Află-ţi destinul în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Află-ţi destinul în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut


Dacă v-aţi născut luni:

Prima zi a săptămânii este condusă de Lună și este strâns legată de bunătate și de familie. În acest sens, cei(le) care s-au născut lunea sunt foarte legaţi(te) de familie și de persoanele dragi lor, sunt sensibili(e), se adaptează foarte ușor schimbărilor și știu să aprecieze lucrurile care contează cu adevărat.

Destinul vostru: lucruri extraordinare urmează să vi se întâmple. Credeţi în ceea ce vă doriţi și luptaţi pentru visurile voastre astfel încât să ajungeţi să trăiţi viața pe care v-o doriţi.


Dacă v-aţi născut marți:

A doua zi a săptămânii este guvernată de planeta Marte, iar în mitologia greacă Marte este zeul războiului. Persoanele născute marțea sunt întotdeauna dinamice, dornice să lupte pentru ceea ce își doresc, curajoase, nerăbdătoare și determinate să reușească în viață.

Destinul vostru: sunteţi mai mereu într-o fugă continuă pentru că simţiţi în adâncul sufletului vostru că aveţi un ţel în această viață și vreţi să le faceţi pe toate. Sunteţi plini(e) de har, iar Universul vrea să trăiţi viața mai frumos decât oricine.






Dacă v-aţi născut miercuri:

A treia zi a săptămânii este legată de Mercur, planeta finanțelor, a călătoriilor și a comunicării. Dacă v-aţi născut în această zi înseamnă că sunteţi nişte persoane foarte comunicative, versatile, atente la detalii și continuu dornice să iasă din zona de confort. Vă place să creaţi amintiri cât mai frumoase și mai speciale.

Destinul vostru: veţi trăi o viață în care nu vă veţi plictisi niciodată. Veţi fi înconjuraţi(te) de numeroși oameni cu suflet bun cu care veţi avea relații bazate pe respect, loialitate reciprocă și sinceritate.


Dacă v-aţi născut joi:

A patra zi a săptămânii este derivată de la zeul nordic Thor și este strâns legată de planeta Jupiter. În general sunteţi nişte oameni optimişti, ambiţioşi, atenţi la detalii, cu simțul umorului foarte bine dezvoltat, geniali în momentele grele și dornici de distracţie. Vă place să deţineţi controlul în orice situație sau să aveţi un rol de conducere.

Destinul vostru: călătoria voastră prin viaţă este una presărată cu momente incredibile din care aveţi doar de învățat. Vă bucuraţi de acest drum fără să vă gândiţi la destinația finală.






Dacă v-aţi născut vineri:

A cincea zi a săptămânii este condusă de Venus, planeta iubirii, a echilibrului, frumuseții, romantismului, eleganței și plăcerii. Sunteţi nişte firi foarte sociabile, atrase de artă și de frumusețe. Dragostea este cea care vă face fericiţi(te), vă face să trăiţi frumos și să fiţi plini(e) de încredere în voi înşivă(sevă). S-ar putea ca uneori să vă pierdeţi în detalii, însă nu-i nimic; până la urmă, amintirile se nasc din experiențele vieții.

Destinul vostru: veţi avea o viață extrem de interesantă pentru că veţi pune pe primul loc dragostea. Veţi încerca să oferiţi iubire în stânga și în dreapta și să ajutați toți oamenii care vă vin în cale, făcând tot posibilul să faceţi lumea asta un loc mai bun.


Dacă v-aţi născut sâmbătă:

A şasea zi a săptămânii este guvernată de Saturn, planeta bogăției, a libertății. Sunteţi nişte persoane modeste, dornice să afle multe lucruri despre viață, înţelepte, cu un simț practic bine dezvoltat și destul de severe cu privire la modul în care alegeţi să vă trăiţi viața. Aveţi planuri detaliate după care alegeţi să vă lăsaţi ghidaţi(te).

Destinul vostru: sunteţi în căutarea fericirii fără să ştiţi că fericirea nu este ceva exterior. Ea există deja bine înrădăcinată în sufletul vostru, doar așteaptă să fie descoperită. Din când în când, aflaţi cum puteţi să renunţaţi la reguli și să trăiţi cu adevărat.






Dacă v-aţi născut duminică:

Persoanele născute în a şaptea zi a săptămânii sunt cu adevărat norocoase. Sunteţi conduși(se) de Soare, ceea ce denotă că sunteţi oameni strălucitori, creativi, curajoşi și puternici. Ieşiţi mereu și ușor în evidență și sunteţi mai tot timpul în căutarea luminii reflectoarelor.

Destinul vostru: veţi fi nişte adevăraţi(te) lideri(e). Sunteţi acolo pentru a le arăta celor din jurul vostru cum se trăiește și ce înseamnă să fii fericit(ă) cu adevărat. Vă veţi bucura de fiecare clipă și vă veţi crea amintiri speciale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS