Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 21-27 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 21-27 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în jos). Dacă aţi ratat ceva o dată, să nu vă lăsaţi împiedicaţi(te) să încercaţi din nou. Poate nu realizaţi din prima oară lucruri, dar nu renunţaţi. Dacă învăţaţi de la trecut şi de la prezent, vă veţi ajuta să aveţi un viitor mai luminos. Nu vă temeţi să cereţi ajutor.


Taur:

Runa etalată – GEBO. Runa Gebo simbolizează unirea a două forţe în beneficiul ambelor părţi. Fie că este vorba despre afaceri sau dragoste, aranjamentul are ca scop avantajul reciproc, fără urmă de egoism. Darurile sunt şi de o parte şi de alta.


Gemeni:

Runa etalată – ISA (cu faţa în sus). Ţineţi mintea deschisă ca să vedeţi schimbările şi la nevoie faceţi compromisuri. Ca să mergeţi pe drumul drept, trebuie să vă uitaţi şi după oportunităţi mai profitabile sau să fiţi curajoşi(ase) şi să urmaţi chiar şi o schimbare completă de direcţie.






Rac:

Runa etalată – KENAZ. Kenaz este runa luminii şi a cunoaşterii. Runa apare în această etalare drept inversată, fapt ce reprezintă o fază de beznă a minţii sau de ignoranţă. Fie că nu sunteţi în stare să obţineţi informaţia necesară, fie informaţia este ţinută departe de voi. În faza de întuneric există frică dar ţineţi minte că întunericul nu înseamnă izolare. Şi prietenia şi confortul vă sunt disponibile chiar dacă nu le vedeţi imediat. Din întuneric puteţi căuta mai puternic lumină.


Leu:

Runa etalată – OTHILA. Această rună vă transmite mesajul că aţi depăşit multe obstacole ca să ajungeţi în acest punct. Bucuraţi-vă de realizările voastre, le meritaţi din plin! Aţi cunoscut succesul datorită efortului depus, iar acum aţi face bine să vă bucuraţi împreună cu familia şi cei(le) dragi de roadele muncii voastre.


Fecioară:

Runa etalată – PERTH (cu faţa în sus). Va începe un nou capitol în călătoria voastră prin viaţă. Oricum, asta poate însemna, precum într-o carte, că e nevoie să se închidă unul ca să poată începe următorul. Este o vreme în care să vă bazaţi pe abilităţile şi cunoştinţele voastre ca să obţineţi cel mai mare succes de la noul început. Nu vă bazaţi numai pe destin ci şi pe judecata voastră.






Balanţă:

Runa etalată – SOWELU. Această rună simbolizează Soarele, o sursă puternică de energie, dar şi de ghidare. Un simbol al purităţii în acţiune, al ţelului pentru care luptaţi. Sowelu vă împlineşte şi vă încurajează. Când apare anunţă norocul, progresul. Sunteţi pe calea succesului.


Scorpion:

Runa etalată – URUZ. Aceasta rună este simbolul puterii brute. Uruz transmite mesajul unui spectacol de forţă neobişnuit pentru un om. Deci, bucuraţi-vă de puterile interioare nebănuite pe care le aveţi.


Săgetător:

Runa etalată – ALGIZ (inversată). Când apare inversată, runa Algiz vă transmite mesajul că aveţi nevoie de măsuri de protecţie suplimentare. Fiţi mai precauţi(te), gândiţi de două ori înainte să acţionaţi. Nu lăsaţi garda jos.






Capricorn:

Runa etalată – BERKANA. Împărţiţi-vă obiectivele mari în unele mai mici şi mai multe dar perfect realizabile. Convingeţi-vă să munciţi mai puţin însă valorificaţi fiecare moment mai eficient. Este total în puterea voastră. Cel mai interesant este să vedeţi că această strategie va contribui activ la rezultatele impresionante pe care le veţi obţine.


Vărsător:

Runa etalată – EHWAZ (cu faţa în sus). Runa vă arată că vă aflaţi pe calea bună spre visurile voastre. Pot fi anumite întârzieri în planurile voastre şi în timp ce aţi putea crede că sunteţi împiedicaţi(te), de fapt unele amânări sunt chiar un lucru bun pentru că vă dau timp să faceţi un pas în spate şi să vedeţi imaginea mai mare. Aţi parcurs un drum lung până aici şi trebuie să vedeţi orice amânare drept o oportunitate de a verifica că totul este la locul său şi că aveţi toate informaţiile necesare pentru a lua decizii. Acum este timpul pentru o revizuire înainte de continuarea călătoriei voastre.


Peşti:

Runa etalată – GEBO. Pornind de la legenda Brunhildei şi a inelului dăruit de Sigurd, blestemat de zeul malefic Loki, această rună aduce mesajul că, oricât de nobile v-ar fi intenţiile, oricât de curate v-ar fi sentimentele, sunteţi la mâna destinului. Soarta trebuie respectată, căci ea este prezentă în toate lucrurile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS