Horoscop indian, 7-13 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 7-13 iunie 2021


BERBEC, Mesha:

V-ar prinde bine o vacanţă. V-ar ajuta să vă mai eliberaţi de stresul acumulat în ultima perioadă. Simţiţi că altcineva trage sforile vieţii voastre şi nu vă place deloc această situaţie. Dar poate că ar fi mai bine să luaţi măsuri în loc să vă plângeţi.


TAUR, Vrishabha:

Cuplurile căsătorite se bucură de dragostea şi grija pe care fiecare partener(ă) o dăruieşte celuilalt(eilalte). Este posibilă o vacanţă în doi sau măcar ieşiri romantice. Dacă sunteţi singuri(e), participarea la diverse evenimente sociale vă poate aduce mai aproape jumătatea.


GEMENI, Mithun:

Un sistem imunitar puternic şi o atitudine pozitivă vă vor menţine sănătoşi(ase) pe parcursul săptămânii. Aveţi şanse pentru a pune la cale proiecte noi şi să speraţi într-un profit serios. Dacă aveţi proiecte pe care nu le-aţi terminat, nu le mai lăsaţi suspendate. Ocupaţi-vă de ele şi finalizaţi-le ori renunţaţi la ele.






RAC, Kataka:

Nu prea aveţi chef de viaţa socială. Dacă aveţi anumite intenţii de viitor, este recomandat să le ţineţi secrete, deocamdată. Verificaţi înainte orice proiect, apoi expuneţi-l în faţa factorilor de decizie.


LEU, Simha:

O experienţă personală adânceşte profunzimea relaţiei cu partenerul(a) de cuplu. Încercaţi să aveţi mai multă grijă de vigoarea voastră. Dacă sunteţi studenţi(te), căutaţi trucuri de învăţare rapidă pentru a avea o sesiune uşoară.


FECIOARĂ, Kanya:

În viaţa profesională, sunteţi energici(e) şi inventivi(e), ceea ce vă poate aduce o creştere a veniturilor. Şi, totuşi, dacă vreţi să aveţi profit, aveţi grijă la finanţele voastre şi fiţi mai ordonaţi(te) cu banii! Partenerul(a) de cuplu va fi într-o dispoziţie romantică care vă va surprinde plăcut. Este posibil să aveţi parte de o ieşire cu cel(a) drag(ă) vouă spre final de săptămână.






BALANŢĂ, Tula:

E o săptămână în care munciţi mult iar consumul de energie este mare. Poate începeţi un nou serviciu, un nou proiect care vă solicită la maximum. Viaţa de cuplu vă va oferi refugiu atunci când aveţi nevoie de putere şi de sprijin. Nu vă îndepărtaţi de partenerul(a) de cuplu, cereţi-i ajutorul!


SCORPION, Vrishchika:

Se anunţă veşti bune în plan profesional pentru această săptămână. Concentraţi-vă strict pe ceea ce aveţi de făcut la serviciu, nu deraiaţi spre proiecte care nu sunt în sarcina voastră şi totul va fi bine. Cu cât sunteţi mai organizaţi(te) şi mai comunicativi(e), efectele vor începe să apară mai repede.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Viaţa de familie se poate îmbunătăţi datorită timpului mai mult petrecut împreună. Faceţi, însă, efortul de a reduce starea de nervozitate şi tensiune care se tot acumulează din diverse motive. Evitaţi să spuneţi cuvinte dure, pe care cu greu le veţi putea retrage. Spre sfârşitul săptămânii se anunţă unele câştiguri materiale.






CAPRICORN, Makara:

Dacă vă interesează achiziţionarea unor proprietăţi, citiţi cu atenţie documentele! Lăsaţi-vă ghidaţi(te) de nevoile spirituale. Atenţie la energiile negative! Unii oameni vă pot influenţa fără să vreţi.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Săptămâna începe calm, cu mintea limpede. Luaţi decizii care garantează succesul, chiar dacă acesta va apărea mai târziu. Eforturile voastre vor fi răsplătite în diverse planuri. Şi în plan sentimental, partenerul(a) va aprecia gesturile voastre romantice şi pasionale. Bucuraţi-vă de tot ce vă va aduce această săptămână.


PEŞTI, Meena:

Atenţie la deciziile în grabă, care ar putea să vă ducă în direcţii greşite! Nu vă lăsaţi influenţaţi(te) de prieteni(e). Fiţi voi cei(le) care sunt la cârma vieţii voastre. Chiar dacă greşiţi, cel puţin vor fi greşelile voastre, nu ale celorlalţi(te). Aveţi nevoie de mai mult echilibru. Nu dedicaţi prea mult timp vieţii profesionale, în detrimentul timpului dedicat vouă, ca oameni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS