Etalarea şi interpretarea runelor, 15 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 15 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – RAIDO. Dacă există oameni care vă sabotează, faceţi un pas în spate. Poate că ei vă înfricoşează şi vă sugerează că o anumită cale nu e pentru voi, deşi voi simţiţi că este. Încercaţi să opriţi aceste voci şi nu intraţi în polemică cu ele, ci doar mergeţi mai departe. Veţi fi supăraţi(te) dacă vă lăsaţi influenţaţi(te) de ei(le).


Taur:

Runa etalată – THURISAZ (inversată). Runa vă semnalează un posibil atac care să se manifeste ca un ghimpe în coasta voastră, deci este nevoie să vă apăraţi. Aceasta rună are drept simbol ghimpele şi semnifică ceea ce instigă, ceea ce interferează cu proiectele voastre. Are o energie agresivă, masculină, puternică şi de foc distrugător. Thurisaz vă vesteşte că ceva pare a fi ca un ghimpe agresiv în experienţa voastră. Priviţi ghimpii ca pe un simbol al unui gard ce stă între voi şi următorii voştri paşi. După ce aveţi o claritate că ghimpii există, veţi şti ce direcţie să urmaţi pentru a vă îndepărta de ei şi nu prin ei sau alături de ei ca să vă răniţi.


Gemeni:

Runa etalată – ANSUZ (inversată). Ansuz vă semnalează că aveţi nevoie să vă reîntăriţi contactul cu Divinitatea care vă dă răspunsuri la întrebări şi vă arată paşii următori ai călătoriei voastre. Dacă această conexiune s-a întrerupt şi vă simţiţi rătăciţi(te), nu disperaţi. Centraţi-vă şi regăsiţi legătura. Ea poate veni prin orice formă, inclusiv prin cuvinte ce vi le spune cineva. Runa semnifică energia de a întreba pentru a căuta adevărul în răspunsurile divinităţii.






Rac:

Runa etalată – ALGIZ. Runa Algiz descrie o persoană care aleargă cu braţele ridicate, semn al victoriei sau o reprezentare a zeului norvegian Heimdall care ţine sabia într-o mână şi cornul în cealaltă. El păzeşte astfel tărâmul divin al lui Asgard. Algiz s-ar traduce prin „protecţie”, „defensivă” şi reprezintă runa războinicului. Ea oferă protecţie împotriva vătămărilor.


Leu:

Runa etalată – ELHAZ (cu faţa în sus). Aceasta este o rună a prieteniei şi cineva vă poate oferi ajutor în curând. Nu vă temeţi să acceptaţi acest ajutor. Va lucra alături de voi şi vă va ajuta protejându-vă de problemele ce pot apărea. Fiţi vigilenţi(te) la aceste probleme pentru că paza bună trece primejdia rea.


Fecioară:

Runa etalată – FEHU (cu faţa în sus). Fehu este runa care aduce succes şi fericire pentru voi. Norocul bun trebuie să vină spre voi şi să activeze bogăţiile din viaţa voastră prin iubire, atât fizică cât şi spirituală. Nevoia de iubire va fi împlinită. Bucuraţi-vă de succes, dar nu uitaţi să şi împărţiţi cu alţii(tele) care sunt mai puţin norocoşi(ase) ca voi.






Balanţă:

Runa etalată – HAGALAZ. Runa Hagalaz semnifică conceptul de distrugere şi este asociată cu grindina. Apariţia acestei rune anunţă faptul că sunt posibile zdruncinături în realitatea voastră curentă sau mai ales în credinţele voastre. Dar nu sunteţi deloc neajutoraţi(te) iar soluţiile sunt total la îndemâna voastră. Uneori aveţi nevoie de o grindină ca să ştiţi cât sunteţi de puternici(e) cu adevărat. Şi după orice distrugere urmează o refacere cu rezultate mai bune ca înainte, moment la care veţi înţelege de ce a fost nevoie de ea.


Scorpion:

Runa etalată – JERA (cu faţa în sus). Runa indică faptul că fericirea şi vremurile în care să fiţi veseli(e) sunt la orizont. Este un timp prielnic să vă vedeţi roadele muncii susţinute şi a efortului depus.


Săgetător:

Runa etalată – NAUTHIZ. Semnificaţie: restricţie. Această rună vă indică că pot fi întârzieri sau schimbări în direcţiile acţiunilor voastre. Există motive întemeiate pentru care este bine să vă revizuiţi planurile cu atenţie. Restricţia este necesară. Runa Nauthiz vă sugerează să vă identificaţi umbra, partea întunecată a naturii voastre care se reflectă în exterior sub formă de slăbiciune. Dificultăţile şi eşecurile, totuşi, ne pot învăţa multe despre noi înşine. La nevoie, rectificaţi-vă direcţia şi restauraţi-vă echilibrul intern. Priviţi partea pozitivă a adversităţii.






Capricorn:

Runa etalată – OTHILA. Othila vă îndreaptă atenţia către casa voastră, pământurile voastre, comunitatea din care faceţi parte, care vă defineşte identitatea. Othila vă transmite mesajul că aveţi o datorie, o responsabilitate şi chiar ar trebui să vă simţiţi mândri(e) de cei(le) de dinaintea voastră, de istorie şi viitor, de onoarea şi munca lor asiduă. Othila vă readuce aminte de trecutul vostru şi de cât de măreţi(e) puteţi deveni.


Vărsător:

Runa etalată – RAIDO. O situaţie prezentă sau viitoare vă va solicita eforturi semnificative. Poate că la muncă se vor deschide noi şi promiţătoare proiecte, dar implementarea lor presupune o intervenţie susţinută din partea voastră. Dacă este vorba de relaţiile cu prietenii(ele) sau familie, acestea vor evolua bine cu condiţia să fiţi atenţi(te) la comunicare.


Peşti:

Runa etalată – THURISAZ. Thurisaz este runa haosului, a tentaţiei şi a răului. Este vorba despre ameninţări de la oamenii aflaţi în poziţii de putere. Ea vesteşte că aveţi nevoie să rezistaţi tentaţiei de a fi recompensaţi(te) prin şmecherii sau lipsă de onestitate. Energia lui Thurisaz poate fi înţeleasă ca haos sau ca lucru bun – pentru că are în semnificaţia sa forţele ascunse din psihicul uman cum ar fi furia sau pofta. Simbolul său este ghimpele care poate să şi sfâşie sau străpungă dar are şi rol protector. Paradoxal, Thurisaz poate să simbolizeze apariţia unui noroc.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS