Horoscopul dragostei, 7-13 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7-13 iunie 2021


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Berbec:

Spațiul vostru personal nu va fi invadat de nimeni decât dacă vă doriţi acest lucru, așa că nu vă mai gândiţi cu teamă la asta. Deschideţi gura pentru a scoate cuvintele pe care vi le reprimaţi. A spune cuiva că îl iubiţi nu vă va răpi intimitatea. Totul va fi bine în cele din urmă.


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Taur:

Sunteţi nişte persoane puternice și aveţi multă încredere în voi, de aceea opiniile celor din jur de obicei nu vă afectează prea mult. Cu toate acestea, nu sunteţi de fier și unele cuvinte v-ar putea răscoli și răni. Când vă confruntați cu această situație, amintiţi-vă cine sunteţi. Și pentru că de obicei deveniţi foarte reci atunci când vă supără cineva foarte rău, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă asiguraţi că nu vă vărsaţi nervii pe persoana nepotrivită. De regulă, cel(a) care vă suportă ieșirile este chiar jumătatea voastră.


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Gemeni:

A sosit momentul să daţi drumul poverilor voastre. Deschideţi-vă inima așa cum v-aţi plănuit în ultima perioadă și nu vă temeţi. Sunteţi mai puternici(e) și mai fericiţi(te) atunci când vă acceptați așa cum sunteţi. Toate problemele sentimentale se vor rezolva dacă luaţi măsuri în acest sens și dacă o faceţi din inimă. Nu vă fie frică de voi înşivă(sevă) sau de dorințele voastre.






Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Rac:

Nu vă ignoraţi din nou intuiția, amintiţi-vă că este cea mai bună resursă a voastră, în special când vine vorba de dragoste. Dacă sunteţi singuri(e), bazaţi-vă pe prima impresie pe care v-o face o persoană pe care o veţi cunoaște în aceste zile. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație și aveţi bănuieli că jumătatea voastră vă ascunde ceva, atunci probabil așa se și întâmplă.


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Leu:

Chiar dacă nu vă este deloc greu să vă decideţi atunci când vine vorba de ceva important și critic, este timpul să vă reduceţi puțin din intensitate și să vă gândiţi cu atenție la opțiuni. Nu respingeţi atât de repede ideile oamenilor care vă iubesc. Analizaţi puțin mai mult și nu uitaţi că forța voastră interioară va fi întotdeauna o caracteristică unică a voastră. Așadar, nu trebuie să vă temeţi! Veţi avea niște poticniri, dar în cele din urmă, veţi lua cea mai bună decizie. Când vine vorba de dragoste, mingea e la voi!


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Fecioară:

Răbdarea voastră va fi testată și de aceea este atât de important să petreceţi puțin timp în meditație. Atât cât vă permite programul. Este timpul să luaţi mai multă legătură cu „eu”-ul vostru interior. În acest fel, atunci când persoanele pe care le consideraţi inconsistente în expresiile pe care le folosesc se apropie de voi, veţi avea instrumentele necesare pentru a nu vă îndepărta atât de repede, fără a lua în considerare o a doua șansă. Admiratorii(arele) au nevoie de această șansă, la fel cum uneori și voi aveţi nevoie de ea.






Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Balanţă:

Lucraţi un pic mai mult asupra neîncrederii voastre. Bazaţi-vă pe ce vă spune inima și nu vă temeţi de smerenie. Dacă i-aţi greșit partenerului(ei) de viață, nu vă închideţi în voi și nu vă autopedepsiţi. Să spuneţi lucrurilor pe nume vă va scoate din necazuri și vă va ajuta să continuaţi să progresaţi în relație.


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Scorpion:

Depuneţi puțin mai multe eforturi pentru a vă arăta întotdeauna adevăratele intenții și sentimente cu privire la partener(ă), relație și dragoste în general. Nu vă temeţi de propria vulnerabilitate. Chiar dacă le ţineţi sub un scut, ele există și nu ar trebui să uitați asta. Sinceritatea este foarte importantă indiferent de domeniile vieții.


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Săgetător:

Chiar dacă interiorul vostru vă spune altceva, trebuie să ştiţi că a venit timpul să vă eliberaţi. Concentraţi-vă să învăţaţi lucruri noi și să căutaţi noi distrageri pozitive. Acest lucru vă va ajuta să nu deveniţi obsedaţi(te) de lucruri sau oameni. Dacă aţi trecut recent printr-o despărțire, e momentul să vă maturizaţi și să lăsaţi totul în urmă. Dacă lucrurile sunt clare și ați pus punct relației din motive întemeiate, nu mai priviţi înapoi!






Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Capricorn:

Din fericire, viața voastră sentimentală este una sănătoasă și fericită. Relația în care sunteţi implicaţi(te) sau, mai bine spus, partenerul(a) de viață vă dă forța necesară pentru a depăşi toate obstacolele vieții. Este foarte important să aveţi pe cineva lângă voi atunci când vă e greu, apreciaţi asta!


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Vărsător:

Viața voastră sentimentală nu va suferi prea mari schimbări în această săptămână. Se poate chiar ca acest lucru să vă plictisească și să vă facă să vă doriţi ceva nou. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație serioasă și de lungă durată, nu riscaţi să faceţi o greșeală pe care nu o mai puteți da înapoi. E fericirea voastră, dar și a partenerului(ei) în joc!


Horoscop dragoste 7-13 iunie 2021, Peşti:

Dragostea nu vă creează probleme, partenerul(a) de viață nu vă incomodează cu nimic. Vă puteți urma planurile personale și visurile fără probleme, deoarece el(a) nu numai că e de acord cu voi, ci vă și susține și vă ajută atunci când aveţi nevoie. Dacă sunteţi singuri(e), sunteţi mulţumiţi(te) cu această situație, deoarece vă puteți ocupa exclusiv de carieră.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS