Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii iau decizii legate de o călătorie sau de nişte deplasări care vă vor ajuta în ascensiunea socială.


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să lucreze la capitolul relaţii. O femeie sau prietenii(ele), vă dezechilibrează puţin, aşa că ar fi bine să eliminaţi energia negativă din viaţa voastră.


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Gemeni:

Comunicarea este punctul forte al Gemenilor. Aveţi capacitatea de a rezolva azi probleme vechi, care vă ţineau în loc.


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Rac:

Racii clarifică nişte chestiuni delicate legate de planul financiar. Este ziua ideală să puneţi în ordine orice nereguli privind banii.






Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Leu:

Veştile bune vin din afara ţării pentru Lei. Poate fi vorba de o simplă conversaţie, o vizită sau un serviciu peste hotare.


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Fecioară:

Fecioarele sunt avantajate în viaţa personală sau şi în ascensiunea socială. Iar astăzi puteţi întâlni un om care să vă ajute în plan financiar.






Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Balanţă:

Balanţele trebuie să aibă grijă la relaţia cu o femeie. Dacă sunteţi prinşi(se) în conversaţii care implică zvonuri, mai bine vă retrageţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Scorpion:

Scorpionii sunt norocoşi azi. Fie la serviciu, fie în rezolvarea unei probleme delicate în familie, aşa că profitaţi să rezolvaţi aceste situaţii.


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii stau foarte bine la capitolele bani, afaceri, investiţii. Ori vă cumpăraţi o casă, ori o maşină, ori aveţi câştig de cauză într-o dispută.






Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Capricorn:

Şi Capricornii sunt susţinuţi într-un conflict, mai ales de superiori(are).


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Vărsător:

Vărsătorii poartă discuţii importante legate de studiu sau de călătorii. Desigur, poate fi şi o combinaţie între cele două.


Recomandarea/Sfatul zilei de 4 martie 2021, Peşti:

Iar Peştii este foarte posibil să avanseze la serviciu, în special dacă au o relaţie bună cu superiorii(arele). Totuşi, fiţi atenţi(te) pentru că poate fi vorba doar de simple promisiuni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS