Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt analitici(e) şi încearcă să găsească soluţii pentru problemele pe care le au, scrie horoscop-urania.org. Inspiraţia nu va lipsi, iar dacă o amestecaţi cu puţină răbdare, veţi avea rezultatele dorite.


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii pot întâmpina dezamăgiri din partea persoanei iubite sau a unui(ei) prieten(e). Asta pentru că îşi văd doar interesul lor. Fiţi precauţi(te)!


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Gemeni:

Tensiunea nu va lipsi azi în ceea ce îi priveşte pe Gemeni. În majoritatea cazurilor va fi determinată de situaţii neprevăzute.


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Rac:

Nevoia de afecţiune şi de iubire a Racilor este subiectul principal azi. Dacă nu aveţi o stare foarte bună, încercaţi voi să îi faceţi o surpriză persoanei iubite.






Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Leu:

În cazul Leilor tensiunea vine pe plan sentimental. Secretul să rezolvaţi rapid conflictele este să vă ascultaţi cu atenţie partenerul(a) şi să luaţi în considerare rugăminţile lui/ei.


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Fecioară:

Dacă ieri banii veneau uşor pentru Fecioare, astăzi trebuie să fie mai atente. Încercaţi să cheltuiţi cât mai puţin posibil.






Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Balanţă:

Pentru Balanțe, în schimb, bani este cuvântul-cheie. Colaborările pe care le aveţi implică foarte mult efort din partea voastră, aşa că trebuie să vă încărcaţi bateriile.


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Scorpion:

Intuiţia îi va ajuta azi pe Scorpioni să îşi aleagă corect parteneriatele. Aveţi grijă, totuşi, pentru că în ceea ce priveşte cheltuielile doar voi puteţi să le opriţi!


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să fie atenţi la sănătate! Există riscul unor accidente sau al unor erori, nu neapărat provocate de voi, însă, care vă afectează.






Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Capricorn:

Dacă o rudă sau un/o prieten(ă) le cere Capricornilor bani împrumut, ar fi de preferat să refuze. Mai mult ca sigur nu îi veţi primi înapoi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Vărsător:

Nativii(ele) Vărsător găsesc soluţii pentru o problemă delicată. Indiferent ce erori au existat, astăzi le veţi da de cap.


Recomandarea/Sfatul zilei de 3 martie 2021, Peşti:

Iar Peștii vor purta discuţii despre cum pot repara o situaţie sau să clarifice o neînţelegere.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS