Etalarea şi interpretarea runelor, 30 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 30 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în sus). Wunjo îţi sugerează acum faptul că este un moment prielnic ţie să te bucuri de familia extinsă şi de prieteni(e). Se arată o perioadă plină de împliniri pentru tine. Dacă eşti singur(ă), cineva poate intra în viaţa ta şi va aduce o mare diferenţă în bine pentru tine. Şi prieteniile devin mai apropiate şi mai pline de satisfacţie.


Taur:

Runa etalată – BERKANA. Această rună se referă la probleme de natură domestică şi relaţii interpersonale. Poate ai nevoie de suportul cuiva ori poate vrei ca cineva să îţi arate că te susţine. Sau poate chiar tu trebuie să arăţi cuiva susţinerea şi afecţiunea. De asemenea, poate simboliza un/o vindecător(are). Această rună aduce energia vindecătoare dătătoare de viaţă.


Gemeni:

Runa etalată – FEHU. Fehu este runa abundenţei lipsite de egoism, deci las-o să strălucească şi să te ajute şi pe tine şi pe cei(le) din preajma ta. Când apare Fehu, eşti mereu bogat(ă) spiritual dar nu folosi asta greşit şi nici nu îţi ceda puterea celor ce abuzează de ea. Discernământul este foarte important.






Rac:

Runa etalată – GEBO. Această rună semnifică un parteneriat în orice formă ar fi. Dacă este o situaţie personală, mesajul este că poţi construi o relaţie adevărată. Este greu de spus care va fi relaţia, familie, iubire sau prietenie. Dar această persoană doreşte alianţa cu tine. Runa indică posibilitatea unei relaţii sincere şi fructuoase. Dacă te gândeşti la o situaţie de muncă, să ştii că succesul este legat de activităţi în parteneriat. Caută aliaţi(te) şi acţionaţi ca o echipă.


Leu:

Runa etalată – ISA. Vine iarna peste o situaţie din viaţa ta. Pare îngheţată şi fără noi mişcări, deci realizările nu sunt imediate. Un vânt rece suflă şi el te invită să analizezi dacă nu cumva ceva din tine împiedică primăvara să sosească. Oricum tu nu ai cum să controlezi iarna şi cât va dura ea. Deci ţine minte să ţii cont de voinţa cerurilor şi a pământului şi să aştepţi cu răbdare. După iarnă vine mereu primăvara.


Fecioară:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). Kenaz îţi sugerează că un cadou se anunţă în viitorul tău apropiat. Poate fi vorba de un cadou fizic concret sau de un cadou de cunoştinţă, cunoaştere. Fie îl dai, fie îl primeşti. Cel mai bun cadou pe care îl poţi da cuiva este experienţa şi cunoaşterea. Nu te aştepta la nimic în schimb, altfel cadoul nu mai este cadou.






Balanţă:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în jos). Othila cu faţa în jos indică o perioadă în care trebuie să te descurci singur(ă) cu ce probleme ai, să ai puterea să faci ce este corect şi să administrezi orice situaţie cu onoare şi integritate. Familia şi prietenii(ele) nu te prea pot ajuta cu mai nimic. Acum să te gândeşti unde aparţii cu adevărat şi ce vrei cu adevărat. Ţine minte, dacă vrei ceva poţi obţine făcând paşi oricât de mici, dar să îi faci.


Scorpion:

Runa etalată – PERTH. Perth este runa misterului, a şansei şi a ştiinţei. Anunţă beneficii obţinute ca urmare a unui mister, pariu, joc de noroc, probabilitate matematică. Ca să reuşeşti, trebuie să foloseşti moderaţia şi bunul simţ. Ea anunţă şi o dezvăluire a unui secret. Se mai referă şi la graviditate sau naştere. Ca să o înţelegi pe Perth, ai nevoie de mister, prudenţă şi bun simţ.


Săgetător:

Runa etalată – SOWELU. Ceea ce tânjeşti şi doreşti să fii, deja eşti. Este timpul să te reîncarci şi să te regenerezi. Ar putea fi nevoie să te retragi din situaţii presante, dar fă o retragere în propria-ţi putere, nu din cauza unei slăbiciuni. Lasă Soarele să lumineze secretele pe care le-ai ascuns chiar şi de tine. Oricum, ţine minte că de unul(a) singur(ă) nu poţi face nimic. Numai când te bazezi şi sprijini pe Divin, vei putea realiza orice măreţ.






Capricorn:

Runa etalată – URUZ. Nu te opune schimbărilor, nu te ţine cu dinţii de ce este vechi şi familiar. Mai bine direcţionează-ţi eforturile ca să susţii şi să accelerezi aceste schimbări. Poate că relaţiile personale vor trece prin nişte schimbări. Poate că afacerea va fi organizată într-un nou mod. Puterea care a venit în viaţa ta este responsabilă pentru acest proces. Ai încredere şi nu îi pune piedici.


Vărsător:

Runa etalată – ALGIZ. Runa semnifică protecţia iar forţele creative sunt puse în slujba ta. Atunci când apare această rună, ţi se sugerează să nu îţi negi durerea şi să nu încerci să te ascunzi de la ce se întâmplă. Eşti ajutat(ă), protejat(ă), susţinut(ă) şi călăuzit(ă). Învaţă din ce se întâmplă şi astfel vei fi în stare să te protejezi singur(ă) în viitor de acele situaţii care nu îţi fac bine. Practica te învaţă mai mult ca orice şi oricine.


Peşti:

Runa etalată – EIWAZ (inversată). Eiwaz îţi indică posibilitatea unei încăpăţânări sau inflexibilităţi ori lipsa de dorinţă de a ceda sau de a face un compromis. Ca să ai succes într-un nou plan şi să îl duci până la capăt, ai nevoie să fii adaptabil(ă) oricăror imprevizibilităţi, pentru că drumul este lung şi adesea întortocheat. Este runa ce simbolizează copacul vieţii, magia şi visarea.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS