Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2021


Horoscopul dragostei iulie 2021, Berbec:

Aştrii promit activități productive, dar nu trebuie să uitați de exprimarea sentimentelor. Jupiter vă va ajuta să avansaţi în relația pe care o aveţi în acest moment, iar Venus vă va ajuta să fiţi moderaţi(te) în momentele tensionate. Accentul trebuie pus pe romantism și relațiile de familie. Lăsaţi deoparte activitățile educative și îndreptaţi-vă atenția asupra celui(ei) pe care îl/o iubiţi. Dacă sunteţi singuri(e), este posibil să întâlniţi un om drag în primele trei săptămâni ale lui Cuptor.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Taur:

Aştrii indică că relațiile sentimentale ale Taurilor sunt dorite, dar egoiste până în ultimele șapte zile ale lunii. Marte va influența relațiile în această perioadă. În ultima săptămână, relațiile vor fi pline de fericire, realism. Soarele și Mercur vor face relațiile plăcute și armonioase în această lună. Din 23 încolo, șansele de căsătorie cresc, cu șanse mari de a vă extinde familia. Persoanele singure își pot găsi jumătatea după data de 22 iulie. Marte este planeta care vă va oferi motivație în această lună.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Gemeni:

Luna lui Cuptor este avantajoasă pentru Gemeni în ceea ce privește relațiile sentimentale. Venus și Marte vor aduce o lună plină de încântare, unde romantismul și pasiunea sunt cheia succesului. Viața de cuplu este foarte activă până în ultima săptămână a lunii. Compatibilitatea Gemenilor va fi plină de expresivitate și dorință pe tot parcursul acestei luni. Persoanele singure își pot găsi partenerul(a) de dragoste probabil în ultima săptămână a lunii. Marte vă va da motivația necesară pentru a iubi.






Horoscopul dragostei iulie 2021, Rac:

Ultima săptămână a lunii lui Cuptor este favorabilă Racilor. Vă place să dominaţi relația până în data de 23 iulie, iar acest lucru vă va crea unele probleme în cuplu. Comunicarea este cheia pentru a menține armonia în relație. Deși se poate să fiţi atraşi(se) de activitățile financiare, dragostea va prima în iulie 2021. Există o comunicare bună cu partenerul(a) de cuplu abia după a doua săptămână a lunii. Persoanele singure vor avea parte de oportunități să-și formeze o relație în ultimele şapte zile ale acestei luni.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Leu:

Dragostea va fi extrem de expresivă și senzuală pentru cei(le) născuţi(te) în zodia Leu. Venus vă va oferi magnetism până în ultima săptămână a lui Cuptor. Relațiile vor fi atât de afectuoase, dar și emoționale. Compatibilitatea Leului va fi influențată de dorințele lui Marte și ale lui Venus. Jupiter va avea grijă de pasiune, în timp ce Mercur va promova o bună înțelegere între cupluri. Viața sentimentală se va declanșa din data de 23 încolo. Persoanele singure vor avea ocazia să-și întemeieze o relaţie încă de la începutul lunii. Marte se va asigura de furnizarea energiei.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Fecioară:

Venus este planeta care va influența relațiile de dragoste în luna lui Cuptor. Iubirea poate fi uneori foarte expresivă, alteori extrem de senzuală. Marte este planeta care se va asigura de dinamismul în relație. Fecioarele trebuie să fie mai inventive pentru a-și exprima sentimentele către partener(ă). Ar fi indicat să fiţi mai convingători(are). Persoanele singure ar trebui să se gândească de două ori înainte să se îndrăgostească luna aceasta. Mercur vă va ghida în aceste dialoguri. În ultima săptămână, Venus vă va ajuta să formaţi o relaţie cu cel(a) pe care îl/o placeţi.






Horoscopul dragostei iulie 2021, Balanţă:

Balanțele vor fi influențate în relațiile de cuplu de Venus și Marte. Iubirea este una pasională, iar în ultimele şapte zile ale lunii, senzualitatea este cea care va domina. Relația pe care o aveţi în prezent vă poate afecta cariera, dar a venit momentul în care trebuie să faceţi alegerea de care v-aţi temut în tot acest timp. Din 23 încolo, vă veţi bucura de escapade romantice. Marte este planeta care vă va ajuta să vă faceţi o relație dacă sunteţi singuri(e). Există o mulțime de oportunități pentru a vă îndrăgosti.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Scorpion:

Aştrii indică faptul că Scorpionii vor avea parte de multă pasiune în cuplu pe tot parcursul lunii lui Cuptor. Marte vă va ajuta să aveţi motivația necesară pentru a face lucrurile să funcționeze între voi și partener(ă). În ultimele şapte zile ale lunii va exista o senzualitate excesivă și nu ar trebui să vă distrugeţi relaţia de cuplu din pricina egoismului. Dacă sunteţi singuri(e), sunt șanse mari să vă găsiţi pe cineva drag până la sfârșitul lunii. Jupiter vă va facilita întâlnirile, trebuie doar să profitați de ocazii.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Săgetător:

Relațiile de dragoste ale Săgetătorilor sunt pline de emoții. Pasiunea este întreținută de Marte. Venus este însă cea care va presăra afecțiunea și romantismul. În ultimele şapte zile ale lui Cuptor se poate să existe tensiuni în cuplu, de aceea e mai bine să așteptați înainte să faceţi pasul cel mare. Trebuie să depuneţi efort pentru a menține flacăra dragostei aprinsă. Persoanele singure își pot o relație de cuplu într-o vacanță.






Horoscopul dragostei iulie 2021, Capricorn:

Petreceţi mai mult timp cu partenerul(a) de cuplu în perioada următoare. Emoțiile și pasiunea sunt foarte puternice în următoarele săptămâni. Doar în ultimele şapte zile ale lui Cuptor puteți spera la o relaţie de dragoste frumoasă. Compatibilitatea Capricornului va fi guvernată de influența planetelor Venus și Marte. A doua jumătate a lunii este favorabilă pentru a cunoaşte o persoană potrivită pentru voi, dacă sunteţi singuri(e). Aveţi mai multe variante, nu trebuie să vă grăbiţi.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Vărsător:

Luna lui Cuptor este o lună a schimbărilor pentru Vărsători. Se vor schimba multe la modul în care vă implicaţi în relația de cuplu, dar și cum priviţi ideea extinderii membrilor(elor) familiei. Dacă vă luaţi partenerul(a) de mână și îl/o implicaţi în activitățile voastre, îi veţi demonstra cât de mult contează pentru voi. Dacă sunteţi singuri(e), este șansa voastră să vă creaţi o relație.


Horoscopul dragostei iulie 2021, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea parte de dragoste, emoții și multe sentimente în luna lui Cuptor. Din data de 15 încolo, veţi deveni mai blânzi(de) și mai afectuoşi(ase), iar romantismul și pasiunea vor dicta stare voastră de spirit. Deși vă place să fiţi răutăcioşi(ase) în relația de cuplu, lucrurile se vor stabiliza între voi. În cazul în care sunteţi singuri(e), veţi avea parte de sprijinul lui Jupiter în sfera sentimentală. Puteţi întâlni persoana potrivită pentru voi la locul de muncă și poate fi o întâlnire întâmplătoare şi agreabilă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS