Horoscopul dragostei, 1-7 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop dragoste, 1-7 martie 2021


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Berbec:

Viața ta sentimentală va continua într-un ritm liniștit în această săptămână. Într-adevăr, mintea îți fuge în alte părți și de aceea situația ta sentimentală este plată. Cu toate acestea, ai grijă să nu te îndepărtezi prea mult de latura emoțională, acordă-ți momente de intimitate totală în cuplu, chiar dacă trebuie să elimini tot ce e în jur pentru asta!


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Taur:

Îți va fi greu să rămâi cu picioarele pe pământ în anumite situații pe care le vei trăi săptămâna aceasta în viața sentimentală. Dacă ești singur(ă), este posibil să nu știi clar ce angajament să îți asumi. Vei avea în față mai multe opțiuni, dar mai presus de toate, momente de neglijență totală de care să te bucuri fără reținere înainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate pentru moment.


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Gemeni:

Viața ta sentimentală evoluează spre transformări. Unele ezitări vor fi măturate de tine însuți(ăți), altele de situațiile prin care treci. Dialogurile cu partenerul(a) sau întâlnirile pe care le vei avea în această săptămână te vor schimba din punct de vedere emoțional. Te vei purta cu naturalețe și îți vei găsi cu ușurință cuvintele pentru a exprima ceea ce ești și ceea ce simți. Puterea de seducție crește brusc, nu vei avea probleme să faci cuceriri, dacă vrei. Superficialitatea te va obosi repede, așadar nu ezita să fii sută la sută tu, deoarece vei fi mai apreciat(ă) decât crezi.






Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Rac:

Există pasiune și dragoste în aer în această săptămână în viața ta sentimentală. Nu vei rata oportunitățile de a o îmbogăți cu momente intense, atât timp cât nu îți este frică să te lași purtat(ă) de val. Activitățile în doi sunt favorizate.


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Leu:

Dorința ta de a avea mereu dreptate și de a decide totul în relație poate crea nemulțumiri mari în ceea ce-l privește pe ce(a) de lângă tine. Este în regulă să îți asumi toate deciziile și părerile, însă este mai important să îi permiți și partenerului(ei) să aibă un cuvânt de spus, în special dacă este vorba despre ceva ce are legătură cu amândoi. În caz contrar, în weekend ar putea ieși scântei.


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Fecioară:

Săptămâna aceasta va fi plină pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. Vei fi energizat(ă) de propriile convingeri și vei acționa în conformitate cu acestea mai întâi. Relațiile cu ceilalți(lelalte) sunt mai directe și mai autentice, nu vei dori să pierzi timpul în relații inutile și superficiale.






Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Balanţă:

Vei avea parte de un curs relativ liniștit în ceea ce privește viața ta sentimentală în această săptămână. Nu vei forța limitele în nicio situație și vei fi mai puțin tranșant(ă) decât de obicei. Atmosfera din cuplu va fi mai călduroasă, iar acest lucru te va ajuta considerabil să îți stabilizezi relația.


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Scorpion:

Dragostea va fi un obiectiv major săptămâna aceasta. Simți nevoia să evoluezi în ceea ce privește viața ta sentimentală, iar această deschidere a ta se va vedea și va trezi interesul celor din jur. Va avea loc o explozie de spontaneitate, căldură și tandrețe. Vei avea puterea de a expune cele mai dificile puncte cu tact.


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Săgetător:

În ciuda unor discuții tensionate, vei știi cum să-ți păstrezi dorința și să o canalizezi către pasiunea din viața ta sentimentală. Vei fi tentat(ă) să te gândești mai mult la tine și să uiți de nevoile partenerului(ei). Dacă ești singur(ă), idealurile tale cu privire la o relație sunt mult prea înalte pentru cei(le) care se învârt la momentul actual în jurul tău.






Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Capricorn:

Lasă-te purtat(ă) de vânt în această săptămână și trăiește cu pasiune tot ce îți este dat să trăiești. Bucură-te fără remușcări de aventură și de noi iubiri, fie ele și pasagere. Dacă ai o relație, este important să îi dai o a doua șansă partenerului(ei) dacă greșeala pe care o face nu este atât de mare precum vrei să pară.


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Vărsător:

Săptămâna aceasta vei găsi în persoana de lângă tine tot ce ai nevoie. Dorințele ți se vor îndeplini. Dacă ești singur(ă), întâlnirile romantice se vor înmulți. Printre acești oameni noi ai putea găsi pe cineva cu care să construieşti o relație de durată. Cercul prietenilor(elor) se mărește, iar în familie vei căuta să fie pace.


Horoscop dragoste 1-7 martie 2021, Peşti:

Sunt necesare alegeri urgente în această săptămână. Te vei confrunta cu situații care necesită decizii pe loc. Dacă zăbovești asupra evenimentelor care ți se întâmplă, cel mai probabil direcția nu va fi una deloc bună pentru tine. Nu oferi șanse celor care nu sunt demni de iubirea ta, indiferent dacă este vorba despre partenerul(a) actual(ă) sau de admiratori(are).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS