Horoscop indian, 5-11 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 5-11 aprilie 2021


BERBEC, Mesha:

Atmosfera de acasă este cordială. Dacă eşti student(ă) sau trebuie să dai un examen, sunt şanse mari de reuşită. Trebuie să lucrezi mai mult la încrederea de sine. Săptămâna aceasta se anunţă prielnică unor proiecte care te pot propulsa în vârful performanţei. Sunt şanse să fii promovat(ă).


TAUR, Vrishabha:

Ai nevoie de mai mult romantism, nu neglija acest aspect din viaţa ta. Dacă eşti singur(ă), poţi întâlni pe cineva care să-ţi aducă un suflu nou, mai multă prospeţime, o altă perspectivă. Dacă eşti căsătorit(ă), petrece mai mult timp cu partenerul(a), fă-ţi planuri de viitor.


GEMENI, Mithun:

Planifică-ţi timp de calitate alături de partenerul(a) de cuplu. Fii spontan(ă), pregăteşte o cină romantică. Relaţia voastră are nevoie de acest suflu nou pentru a nu se prăfui prea mult. Dacă ai investit mai de mult în zona construcţiilor, există şansa unei creşteri de venituri. Dacă nu ai loc de muncă în prezent, nu este exclus să îţi găseşti un serviciu care să te pună în valoare.






RAC, Kataka:

Tonul dur nu îţi aduce niciun beneficiu. Dacă lucrezi în marketing şi nu ai o strategie îţi va fi foarte greu să îţi atingi ţelurile. Unele întârzieri din dezvoltarea proiectelor tale îţi pot aduce frustrări. Dar nu dispera. Ai răbdare şi vei vedea că atunci când eşti calm(ă) poţi găsi mai uşor soluţiile care vor duce munca ta la bun sfârşit şi cu roade binemeritate.


LEU, Simha:

Dacă trebuie să iei o decizie importantă, este nevoie de multă maturitate şi simţ practic. Poate o reuniune de familie îţi va fi de ajutor ca să vezi care ar fi implicaţiile şi din punctul celorlalţi(te) de vedere. Nu este exclus ca până la finalul acestei săptămâni să culegi roadele unui proiect la care ai lucrat mai de mult.


FECIOARĂ, Kanya:

Nu te expune prea mult. Cineva ar putea da vina pe tine, la locul de muncă, iar tu nu meriţi asta. Dar dacă reacţionezi şi devii agresiv(ă), toată lumea va crede că eşti vinovat(ă). Aşteaptă finalul săptămânii sau chiar săptămâna viitoare, pentru a lua o decizie cu privire la această situaţie. Bazează-te pe prieteni(e) să te mai scoată din zona de disconfort şi nervozitate.






BALANŢĂ, Tula:

Determinarea te va ajuta să iei deciziile corect. Chiar dacă pot apărea provocări în drumul tău profesional, nu te opri. Poţi veni cu idei salvatoare care să te scoată din impas. Arată-ţi talentele. Îţi vei deschide calea către succes. Şi partenerul(a) de cuplu te sprijină. Ai încredere şi vei reuşi!


SCORPION, Vrishchika:

Identifică-ţi punctele tari şi urmăreşte-ţi interesele. La locul de muncă, însă, menţine spiritul de echipă şi atrage în jurul tău oamenii cu care să îţi atingi obiectivele profesionale. În cuplu, dă dovadă de înţelegere şi căldură. Vei vedea rezultatele!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Indiferent cum este relaţia ta, ar fi bine să eviţi conflictele. Fii pozitiv(ă), încearcă să fii mai vesel(ă), să te bucuri de activităţi care te recreează. Ai grijă de sănătatea ta şi a celor dragi şi încearcă să menţii relaţiile cordiale cu aceştia(stea). În sfera profesională, încearcă să acţionezi rapid, pentru a fi înaintea tuturor.






CAPRICORN, Makara:

Ofertele pe care le aştepţi ar putea întârzia, însă nu este momentul să te dai bătut(ă). Mergi înainte cu ceea ce ştii tu să faci cel mai bine. Vor veni şi rezultatele. Dacă ai de gând să investeşti, poate fi un moment prielnic să-ţi asumi riscuri. Nu acţiona, însă, înainte de a vorbi cu cineva care chiar se pricepe în acest sector.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Este posibil să participi la discuţii şi consultări în sfera profesională. Nu sunt excluse câteva schimbări la locul de muncă. Prietenii(ele) şi familia îţi vor da şi ei(le) o mână de ajutor. Vei fi în lumina reflectoarelor. Iar dacă te simţi obosit(ă), ar trebui să te odihneşti mai mult şi să mănânci sănătos. Urmăreşte-ţi aportul de fier, dormi mai mult şi încearcă tehnici de meditaţie.


PEŞTI, Meena:

Ai grijă de corpul tău în această săptămână. Fii prudent(ă) şi urmăreşte-i semnele. Atenţie la cuvintele pe care le foloseşti în această săptămână! Rişti să superi pe cineva din familie care te solicită să acţionezi într-un anume fel. Ai nevoie de o regândire a întregii tale situaţii. Ţi se pare că trăieşti o profeţie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS