Horoscopul dragostei, 28 iunie - 4 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 28 iunie - 4 iulie 2021


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Berbec:

Vei fi mai deschis(ă) în această săptămână și îți va veni să cunoști tot felul de oameni cu care intenția inițială este de a deveni prieteni(e). Ar trebui să depui eforturi mari pentru a-i putea oferi inima primei persoane care pare să fie interesată de tine. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, trebuie să rezolvi problemele recente care nu vă permit să avansați într-un viitor promițător. Nu ezita să faci tot posibilul să fie liniște și pace.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Taur:

Îți iubești partenerul(a) cu mult entuziasm. Este în regulă să fii foarte tandru(ă) și să înmoi neplăcerile vieții cu cuvinte iubitoare. Totuși, nu uita de tine. Să faci ceea ce simți și vrei cu adevărat e foarte important. Recuperează-ți într-un fel libertatea la care ai renunțat.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Gemeni:

Aceasta va fi o săptămână specială pentru tine. Dacă ai încercat recent să schimbi ceva în viața ta sentimentală, acum vei găsi în sfârșit liniște și ușurare. Dacă ești implicat(ă) într-o relație sau ești căsătorit(ă), aștrii te avertizează totuși despre necesitatea de a acorda o atenție sporită nevoilor partenerului(ei). Ascultarea sentimentelor persoanei iubite și să fii mai blând(ă) și amabil(ă) sunt modalități foarte bune de a menține vie flacăra iubirii. Dacă ești singur(ă), vei găsi cu ușurință persoane cu care poți juca jocul seducției.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Rac:

Simți că există unele elemente exterioare care te provoacă și, în anumite momente din această săptămână, îți va fi greu să-ți ții sub control schimbările de dispoziție. În conversațiile cu persoana iubită vei găsi puncte de vedere opuse și zone în care totul este perfect. Prin urmare, găsirea unor soluții pentru discrepanțe este complexă, dar este totuși posibilă. Dacă ești încă singur(ă), dar în căutări, vei fi plin(ă) de încredere în tine, iar excesul de iubire de sine poate fi foarte ușor confundat cu egoismul de către cei(le) din jur. Sunt posibile doar aventuri.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Leu:

Încearcă să clarifici lucrurile atunci când vine vorba de dragoste și de persoana cu care ai o relație în acest moment. În această săptămână, nu vei mai vrea să te joci. Vei fi nerăbdător(are) să pui nume și etichete pe ceea ce se întâmplă în viața ta sentimentală pentru a ști ce cale să alegi. Dacă ești singur(ă), te vei întoarce la cineva care ți-a plăcut în trecut, dar la care ai renunțat din cauza opiniilor voastre diferite. Se pare că magnetismul dintre voi doi este mai puternic decât diferențele voastre. Concentrați-vă la ceea ce aveți în comun.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Fecioară:

În ultima vreme nu ai fost prea deschis(ă) în ceea ce privește sentimentele tale. Cu toate acestea, începând din această săptămână, va trebui să comunici tot ce se întâmplă în inima ta. Nu îți mai reține vorbele și nu te mai gândi că ideile tale valorează mai puțin decât ale altora, în special decât ale partenerului(ei) de viață. Dacă ești singur(ă), te-ai putea bucura de o întâlnire neașteptată. Ți-a frânt cineva inima recent? Atunci ai și mai multe motive pentru a-ți recupera speranța! Bucură-te de viață în fiecare zi și în fiecare moment. Și deschide ușile iubirii, pentru că este cel mai bun sentiment, cel care face lumea să se învârtă.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Balanţă:

Prioritatea ta din această săptămână va fi să nu mai oferi atât de mult altora și să începi să îți oferi ție. A te pierde printre alții(tele) nu ți-a adus decât probleme de dependență și stimă de sine scăzută. Spre jumătatea săptămânii, lucrurile se vor îmbunătăți, dar în curând problemele vor reveni, deoarece noua ta poziție ar putea să-ți nemulțumească partenerul(a) și familia care erau obișnuiți să lași mereu de la tine. Dacă ești singur(ă), nu ar trebui să te aștepți la schimbări mari. Este puțin probabil să întâlnești pe cineva cu care ai putea începe o poveste adevărată de iubire.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Scorpion:

Săptămâna aceasta vei simți o anumită contradicție între tendința spre senzualitate și sensibilitatea maternă/paternă pe care o inspiră mișcările astrale prezente. Cu toate acestea, vei reuși să găsești compatibilitatea între ambele forme de iubire. Vei dori să-ți surprinzi partenerul(a) sau persoana pe care o placi cu daruri mici și mari. Dacă ești singur(ă), ai multă iubire de oferit. Vei reuși să seduci acea persoană care te ține în suspans de ceva vreme.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Săgetător:

În primele zile ale săptămânii, influențele astrale te vor ajuta să-ți arăți sentimentele ceva mai mult. Vei fi blând(ă) și pasional(ă) în același timp. Iubirea va avea un loc privilegiat în viața ta. De asemenea, vei putea primi o surpriză din partea partenerului(ei), ceea ce te va face foarte fericit(ă). Dragostea, prietenii(ele) și familia vor funcționa împreună fără probleme. Dacă ești singur(ă), vei avea noroc. Cu toate acestea, vor exista momente de reflecție, mai ales când îți reamintești de unele experiențe din trecutul tău care par să se repete și acum.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Capricorn:

Viața ta sentimentală va fi cadoul din partea aștrilor din această săptămână. Dragostea arde în inima ta. Vei putea vedea diferențele care te-au îndepărtat de persoana iubită și, din acel moment, vei avea șanse reale de a repara lucrurile dintre voi. Dacă ești singur(ă), te vei bucura de o atmosferă incendiară care îți va favoriza întâlnirile pasionale.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Vărsător:

Aștrii prezic că primele zile ale acestei săptămâni vor fi caracterizate printr-o îmbunătățire generală a tuturor relațiilor personale, în special cele sentimentale. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii, o serie de probleme care apar din cauze externe ar putea tensiona relațiile de familie, distrugând armonia pe care ai obținut-o. Dacă ești singur(ă), vei începe săptămâna cu perspective bune, iar unii(ele) dintre voi probabil veți întâlni oameni foarte dinamici cu care veți petrece momente memorabile.


Horoscop dragoste 28 iunie - 4 iulie 2021, Peşti:

Dacă ești implicat(ă) într-o relație, săptămâna aceasta te vei simți mulțumit(ă) și împlinit(ă). Orice gest pe care persoana iubită îl are față de tine te face să te simți recunoscător(are) și fericit(ă). Scapi de ideile pe care le au alții(tele) despre modul în care o relație stabilă sau o căsnicie este plictisitoare, deoarece situația ta este cu totul altul și anume este imaginea bucuriei și a pasiunii. E posibil ca această atmosferă bună să fie impulsul de care ai nevoie pentru a face pasul spre următorul nivel: întemeierea sau mărirea familiei. Dacă ești singur(ă), vei întâlni pe cineva care să-ți placă și care să-ți captiveze cu adevărat atenția. Cu toate acestea, pe măsură ce îl cunoști, vei vedea că acțiunile și cuvintele lui nu se potrivesc cu imaginea pe care ți-a creat-o. Îți vei lua rapid la revedere.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS