Etalarea şi interpretarea runelor, 10 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 10 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – SOWULO (inversată). Runa este simbolul Soarelui şi este asociată cu razele sale puternice şi strălucitoare. Energia sa se aseamănă cu a unui bulgăre uriaş şi orbitor de lumină. Sowulo aduce adevărul la lumină pentru a fi cunoscut de voi şi de cine are nevoie să îl ştie. Energia sa este conectată cu zeul Balder, cel prea frumos, înţelept, strălucitor şi milostiv. Ori de câte ori omiteţi adevărul, Sowulo vă va atenţiona.


Taur:

Runa etalată – TEIWAZ. Această rună semnifică determinarea. Anunţă noi iniţieri, noi provocări şi noi înţelegeri pe care le veţi căpăta.


Gemeni:

Runa etalată – URUZ. Iată un sfat valoros de la această rună ce semnifică puterea. Nu vă opuneţi schimbărilor ce apar inevitabil în viaţa voastră. Mai bine direcţionaţi-vă eforturile ca să susţineţi şi să acceleraţi aceste schimbări. Poate că relaţiile personale vor trece prin unele schimbări ori poate că afacerea vă va fi organizată într-un mod nou. Puterea a apărut în viaţa voastră şi este responsabilă pentru acest proces. Aveţi încredere în ea şi nu îi puneţi obstacole în cale.






Rac:

Runa etalată – ANSUZ (cu faţa în sus). Poate căutaţi răspunsuri la întrebările pe care vi le-aţi pus de mult timp. Răspunsurile sunt deja acolo pentru ca voi să le vedeţi. Uitaţi-vă după semne şi confirmări în jurul vostru. Chiar dacă nu vedeţi acum mesajele, îndrumarea va veni spre voi prin vise.


Leu:

Runa etalată – EIHWAZ. Semnificaţie APĂRARE. Aceasta rună are legătură cu greutăţile care apar la începutul unei noi vieţi şi de modurile de apărare pe care le construim în jurul nostru atunci când avem de a face cu Necunoscutul. Deseori anunţă o perioadă de aşteptare, deci sfatul său principal este răbdarea. Este recomandat să anticipaţi consecinţele înainte de a acţiona.


Fecioară:

Runa etalată – EHWAZ (cu faţa în jos). Dacă alte persoane se bazează mereu pe voi, poate că ar trebui ca aceste persoane să se bazeze mai mult pe ele şi să îşi înveţe şi singure lecţiile de viaţă.






Balanţă:

Runa etalată – GEBO. Această rună vesteşte un parteneriat în orice formă ar fi el. Dacă este o situaţie personală, se anunţă apariţia unui(ei) partener(e) care este exact cel(a) cu care puteţi construi o relaţie reală. Este dificil de spus care va fi relaţia (familie, iubire, prietenie). Însă, în orice caz cineva caută o alianţă cu voi. Runa vă indică posibilitatea unei relaţii sincere şi rodnice.


Scorpion:

Runa etalată – INGUZ. Când apare această rună, mesajul este să fiţi mai atenţi(te) la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, să petreceţi mai mult timp în natură. Să fiţi atenţi(te) la ceea ce se petrece în/cu corpul vostru, să aveţi grijă de dietă şi de programul de exerciţii.


Săgetător:

Runa etalată – MANNAZ. Aceasta este runa relaţiilor, a omenirii şi a aerului vieţii dintre şi din oameni. Runa vă indică faptul că sunteţi foarte sociabili(e) sau ar trebui să fiţi pentru că prin oameni vă vin realizările. Implicaţi-vă în servirea altora, în munca de voluntariat. Daţi o mână de ajutor. Relaţiile vă sunt împlinite şi oamenii vă iubesc.






Capricorn:

Runa etalată – PERTH. Această rună este asociată cu Phoenix, pasărea mistică ce s-a consumat pe sine în flăcări ca apoi să se ridice din propria-i cenuşă. Forţe puternice de schimbare şi renovare sunt în mişcare pentru voi în acest moment. În viaţa de zi cu zi, pot fi apărea unele surprize cum ar fi câştiguri bruşte sau debutul unei relaţii neaşteptate. În partea spirituală, este timpul să vă ridicaţi deasupra voastră, deasupra vieţii obişnuite şi banale, ca să dobândiţi o viziune mai largă. Runa Perth vă reaminteşte că exteriorul pe care îl vedeţi şi experimentaţi este neimportant, cu excepţia momentelor când el reflectă interiorul vostru.


Vărsător:

Runa etalată – TEIWAZ. Dacă manifestaţi curaj şi sunteţi oneşti(ste) cu voi înşivă(sevă), veţi avea doar de câştigat. Folosiţi-vă toate abilităţile şi înţelepciunea. Credinţa voastră poate fi pusă la încercare şi trebuie să nu cedaţi. Teiwaz este runa războinicului.


Peşti:

Runa etalată – ANSUZ (cu faţa în jos). Ansuz arată că s-ar putea să fiţi puşi(se) la dispoziţia cuiva şi a intereselor sale. Liniile de comunicare par blocate, deci asiguraţi-vă că informaţiile importante sunt primite şi trimise corect, pentru că documentele pot dispărea. Fiţi atenţi(te) şi ascultaţi întrebările ce vi se pun. Răspundeţi la ce sunteţi întrebaţi(te) în loc să răspundeţi doar la cele la care ştiţi răspunsul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS