Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 7-13 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 7-13 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – SOWULO (cu faţa în sus). Sowulo indică faptul că acum sunteţi nişte persoane cărora le place să deţină controlul. Este momentul să daţi drumul la o parte din acest control şi să aveţi timp pentru voi înşivă(sevă), în loc să vă tot îngrijoraţi pentru toate lucrurile la care nu aveţi deloc control. Aveţi nevoie să îi/le lăsaţi pe alţii(tele) să îşi găsească propria lor cale, să facă propriile lor greşeli şi să înveţe din ele. Nu puteţi fi adăpost pentru ei(le) pentru totdeauna.


Taur:

Runa etalată – TEIWAZ. Uitaţi-vă mai bine în interiorul vostru şi scufundaţi-vă în fundaţiile fiinţei voastre. Este o rună a dedicării şi perseverenţei. Este nevoie de răbdare acum, altfel voi puteţi fi adevăraţii(tele) voştri(astre) duşmani(e).


Gemeni:

Runa etalată – URUZ. O situaţie despre care vă gândiţi primeşte răspuns de la această rună; există o forţă a vieţii care acţionează în ea. Puterea duce la mişcare, la dezvoltare şi contribuie ca lucrurile să fie instabile ca să facă loc la nou. Unele forme vechi de existenţă sunt depăşite şi ele trebuie să aparţină trecutului. Se va întâmpla în curând, dacă nu cumva deja s-a întâmplat. Nu vă simţiţi ameninţaţi(te) de apariţia inevitabilă a unei noi forme de existenţe sub formă de noi situaţii.






Rac:

Runa etalată – ANSUZ (cu faţa în sus). Ansuz sugerează că există o semnificaţie în totul din preajma voastră. Încercaţi să vă asiguraţi că aveţi canalele de comunicare deschise şi funcţionale între voi şi persoanele dragi. Este o bună ocazie să puneţi mâna pe telefon sau să scrieţi cuiva, în special dacă aţi tot amânat acest lucru.


Leu:

Runa etalată – EIHWAZ. Runa Eihwaz semnifică apărarea şi puteri universale puse la dispoziţia voastră ca să vă protejeze. Această rună anunţă faptul că pot exista unele greutăţi la începutul unei situaţii noi ce se prezintă sau există deja în viaţa voastră, dar acestea au rol benefic şi protector. De fapt, ceea ce vă pare dificil este o perfectă orchestrare a naturii ca să existe amânări care sunt necesare şi vă prind bine. Sunteţi protejaţi(te) în tot acest timp. Între timp, puneţi-vă casa în perfectă ordine şi curăţenie.


Fecioară:

Runa etalată – EHWAZ. Runa Ehwaz semnifică mişcare, progres şi este asociată cu calul. Aceasta rună transmite celui ce o primeşte faptul că urmează vremuri de schimbare favorabilă şi necesară în sensul de progres şi dezvoltare. Faceţi faţă tranziţiei care este firească în viaţă şi permiteţi ca tot ce este vechi şi nefolositor să iasă cu graţie din viaţa voastră. Nu opuneţi rezistenţă.






Balanţă:

Runa etalată – GEBO. Gebo este runa iubirii şi a iertării. Cereţi iertare cu sinceritate şi vă va fi dată. Un cadou poate veni sau este deja prezent în viaţa voastră şi trebuie să îl vedeţi. Gebo anunţţ o dezvoltare sau descoperire a unui talent sau îndemânare artistică ori creativă. Declaraţi-vă iubirea deschisă. Aveţi noroc în parteneriatele bazate pe iubire. Manifestaţi compasiune. Anticii acceptau cadouri doar dacă li se permiteau să dea înapoi un cadou, deci reţineţi când apare Gebo oferiţi şi voi dacă aţi primit ceva, fie de la o persoană ori de la destin. În afară de dragoste, Gebo înseamnă parteneriat şi uniune în afaceri. Iertarea este cel mai mare cadou dintre toate, fie că o daţi, fie că o primiţi. Runa este utilizată şi ca simbol pentru un sărut sau pentru o mare afecţiune pe care o aveţi faţă de cineva.


Scorpion:

Runa etalată – INGUZ. Dacă nu sunteţi de acord că o anumită situaţie din viaţa voastră este favorabilă, veţi simţi tensiune şi nesiguranţă. Runa vă arată că acest mod de a gândi şi această percepţie duce la stagnare iar schimbarea abordării voastre vă scoate din lâncezeală. Aveţi nevoie de un spaţiu de claritate pentru a face loc la nou în viaţa voastră.


Săgetător:

Runa etalată – MANNAZ. Esenţa este apă iar apa este clară şi flexibilă. Claritatea şi disponibilitatea să vă schimbaţi sunt alegeri eficiente pentru prezent. Dacă sunteţi drepţi(te) cu voi, veţi fi drepţi(te) şi cu alţii(tele), şi alţii(tele) cu voi. Fiţi devotaţi(te), fiţi moderaţi(te) şi fiţi şi voi flexibili(e) ca apa; doar atunci veţi avea o direcţie clară.






Capricorn:

Runa etalată – NAUTHIZ. Nauthiz sugerează lipsa, nevoia, dorinţa de a avea ceva ce nu aveţi acum. Însă, fără îndeplinirea acestei nevoi ori dorinţă - nu veţi mai fi motivaţi(te) să continuaţi, ceea ce va genera sentimente dificile şi neplăcute.


Vărsător:

Runa etalată – PERTH. Suntem deseori tentaţi să catalogăm schimbarea ca fiind bună sau rea. Perth vine să ne reamintească că o astfel de interpretare în „alb şi negru” poate reprezenta o simplificare a soartei. Schimbarea la care face referire Perth este mult mai complexă şi subtilă. A încerca să categorisiţi schimbarea în termeni aşa de simpli cum ar fi „pozitiv şi negativ”, înseamnă că încercaţi să înţelegeţi soarta în sine, ceea ce niciun muritor nu o poate face. Soarta există la un nivel pe care nu îl putem cunoaşte cu adevărat până la momentul în care trăim un anume eveniment. Ceea ce pare adevărat se poate dovedi fals şi invers. Numai soarta poate spune.


Peşti:

Runa etalată – TEIWAZ, inversată. Pericolul poate apărea din acţiuni pripite. Obiectivul vostru este să ajungeţi la un rezultat sau sunteţi focalizaţi(te) pe ceea ce faceţi doar de plăcerea a ceea ce faceţi? Căutaţi în voi răspunsul şi veţi înţelege şi relaţiile implicate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS