Etalarea şi interpretarea runelor, 9 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 9 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – INGUZ. Ing este unul dintre numele zeului norvegian al agriculturii, Freyr. Legenda spune că Freyr călătoreşte în jurul pământului într-un car, dăruind oamenilor fericire. De aceea, simbolul acestei rune este relaţia profundă a oamenilor cu Pământul, iar îndemnul este să petreceţi mai mult timp în natură.


Taur:

Runa etalată – MANNAZ (inversată). Dacă există un blocaj acum, el vine din interiorul vostru. Uitaţi-vă la voi şi nu la alţii(tele) în acest moment. Opriţi-vă din direcţia unde e blocajul. Duşmanul exterior e doar o reflecţie a voastră.


Gemeni:

Runa etalată – NAUTHIZ. Deşi, aparent, această rună are conotaţii negative, în realitate ea atrage atenţia asupra unei situaţii din care trebuie să scăpaţi. Chiar dacă înfăţişează o lipsă, ea vă transmite mesajul că trebuie să faceţi ceva pentru a scăpa, a îndepărta această lipsă, fie din câmpul spiritual, fie din viaţa materială.






Rac:

Runa etalată – TEIWAZ (inversată). Fiţi atenţi(te) în ce competiţii şi confruntări vă implicaţi şi la ce mijloace de luptă recurgeţi în dorinţa de a vă asigura succesul. Fără echilibru, pot apărea probleme legale. În război, curajoşii luptători ştiu când să avanseze, când să se retragă şi când să stea în expectativă. Această rună este simbolul masculinului curajos, al războinicului neînfricat aşa cum suntem fiecare dintre noi. Semnifică motivaţia, ambiţia şi câştigul. Există o energie a confruntării, a competiţiei şi a învingerii în urma sa, a tăriei şi forţei. Are energie de foc şi este conectată cu Tyr, zeul războaielor.


Leu:

Runa etalată – ODIN. Semnificaţia acestei rune este NECUNOSCUTUL. Runa fără niciun semn pe ea înseamnă că necunoscutul şi nevăzutul sunt active acum în viaţa voastră. Controlul nu poate fi folosit asupra unui lucru ce încă nici nu există. Ce vi se solicită este să vă aruncaţi cu încredere în acest necunoscut. Da, faceţi asta cu braţele deschise şi cu o credinţă de nezdruncinat. Ce vă va sprijini în totalitate este puterea creativă a Necunoscutului vieţii.


Fecioară:

Runa etalată – ANSUZ (cu faţa în sus). Runa anunţă că există un sens şi o semnificaţie în totul din jurul vostru. Încercaţi să vă asiguraţi deoarece canalele de comunicare dintre voi şi persoanele dragi sunt deschise şi funcţionale. Acum este un moment bun să luaţi telefonul, să scrieţi cuiva drag, în special dacă aţi tot amânat asta până acum. Asta vă poate aduce răspunsuri la întrebările pe care vi le-aţi pus de mult timp.






Balanţă:

Runa etalată – BERKANA (inversată). Poate să existe o încetinire a unui progres sau a unei creşteri. Recoltele pot sta în loc, afacerile şi profiturile la fel. Nu e momentul oportun pentru noi acţiuni. Feriţi-vă de persoanele care nu sunt sincere. Investiţiile riscante trebuie amânate, menţineţi-vă în zona sigură şi profitabilă pe care o stăpâniţi. Berkana este runa creşterii fizice şi mentale.


Scorpion:

Runa etalată – EHWAZ (cu faţa în jos). Puteţi avea acum o încărcătură mai grea în viaţă iar alţi oameni pot veni spre voi să vă mai dea şi alte sarcini. Nu lăsaţi aceste cerinţe să vă pună greutate pe spate şi să căraţi precum o cămilă. Trebuie să ştiţi să refuzaţi cererile, altfel rămâneţi fără energie.


Săgetător:

Runa etalată – ISA. Deşi vi se poate părea că lucrurile înaintează lent, seminţele au fost plantate. Când situaţia va fi prielnică, ele vor încolţi şi vor da roade. Nu trebuie decât să aveţi puţină răbdare. Menţineţi-vă calmul interior şi nu vă lăsaţi mânaţi(te) de impulsuri nervoase.






Capricorn:

Runa etalată – INGUZ. Această rună simbolizează dezvoltarea personală, creşterea nivelului de conştienţă, de empatie globală. La nivel mai mic, runa simbolizează o întâlnire cu oamenii dragi vouă, o masă în familie, o aniversare.


Vărsător:

Runa etalată – KENAZ. Primiţi un mesaj despre identitatea voastră în orice aspect al vieţii. Împliniţi ceea ce v-aţi propus şi meritaţi să vă felicitaţi pentru asta. Nu înlăturaţi munca sau relaţiile, personalitatea voastră se manifestă cel mai mult prin ele. Nu vă ascundeţi talentele stând cu capul în pământ, chiar dacă performanţa lor este asociată cu unele dificultăţi. Dacă întâmpinaţi eforturi, ele vor fi recompensate generos. Poate în curând veţi avea un nou serviciu la care să vă dedicaţi cu bucurie şi energie. Poate că veţi întâlni pe cineva într-o relaţie care va scoate din voi tot ce aveţi mai bun. Mai mult, runa indică şi succes sau schimbări favorabile.


Peşti:

Runa etalată – NAUTHIZ (inversată). Sunt interpretări în care această rună nu poate fi inversată. Alţi(te) specialişti(ste), însă, spun că runa Nauthiz inversată simbolizează preţul plătit pentru a avea. Ca să ajungă sus, ca să îşi împlinească dorinţele, unii oameni au avut de îndurat situaţii grele, au luptat, au înfruntat obstacole extreme.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS