Etalarea şi interpretarea runelor, 17 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 17 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – HAGALAZ. Semnificaţie: perturbare. Poate că te găseşti înconjurat(ă) de evenimente negative aflate aparent în afara controlului tău. Această rună îţi indică posibilitatea ca tu să te temi de o zdruncinătură în realitatea ta, în siguranţa ta, în munca ta, în relaţiile sau credinţele tale.


Taur:

Runa etalată – ISA. Runa semnifică pauză şi gheaţă specifică anotimpului rece. Această rună te anunţă faptul că pentru moment cel mai bun lucru pentru tine este să pui pe pauză planurile mari şi activităţile pentru ele. Îţi vezi de viaţa ta cotidiană aşa cum şi muncitorii pământului fac pe timpul iernii, ştiind liniştiţi şi încrezători că va veni primăvară şi natura va renaşte. Ai încredere în acest proces.


Gemeni:

Runa etalată – JERA (cu faţa în sus). Runa indică faptul că încă va fi nevoie să pui efort şi să nu stai pe spate şi să aştepţi. Asigură-te că eşti bine pregătit(ă) pentru pasul următor. Fă tot ce poţi din această oportunitate astfel încât viitorul să îţi fie excelent pe toate planurile.






Rac:

Runa etalată – MANAZ. Nu aştepta ca să îţi revendici destinul. Ca să fii o fiinţă spirituală, trebuie să te armonizezi şi să îţi echilibrezi mintea, corpul şi spiritul. Acceptă totul şi bine, şi rău deopotrivă, pentru că fiecare experienţă te va învăţa ce e viaţa. Învaţă toate lecţiile şi vei merge mai departe avansând frumos.


Leu:

Runa etalată – RAIDO. Această rună îţi dă sfatul să fii atent(ă) la tot, inclusiv în viaţa de zi de zi. Fii pregătit(ă) să depui eforturi să te mobilizezi, este foarte important acum. Dacă te aştepţi la ceva bun, îţi este posibil dar nu va fi servit pe platou. Dacă eşti într-o stare calmă şi leneşă, există un mare risc să îţi pierzi norocul dacă nu eşti suficient de muncitor(are).


Fecioară:

Runa etalată – SOWULO. O situaţie prezentă prin care treci te provoacă. Astfel, eşti chemat(ă) să îţi sintetizezi contradicţiile şi să îţi găseşti valorile – externe şi interne, precum şi acel sens ce te împlineşte în viaţă. Contradicţiile şi dificultăţile din viaţa noastră joacă doar un rol ca să vedem că avem anumite contradicţii în noi încă nerezolvate. Sinele înalt ne arată prin victoriile din lumea externă unde suntem puternici în interior şi ne ajută ca prin provocări să ne schimbăm în interior.






Balanţă:

Runa etalată – THURISAZ. Tu ai puterea interioară să faci faţă oricărei provocări şi ai autoritatea să îţi revendici destinul şi controlezi viaţa. Nu te teme de nimic şi nu lăsa altă persoană să te distragă de la căutarea adevărului. Puterea ta spirituală îţi dă împuternicire şi de tine depinde cum o vei folosi. Recomandare: foloseşte-o într-un mod iubitor, cu compasiune şi lipsit de egoism. Puterea te va corupe dacă nu o direcţionezi sub coordonarea unei inimi oneste şi sincere.


Scorpion:

Runa etalată – ODIN. Semnificaţie: necunoscutul. Runa fără niciun semn pe ea înseamnă că necunoscutul şi nevăzutul sunt active acum în viaţa ta. La începuturi era nimic şi la sfârşit rămâne nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce încă nici nu există. Ce ţi se solicită este să te arunci cu încredere în acest necunoscut. Da fă asta cu braţele total goale şi cu o credinţă de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativă a Necunoscutului vieţii.


Săgetător:

Runa etalată – DAGAZ. Această rună îţi anunţă despre faptul că vei avea parte de noroc sau o lungă perioadă de prosperitate. Deja o simţi sau în curând o vei simţi. Şterge orice îndoială iar soarele va răsări pe strada ta. Pe de altă parte, runa poate să marcheze un moment în care să faci tranziţia de la noapte la zi, deci circumstanţele îţi sunt foarte favorabile acum.






Capricorn:

Runa etalată – EIHWAZ (cu faţa în sus). Runa îţi arată că acum este timpul pentru tine însuţi(ăţi). Lasă-i(le) pe alţii(tele) din jurul tău să ia loc pe bancheta din spate şi dă-ţi oportunitatea de a prelua controlul drumului pe care mergi mai departe. Fă-ţi timp să te îngrijeşti de tine şi ocupă-te de orice problemă de sănătate acum în loc să o amâni. Sinele tău interior are nevoie de şansa de a fi hrănit şi reîncărcat.


Vărsător:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în jos). Pot fi tot felul de frustrări în viaţa ta, posibil în mai multe domenii. Trebuie să dai un pas în spate din evenimentele ce se întâmplă şi să încerci să le analizezi dintr-un punct de vedere exterior şi detaşat. Asta ar trebui să te ajute cu evaluarea situaţiei şi să îţi dea oportunitatea de a învăţa din ce se întâmplă. Vei fi în stare să vezi direcţia mai clar în care trebuie să călătoreşti ca să permiţi vieţii tale să se îmbogăţească.


Peşti:

Runa etalată – ISA. Semnificaţie: a sta în loc. Achiziţiile pozitive nu sunt foarte probabile la acest moment. Activităţile sunt îngheţate şi poate planurile puse în aşteptare. Cu toate acestea, nu dispera. Această pauză este probabil cauzată mai mult de circumstanţe externe decât interne. Totuşi, încearcă să găseşti care aspect din tine te menţine în această poziţie şi eliberează-l. Curăţă, eliberează şi dă drumul trecutului. Asta te va ajuta să accelerezi forţele universale din afara ta. Ţine minte că sămânţa doarme sub pământ pe durata iernii. Ai încredere în propriul tău proces şi aşteaptă semnalele primăverii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS