Horoscopul sănătății, iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, iunie 2021


Horoscop sănătate iunie 2021, Berbec:

Este recomandat să reduceţi cât mai mult consumul de carne, mai ales carnea de vită şi de porc. Aveţi nevoie de un regim alimentar cât mai sărac în grăsime şi condimente picante, să ţineţi în frâu durerile de stomac. Nu uitaţi să mergeţi iar la doctor, chiar dacă tratamentul pare să dea roade şi voi vă simţiţi mai bine.


Horoscop sănătate iunie 2021, Taur:

V-aţi obişnuit să vă lăudaţi cu o sănătate bună şi mergeţi foarte rar la un control medical. În luna lui Cireşar aţi putea descoperi afecţiuni ale inimii, dacă nu luaţi măsuri din timp. Treceţi pe la doctorul de familie şi faceţi un set de analize pentru determinarea nivelului de colesterol. Și nu uitaţi să luaţi vitamina C mai des.


Horoscop sănătate iunie 2021, Gemeni:

Fructele şi legumele proaspete, galbene şi portocalii, sunt cele mai indicate pentru sănătatea Gemenilor. Mandarinele, merele, morcovii sau ardeii graşi sunt cei mai buni aliaţi împotriva oboselii. Lipsa de odihnă şi problemele care apar în această lună îşi vor spune cuvântul asupra stării voastre psihice. Aveţi nevoie de mai mult optimism şi de energie.






Horoscop sănătate iunie 2021, Rac:

Se prea poate să vă îmbolnăviţi destul de des în colectivitate, în prima parte a lunii Lui Cireşar. Este absolut necesar să vă protejaţi cât puteţi de mult, deoarece aştrii avertizează asupra unor complicaţii legate de plămâni şi sistemul respirator. Mai mult de atât, trebuie să fiţi mai atenţi(te) la ceea ce mâncaţi și să vă feriţi de intoxicațiile alimentare.


Horoscop sănătate iunie 2021, Leu:

Sănătatea Leilor este pusă sub semnul întrebării în prima jumătate a lunii iunie. Tratamentele în care aveaţi cea mai mare încredere nu îşi mai fac efectul. Ar trebui să consultaţi şi alţi medici cât mai curând posibil. Trebuie să aveţi mai multă grijă de voi şi să nu consideraţi durerile de cap simple manifestări ale oboselii. Se poate să ascundă afecţiuni mai serioase.


Horoscop sănătate iunie 2021, Fecioară:

Veţi avea o perioadă mult mai bună pentru sănătatea voastră, mai ales dacă faceţi sport. Chiar dacă suferiţi de o afecţiune cronică, în luna lui Cireşar vă veţi simţi tot mai bine, iar medicamentele pe care le luaţi se vor rări. Până şi pentru bolile cronice se vor găsi noi soluţii de atenuare a durerilor. Trebuie să încercaţi să faceţi mai multă mişcare, să nu mai petreceţi ore întregi aşezaţi(te) în poziţii incomode.






Horoscop sănătate iunie 2021, Balanţă:

Sănătatea în această lună ar trebui să ocupe primul loc în preocupările Balanţelor. Nu este exclus să vă îmbolnăviţi din nou, dacă aţi avut probleme gastrice. Luaţi măsuri din timp şi întrebaţi medicul de familie ce suplimente naturale vă pot apăra. Aştrii vă avertizează să alocaţi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.


Horoscop sănătate iunie 2021, Scorpion:

O boală mai veche vă poate supăra din nou la începutul acestei luni, indiciu că prima dată când aţi urmat un tratament pentru ea, nu aţi respectat indicaţiile doctorului. De data aceasta trebuie să fiţi mai grijulii şi să urmaţi tratamentul indicat. Sănătatea este mult mai importantă decât banii, aşa că nu staţi pe gânduri să cereţi un concediu medical, dacă este necesar.


Horoscop sănătate iunie 2021, Săgetător:

Primele zile ale acestei luni sunt presărate cu mici probleme de sănătate pe care aveţi pornirea să le ignoraţi. Chiar dacă nu vreţi să mergeţi la doctor pentru o uşoară durere de stomac, tot ar trebui să urmaţi un tratament naturist pentru digestie. Mai mult de atât, este indicat să vă faceţi analizele generale şi să discutaţi mai mult cu medicul vostru de familie despre bolile rinichilor. Se pare că sunteţi predispuşi(se) la astfel de afecţiuni, mai ales dacă aţi trecut de 50 de ani.






Horoscop sănătate iunie 2021, Capricorn:

În sezonul cald veţi avea mai frecvent probleme cu hidratarea pielii. În special pielea de pe mâini este afectată de soare şi ar fi indicat să renunţaţi la cremele cosmetice obișnuite şi să discutaţi cu un medic dermatolog despre soluţii mult mai eficace. Şi articulaţiile continuă să vă dea dureri de cap. Băile calde de plante ar fi o soluţie, până la primul concediu într-o staţiune balneară.


Horoscop sănătate iunie 2021, Vărsător:

Hipertensiunea poate fi cea mai mare problemă a verii pentru Vărsători. Ea persistă de ceva vreme. Nu mai amânaţi consultaţia, pentru că este o afecţiune cu consecinţe foarte serioase în viitor. Dacă suferiţi de diabet, deja ştiţi la ce riscuri vă expuneţi şi, cu atât mai mult, trebuie să treceţi mai des pe la doctor. Aveţi grijă la ceea ce mâncaţi şi încercaţi să vă îmbogăţiţi mesele zilnice cu mai multe verdeţuri.


Horoscop sănătate iunie 2021, Peşti:

Staţi destul de bine cu sănătatea în luna lui Cireşar. Aveţi parte de mai mult timp liber și de activități în aer liber care vă ajută să fiţi în formă. Cu toate acestea, se prea poate să descoperiţi probleme cardiace minore, palpitaţii ușoare care vă pun semne de întrebare. Aveţi nevoie de momente speciale de relaxare, iar un program de gimnastică pentru inimă ar fi recomandat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS