Horoscopul dragostei, 10-16 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 10-16 mai 2021


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Berbec:

Săptămâna aceasta îți urmezi intuiția și e de bine. Ești cuceritor(are) fără să faci nimic. În ceea ce privește familia, ești disponibil(ă) pentru aceasta și împărtășiți împreună momente agreabile. Întăreşti legături foarte importante. Te simți destul de puternic(ă) încât să obții tot ce îți dorești și tot ce e necesar pentru a-i/le mulțumi pe cei(le) dragi.


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Taur:

Vei vedea că tot ce faci în această săptămână cu generozitate nu numai că îi/le va ajuta pe ceilalți(lelalte) să îți arate dragostea lor mai mult, dar va crea și momente amuzante și distractive alături de persoanele dragi. Dacă ești implicat(ă) de mult într-o relație și aceasta a ajuns cumva anostă, este timpul să fii cu idei noi pentru a sparge gheața. Nu se pune problema că nu mai există iubirea, doar că plictiseala se poate confunda foarte ușor cu dispariția acestui sentiment.


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Gemeni:

Dacă ești singur(ă) și disponibil(ă), Cupidon ar putea să te ia în vizor în această săptămână. Dacă ești deja logodit(ă), aștrii promit o viitoare viață în doi plină de promisiuni, planuri și proiecte. Da, dragostea îți zâmbește, nu te priva de ea, ci trăiește puternic fiecare clipă.






Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Rac:

Viața ta sentimentală întâlnește în această săptămână liniștea de care are nevoie. Deși ai fost agitat(ă) până acum din pricina unor vești neplăcute cu privire la persoana pe care o iubeşti, acum lucrurile încep să se rezolve. Veștile sunt bune, deoarece vei afla că tot ce ți-a ajuns la urechi nu e deloc adevărat. Și ai dovada!


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Leu:

Din pricina unei relații sentimentale care s-a înrăutățit, ești complet destabilizat(ă). Acum nu este cel mai prielnic moment să reglezi conturile cu persoana respectivă sau să primești explicații. În zilele următoare, anumite informații noi îți vor permite să judeci altfel situația. Pentru ca tensiunile să dispară, va trebui să te bazezi pe marea ta diplomație și pe imensa ta putere de seducție.


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Fecioară:

Ești hotărât(ă) să te focalizezi pe viitor și știi că acțiunile clar canalizate sunt singura soluție pentru a scăpa de problemele pe care le ai în prezent. Nu căuta aprobarea nimănui, nici măcar a partenerului(ei) de viață, pentru că altfel vor apărea neînţelegeri și certuri. Dacă ești singur(ă), nu te arunca în brațele primului(ei) venit(e), deoarece impulsivitatea îți poate aduce suferință.






Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Balanţă:

Săptămâna aceasta vei remarca că lipsește un echilibru între dragostea pe care o oferi și cea pe care o primești. Dar, pe de altă parte, ești mai încrezător(are) decât oricând că poți obține tot ceea ce ai visat mereu. Simți totul la nivel profund și acele sentimente te vor purta în direcția bună. Dacă ești singur(ă), s-ar putea să te atașezi de o persoană care este alături de tine într-un moment în care ai nevoie.


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Scorpion:

Dacă ești singur(ă), prioritatea ta din această săptămână este să te simți bine. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, aștrii îți consolidează legătura cu persoana iubită și te mângâie cu o influență binevoitoare care te va impulsiona să faci pași spre următoarea etapă. Sunt mari șanse să te logodești.


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Săgetător:

În această săptămână vei avea curajul de a-ți declara sentimentele romantice, iar acesta este un pas important înainte. În relația ta au existat prea multă tăcere, prea multe lucruri negrăite în ultima vreme, prea multă modestie nefolositoare care a alterat atmosfera și v-a blocat ca și cuplu. În cele din urmă, a sosit momentul să îți dezvălui cealaltă jumătate a adevăratei tale fețe.






Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Capricorn:

Trebui să devii aerul care te înconjoară și să te lași purtat(ă) de ceea ce îți spune inima. Este o perioadă deosebită pentru tine pentru că vei reuși să te descurci cu situații complicate într-un mod simplu și natural. Va trebui să decizi cu calm și încredere să pui bazele și să faci din tot ceea ce ai învățat de-a lungul vieții ceva care merită cu adevărat în acest moment. Nu îți risipi timpul cu persoane care nu merită sau care seamănă cu cele care te-au făcut să suferi în trecut.


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Vărsător:

S-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere în această săptămână, dar nevoia ta de libertate este mare. Dacă ești implicat(ă) deja într-o relație, aceeași dorință de independenţă îți va aduce conflicte în cuplu. Încearcă să te stăpânești, gândește bine înainte de a spune sau face ceva care ar putea leza persoana de lângă tine.


Horoscop dragoste 10-16 mai 2021, Peşti:

Relația în care ești implicat(ă) este energică și incitantă doar datorită ție. Sentimentele adevărate apar la vedere, în special dacă ești singur(ă) și îți place de cineva. Îți colorezi viața sentimentală după bunul plac și ești fericit(ă) că o faci. Totuși, aștrii te sfătuiesc să nu te joci cu inima nimănui doar pentru propria plăcere.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS