Horoscopul dragostei, 21-27 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 21-27 iunie 2021


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Berbec:

Săptămâna aceasta vei avea parte de suficientă afecțiune pentru a te putea declara fericit(ă). Te simți confortabil cu partenerul(a) de viață, dar vei avea și momente când vei prefera să fii singur(ă). În ciuda acestui mic detaliu, aștrii promit să îți aducă o viață sentimentală armonioasă și liniștită. Dacă nu ai pe nimeni, este timpul să faci prima mișcare.


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Taur:

Dacă ți-ai pierdut o parte din speranța ta în ceea ce privește viața ta sentimentală, va trebui să o recuperezi! Așadar, începe să faci ceva în acest sens în această săptămână și anume să repari unele greșeli recente. A cere scuze nu a fost niciodată mai ușor. Dacă ești căsătorit(ă), există sentimente ambigue. Trebuie să fii mai dinamic(ă) și mai direct(ă), fără să te ascunzi în spatele tufișului. Orice problemă trebuie să devină transparentă. Dacă ești singur(ă), îți vei da seama că a venit momentul să te lași iubit(ă).


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Gemeni:

Săptămâna aceasta vei fi dornic(ă) să te îndrăgostești din nou. Dacă ultimele tale relații ți-au provocat răni în inimă, pregătește-te să le vindeci. Este timpul să simți din nou fluturi în stomac. Dar, înainte, va trebui să închizi câteva capitole care încă te fac să suferi. Iartă-te pe tine și iartă-i(le) și pe ceilalți(lelalte) pentru a putea merge mai departe. Dacă ai o relație, vei putea să îți exprimi intențiile și dorințele cu onestitate. Profită de energia astrală și spune-ți îndoielile și nemulțumirile cu calm, deoarece partenerul(a) de viață este dispus(ă) să le rezolve.






Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Rac:

Ai devenit destul de realist(ă) în dragoste. Ai schimbat fantezia de basm pe care o trăiești pentru situații pe care le-am putea considera mai puțin magice, deși încă destul de fermecătoare. Dacă ești singur(ă), știi că nu trebuie să urci pe un turn pentru a te deschide cu privire la ceea ce simți. Renunță la basme și acţionează. Vorbește clar! Nerăbdarea va fi principalul tău dușman, pentru că atunci când pui o întrebare, vei dori să primești imediat un răspuns. Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit(ă), există o diferență clară între fericire și fericire pură. Uneori, vei simți că nu ai suficient și s-ar putea să fii gelos(asă) pe alte cupluri.


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Leu:

Vei prefera să îți petreci timpul mai mult cu prietenii(ele) decât cu partenerul(a) de viață în această săptămână. Cu toate acestea, pe măsură ce zilele trec, vei începe să te reconectezi cu el(a). Te vei strădui să-i descoperi nevoile și să faci tot posibilul pentru a i le satisface. Relația ta va deveni din nou puternică și pasională. Dacă ești singur(ă), a sosit momentul să-ți vindeci rănile și să începi să deschizi din nou ușile iubirii.


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Fecioară:

Știi că toate eforturile pe care le-ai depus pentru relația ta încep să dea roade. Acest lucru te încurajează să continui tot așa pentru a obține ceea ce îți dorești în plan sentimental. Ceea ce era o plantă mică devine un adevărat copac. Dacă ești singur(ă), sfatul aștrilor este să fii atent(ă) la aparențe. Ceea ce consideri o cucerire grozavă ar putea dispărea ca un balon de săpun. Urmează să se întâmple lucruri minunate în viața ta, dar este posibil să nu fie vorba despre persoana la care te gândești acum.






Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Balanţă:

În primul rând, nu vei putea accepta că lucrurile se desfășoară uneori diferit. Și, în al doilea rând, nu vei face nimic pentru a evita certurile cu partenerul(a) de viață. La mijlocul săptămânii, vei face tot posibilul să readuci pasiunea în relația ta. Dacă ești singur(ă), cel mai important lucru din această săptămână este să scapi de frici. Nu vei putea progresa și nu vei putea avea o relație durabilă dacă nu renunți la temerile și grijile tale.


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Scorpion:

Aștrii îți recomandă să fii mai romantic(ă) în această săptămână. Poate o cină la lumina lumânării e tot ce aveți nevoie tu și partenerul(a). În ceea ce privește familia, învață să ceri scuze când e nevoie! Dacă ești singur(ă), este timpul să iubești din nou.


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Săgetător:

Vei fi sincer(ă) și îți vei folosi abilitățile de comunicare pentru a aduce pacea în relația ta. Dacă ești într-o relație serioasă, te vei concentra pe planuri de viitor. De asemenea, vei reuși să lași în urmă orice problemă emoțională. Dacă ești singur(ă), va trebui să nu mai cauți perfecțiunea. Idealul pe care îl ai în minte nu este real, așa că cu cât îl uiți mai repede, cu atât mai bine. Există cineva care tocmai a intrat în viața ta în care nu trebuie să ai încredere.






Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Capricorn:

Această săptămână arată grozav pentru tine. Ești pregătit(ă) să iubești din nou și astăzi se va întâmpla mult așteptatul eveniment. Totul este gata și aștrii sunt cu tine oriunde te duci și orice faci. Este posibil să te simți încă puțin nesigur(ă) în unele zile, dar acest lucru este normal. Nu te simți inferior(ară) celorlalți(te) pentru că ești special(ă) sau diferit(ă) de ei(le). Este cea mai bună săptămână din întregul an, profită de magia pe care o simți în aer!


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Vărsător:

Un scenariu destul de variat este rezervat pentru tine în această săptămână. E posibil să te bucuri la maximum de relația ta sentimentală sau e posibil să te gândești la o despărțire sau o separare temporară. Vei avea șansa să te reinventezi. Dacă o faci, îți vei trăi relația dintr-un punct de vedere diferit. Această schimbare este esențială pentru a-ți consolida relația. Dacă ești singur(ă), va trebui să știi ce vrei. Vor exista mici schimbări pozitive pentru tine.


Horoscop dragoste 21-27 iunie 2021, Peşti:

Săptămâna aceasta există unele riscuri care ar putea destabiliza atmosfera armonioasă care ar trebui să domnească în casa ta. Dacă partenerul(a) are obiceiuri diferite de ale tale, ar putea apărea certuri aprinse. Cu toate acestea, te vei exprima ferm, dar respectuos și la fel și de cealaltă parte. Dacă ești căsătorit(ă), un/o fostă iubit(ă) a soțului/iei poate apărea în viața ta și îți poate declanșa toate alarmele. Această persoană susține că vine cu gânduri de pace, dar cuvintele și limbajului corpului arată cu totul altceva. Vrea să-ți recucerească partenerul(a). Dacă ești singur(ă), există mari șanse să apară cineva care îți va răsturna viața într-un vârtej. Întâlnirile voastre vor fi grozave!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS