi prietenii(ele) au trecut testul timpului sau o vor face pe viitor. Ai prieteni(e) de încredere şi familie devotată. Ai relaţii stabile şi persistente, chiar dacă nu aşa de romantice precum ai fi dorit. Vei menţine sau vei recupera o veche prietenie sau iubire.


Vărsător:

Runa etalată – GEBO. Runa înseamnă cadou şi ca orice cadou, mesajul runei poate fi înţeles pe multe niveluri. Cadourile sunt în general lucruri pozitive, atât pentru cel(a) ce dă cât şi pentru cel(a) ce primeşte. În multe culturi totuşi, cadourile şi favorurile poartă cu ele şi obligaţia de a răspunde înapoi într-un fel similar. De aceea, în acest caz, această rună este un simbol că prin cadou se întăreşte o prietenie, o căsnicie, o alianţă sau orice legătură între oameni sau organizaţii. Gebo este o rună puternică ce transmite că uniunile tale sunt la fel de puternice. Mai mult, această rună nu este reversibilă, exact ca şi prieteniile adevărate care nu pot fi destrămate uşor sau deloc.


Peşti:

Runa etalată – ISA. Primeşti indicaţii pentru o perioadă de nonacţiune. Nu lua nimic de bun şi nu intra în rutină. Lucrurile stau pe loc şi nu este momentul potrivit să forţezi anumite mişcări. Traversarea unor ape în anumite călătorii îţi este benefică. Simte-te liber(ă) să îţi eliberezi sentimentele. Nu îţi abandona scopurile, e un bun moment să le reconsideri şi reafirmi. Eşti rugat(ă) să fii răbdător(are) şi înţelept(aptă). Nu lăsa loc pentru regrete. Lucrurile se vor schimba.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS