Etalarea şi interpretarea runelor, 16 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 16 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ODIN. Primiţi un mesaj ce semnifică că necunoscutul, neştiutul şi nevăzutul sunt părţi active din viaţa voastră în acest moment. Ca să puteţi avansa în marele gol din faţa voastră trebuie să aveţi o încredere desăvârşită. Şi faceţi paşi în acest gol cu mâinile goale şi cu o credinţă de fier. Ceea ce vă susţine este puterea creativă a necunoscutului.


Taur:

Runa etalată – DAGAZ (inversată). Nu este momentul potrivit pentru schimbări majore. Aveţi încredere în abilităţile şi în puterea voastră şi veţi ajunge la lumină. Dagaz este runa transformării.


Gemeni:

Runa etalată – EIWAS (cu faţa în jos). Aparent par a fi în faţa voastră nişte obstacole sau întârzieri şi vi se pare că viaţa se mişcă mai încet decât aţi vrea voi. Runa vă transmite să vă aşteptaţi la un rezultat pozitiv la momentul oportun, deci folosiţi acest timp şi învăţaţi din aceste obstacole. Orice nouă abilitate învăţată vă ajută. Orice vă apare în cale vă face să apreciaţi rezultatul final.






Rac:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în sus). Aveţi abilitatea de a deveni mentori(e) pentru alţii(tele) care pot învăţa din înţelepciunea voastră, dar nu vă aşteptaţi la nimic în schimb. Bucuraţi-vă de energia pozitivă pe care o crează iubirea voastră.


Leu:

Runa etalată – ISA. Această rună vă semnalează despre o perioadă similară cu iarna: totul pare îngheţat, oprit şi scufundat în linişte. Planurile par a fi suspendate. Ţineţi minte că seminţele dorm iarna sub pământul îngheţat. Dar nu înseamnă că nu există sau că nu vor înmuguri la momentul potrivit.


Fecioară:

Runa etalată – LAGUZ. Această rună orientată în jos vesteşte că este posibil să vă agitaţi prea mult, forţând să realizaţi ceva ce nu poate fi realizat. Căutaţi cu insistenţă să obţineţi un anumit rezultat cu orice preţ şi punând la bătaie cele mai mari eforturi.






Balanţă:

Runa etalată – MANNAZ. Mannaz este runa umanităţii. Semnifică toleranţă şi minte deschisă, caritate, dedicare, consideraţie pentru alţii(tele) şi bunătate. Mannaz este inteligenţă, creativitate, comunicare, planificare în avans şi implică colaborarea dintre două persoane pentru un bine comun şi pentru o lume mai bună.


Scorpion:

Runa etalată – OTHILA. Această rună aduce în prim plan nevoia de siguranţă şi securitate materială şi spirituală. O situaţie favorabilă este pe cale să vă aducă acel sentiment de siguranţă pe care îl doriţi. Dar, ca să fie de lungă durată, munca va fi întotdeauna necesară.


Săgetător:

Runa etalată – SOWELU (inversată). Unele informaţii pot fi ascunse de voi. Poate fi o scurtă eclipsă de lumină sau energie în viaţa voastră, dar e temporară, profitaţi de ea şi odihniţi-vă. Sowelu este runa energiei şi a revelaţiei, reprezintă energia soarelui, spiritul vieţii, tăria de caracter, energie fără limite, completitudine.






Capricorn:

Runa etalată – ODIN. Odin este marea rună albă, runa simplă, goală a necunoscutului. Atunci când apare runa Odin în extragere, ea anunţă faptul că urmează un moment plin de posibilităţi la care, ca să ajungeţi, este nevoie de o încredere şi credinţă absolută. S-ar putea să fie nevoie să faceţi un salt în credinţă, cu braţele total deschise şi fără nimic în palme. Tot ce este mai bun vă aşteaptă dincolo de acest salt. Sunteţi în stare?


Vărsător:

Runa etalată – ALGIZ. Cea mai bună apărare este atacul. Apariţia acestei rune indică prezenţa unei situaţii în care simţiţi nevoia de protecţie. Poate fi vorba de o protecţie divină, dar poate fi vorba şi despre a vă folosi puterea interioară pentru a vă proteja.


Peşti:

Runa etalată – EIWAS (cu faţa în jos). Faceţi-vă timp să vedeţi detaliile din jurul vostru pentru că ritmul vieţii oricum se va accelera. Călătoria este la fel de interesantă precum destinaţia. La nevoie, faceţi un pas în spate şi vedeţi progresul făcut ca şi cum ar privi altcineva.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS