Etalarea şi interpretarea runelor, 22 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 22 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – LAGUZ. Runa vă sfătuieşte să fiţi atenţi(te) la obsesia de a realiza o dorinţă care poate că nici nu este favorabilă pentru voi. Cel mai probabil v-aţi ridicat dorinţa la nivel de absolut şi o vreţi urgent împlinită, altfel credeţi că nu vă veţi mai bucura de ea. Poate că ar fi indicat să ieşiţi din această stare de obsesie. Asta nu înseamnă să nu aveţi dorinţe ci să conştientizaţi că, poate, nici nu aveţi chiar aşa de mare nevoie de ele.


Taur:

Runa etalată – NAUTHIZ (cu faţa în sus). Ca să aveţi succes, este nevoie mai întâi să faceţi mici sacrificii, exact aşa cum maeştrii(strele) de şah trebuie să îşi sacrifice unele piese ca să câştige jocul. Ţineţi de sarcinile curente, aveţi răbdare şi lucrurile vor ieşi bine. Nu vă îngrijoraţi despre viteza lucrurilor. Un ritm mai lent vă va permite să aveţi timp să vedeţi ce este în jurul vostru.


Gemeni:

Runa etalată – RAIDO. Această rună simbolizează drumul personal. Mesajul este că opririle de-a lungul drumului sunt mai puţin importante decât călătoria în sine. Conform mitologiei norvegiene, cursul unei vieţi este determinat de trei surori ţesătoare numite „Norne”. Ele trăiesc la baza Arborelui Lumii. Cele trei surori ţes destinele întregii omeniri. Prima soră, Urðr (a deveni), învârte firele destinului fiecăruia. A doua soră, Verdandi (a fi), măsoară firele. Iar a treia soră, Skuld (a veni), taie firul. Pentru că nu ştiţi cât măsoară firul şi când îl va tăia cea de-a treia soră, bucuraţi-vă de fiecare moment din cursul vieţii.






Rac:

Runa etalată – URUZ. Această rună poate transmite mesajul unui abuz de putere. Fie cineva va subjugă, fie voi sunteţi cei(le) care domină. Dacă sunteţi atleţi(te), fiţi atenţi(te) la rutina zilnică pentru a evita accidentările! Dacă sunteţi angrenaţi(te) într-o competiţie, nu vă puneţi piedici singuri(e).


Leu:

Runa etalată – WUNJO. Este runa bucuriei şi semnifică lumină, confort, veselie şi stare de bine. Această rună este asociată cu o stare de siguranţă şi relaxare foarte necesară oricărui(ei) războinic(ă) viteaz(ă), pregătit(ă) de cuceriri, care ştie că starea de bine este fundamentală pentru reuşita sa. Vremurile dificile sunt, în sfârşit, în urma voastră. Bucuraţi-vă pentru că meritaţi să trăiţi asemenea clipe.


Fecioară:

Runa etalată – ANSUZ. Răspunsurile de care aveţi nevoie sunt disponibile dar nu sunt încă recunoscute ca atare. Priviţi cu atenţie în jurul vostru – semnele şi confirmările sunt disponibile peste tot. Totul are o semnificaţie şi dacă le luaţi în considerare ajungeţi la o înţelegere deplină. Ţineţi minte să nu ignoraţi mesajele doar pentru că nu vă place conţinutul lor. Orice experienţă poate să fie o lecţie care să vă înveţe să vedeţi adevărul şi înţelepciunea voastră.






Balanţă:

Runa etalată – DAGAZ. Dacă sunteţi interesaţi(te) de calea spirituală, runa vă promite momente de transformare, o revelaţie în procesul schimbării personalităţii voastre. Eforturile voastre nu au fost în zadar; într-un sens, schimbarea cantitativă se transformă în una calitativă şi este timpul pentru un salt cuantic pentru voi.


Scorpion:

Runa etalată – GEBO. Puteţi primi un dar divin sau poate ajungeţi la un echilibru în viaţă. Este important ca toate părţile din viaţa voastră să rămână echilibrate. Sau, dacă faceţi un cadou cuiva, este recomandat să ţineţi minte că el nu trebuie să afecteze echilibrul relaţiei.


Săgetător:

Runa etalată – HAGALAZ (cu faţa în sus). Fiţi pregătiţi(te), neaşteptatul poate fi imediat după colţ. Însă în orice neaşteptat, aveţi deja în voi resursele să vă descurcaţi şi să obţineţi toate beneficiile şi nu sunteţi singuri(e) ci înconjuraţi(te) de forţele unui Univers prietenos.






Capricorn:

Runa etalată – INGUZ (cu faţa în sus). Da, este bine acum să vă focalizaţi atenţia pe vise şi speranţe, dar mai important e să vă faceţi treburile în prezent cu stare de bucurie. Sunteţi aici şi acum, doar o dată.


Vărsător:

Runa etalată – LAGUZ. Runa vă dă acum acest sfat: vă este benefic să vă calmaţi sistemul nervos prea întins de ambiţia, eforturile depuse şi controlul de a forţa împlinirea unei dorinţe pentru că puteţi ajunge în prag de colaps. Vă puteţi ajuta acum cu calm şi cu o conversaţie plină de bunăvoinţă cu voi înşivă(sevă).


Peşti:

Runa etalată – PERTH (cu faţa în jos). Poate că e bine să aveţi o zi liberă, să vă bucuraţi de voi şi să vă răsfăţaţi într-un loc sau cu activităţi ce vă fac mai fericiţi(te). Trebuie să vă schimbaţi viziunea despre ce credeţi voi că este negativ în viaţa voastră. Nu îl mai percepeţi drept un ghinion ci ca pe un obstacol constructiv în călătoria voastră care vă fac mai puternici(e) şi împliniţi(te) după ce îl depăşiţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS