Etalarea şi interpretarea runelor, 11 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 11 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ALGIZ. Aveţi nevoie de acţiune şi de un comportament potrivit şi bine încadrat în timp; activaţi tot ce aveţi mai bun din voi însă nu la o viteză foarte mare. Starea de siguranţă vă este acum cea mai bună apărare. Sfatul este să rezistaţi emoţiilor şi să vă menţineţi mintea calmă şi cu o viziune clară pentru a vă descurca cu orice situaţie. Trebuie să vă concentraţi ca să luaţi cele mai bune decizii.


Taur:

Runa etalată – DAGAZ (inversată). Aceasta rună este simbolul zilei noi ce mijeşte din noapte dar şi al intuiţiei. Ea este conştiinţa şi motivaţia de a reuşi. Sunt indicaţii că anumite emoţii pe care le aveţi ataşate de un subiect vă împiedică să avansaţi cu determinare şi preferaţi să amânaţi acţiunile focalizate.


Gemeni:

Runa etalată – FEHU. Runa germanică Fehu semnifică posesiunile, procesul de hrănire şi abundenţă sub toate formele sale. Această rună vine cu un mesaj optimist că abundenţa vieţii se revarsă în forme nebănuite asupra voastră. Puteţi fi binecuvântaţi(te) cu prosperitate fizică dar şi spirituală. Condiţia de bază ce vi se transmite este să nu uitaţi să împărţiţi din ceea ce aveţi că să vă sporească şi înflorească.






Rac:

Runa etalată – JERA. Jera este runa rezultatelor benefice ce au legătură cu orice activitate sau interes al vostru de la acest moment al vieţii. V-aţi pregătit solul şi aţi plantat seminţele şi acum trebuie să le cultivaţi. Jera vă oferă stimulentele spre succes. Nu vă aşteptaţi, totuşi, la rezultate rapide. Ca şi cu o cultură, este nevoie de un ciclu de cultivare sau de un proces de maturizare ca în sfârşit să fiţi în stare să culegeţi fructele muncii voastre. Aţi făcut o treabă excelentă iar acum Jera vă sfătuieşte să perseveraţi şi să aveţi răbdare.


Leu:

Runa etalată – LAGUZ. Această rună vă dă următorul sfat folositor: imaginaţi-vă că vă aflaţi într-un râu, îi simţiţi ritmul şi direcţia şi aveţi încredere în el, vă simţiţi relaxaţi(te), vă simţiţi în siguranţă şi ştiţi că râul vă va conduce bine fără să îi opuneţi rezistenţă. Procedaţi la fel cu viaţa voastră, cu o situaţie ce vă preocupă.


Fecioară:

Runa etalată – OTHILA. Dacă cumva vă temeţi de propria voastră incompetenţă sau de gândul că aţi putea face o greşeală, încercaţi să înţelegeţi că este mai bine să învăţaţi din greşelile voastre şi să căpătaţi experienţă în loc să repetaţi greşelile altora şi apoi să regretaţi. Ce este bine pentru o persoană ce vă dă un sfat poate să nu fie bine pentru voi. Fiţi flexibili(e), ascultaţi-vă pe voi şi nu vă temeţi să rupeţi regulile.






Balanţă:

Runa etalată – TEIWAZ (inversată). Timiditate, naivitate. Feriţi-vă de oamenii ce acţionează stângaci şi dau dovadă de lipsă de concentrare. Scoateţi-vă la vedere talentele ascunse, inclusiv cele de lideri(e). Cineva care este tratat ca un tont este de fapt un om curajos. Teiwaz este runa războinicului.


Scorpion:

Runa etalată – THURISAZ. Este muncă destulă de făcut, atât în voi cât şi în afara voastră. Sunteţi pregătiţi(te) să primiţi mesaje de la Divinitate. Dacă aveţi de urmat o acţiune, mai aşteptaţi şi aşa eliminaţi rezistenţa.


Săgetător:

Runa etalată – WUNJO. Concentraţi-vă mai mult pe obiectivul final şi nu pe modul în care acesta se va realiza. Această rună vine să vă atragă atenţia că aveţi nevoie de o reevaluare a obiectivului pe care îl urmăriţi. De asemenea, runa vă reaminteşte că unele fantezii ar trebui să rămână de domeniul fanteziei.






Capricorn:

Runa etalată – ALGIZ. Ce aveţi de făcut este să vă adaptaţi evenimentelor curente. Încercaţi să acceptaţi oamenii din jur aşa cum sunt şi nu încercaţi să schimbaţi voi stereotipurile din gândirea lor pentru că nu vă va duce nicăieri. Chiar dacă aveţi dreptate şi ei nu au, nu încercaţi să îi schimbaţi voi pentru că doar pierdeţi putere. Dacă nu vă place comportamentul cuiva, încercaţi să înţelegeţi ce îl/o motivează, care îi sunt motivele interne pentru acţiunea respectivă. Nu intraţi în polemici cu el(a), nu faceţi scene şi nu daţi ultimatumuri.


Vărsător:

Runa etalată – ELHAZ (cu faţa în sus). Elhaz indică o perioadă în care trebuie să aveţi grijă de voi şi de visurile voastre. Dorinţele şi nevoile altora ar fi bine să treacă pe planul doi. Elhaz mai sugerează că o nouă influenţă ar putea apărea în viaţa voastră. Poate fi o nouă persoană sau un nou angajament.


Peşti:

Runa etalată – FEHU. Runa Fehu este runa ce simbolizează bovinele, un simbol de bogăţie în civilizaţiile nordice. Este, aşadar, un mesaj despre prosperitate. Unii(ele) interpretează această rună ca fiind vestitoare de copii. În extragere, runa este inversată, iar mesajul ce este transmis este să lucraţi la a înlătura o distanţare pe care o aveţi faţă de un/o copil(ă) sau o distanţare a voastră faţă de părinţii voştri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS