Horoscopul zilei de azi: sâmbătă, 6 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: sâmbătă, 6 martie 2021


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Berbec:

Jupiter se află sub semnul vostru astăzi și influențează starea voastră de bine. Planeta Venus se află sub semnul Peștilor și va juca un rol important în felul în care vă veți comporta cu persoanele din jur. Altruismul și implicarea voastră în rezolvarea problemelor îi/le vor face pe cei(le) din jur să vă privească ca pe nişte eroi(ne).


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Taur:

Soarele din Vărsător și Venus sub semnul Peștilor vor aduce schimbări în plan sentimental. Fiţi atenţi(te) în cine prindeţi încredere pentru că nu întotdeauna persoanele din jur au cele mai bune intenții.


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Gemeni:

Relațiile sentimentale se află în pericol pentru că Venus și Luna din Fecioară vă afectează. Mai mult de atât, sunt vești proaste și în ceea ce privește viața profesională. E timpul să luaţi o pauză pentru a preveni lucruri rele. Faceţi un pas înapoi pentru o privire de ansamblu și veniţi cu un plan bun pentru soluţionarea problemelor. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Rac:

Luna sub semnul Fecioarelor este opus lui Venus din zodia Pești. Acest lucru poate afecta relația voastră de cuplu și pot apărea probleme în zona de compatibilitate. De asemenea, e cazul să vă preocupaţi mai mult de sănătatea voastră pentru că încep să se adune mai multe probleme.


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Leu:

Venus în Pești aduce o nouă perspectivă asupra carierei voastre și e cazul să puneţi în aplicare planurile pe care le-aţi făcut de multă vreme. Când vine vorba de viața sentimentală, este recomandat să nu luaţi decizii în grabă. Gândiţi-vă de două ori înainte să spuneţi sau să arătați ce simţiţi pentru că se poate să nu aveţi lângă voi persoana potrivită.


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Fecioară:

Astăzi veţi avea mai mult timp să reflectaţi la ceea ce vă doriţi datorită Lunii care e în constelația voastră. Având în vedere că face opoziție cu Venus din Pești vă veţi gândi foarte mult la viața voastră sentimentală ce se prea poate să necesite unele schimbări.






Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Balanţă:

Încă vă bucuraţi de reușitele în plan profesional pe care tocmai le-aţi obținut. În plan sentimental, e momentul oportun să spuneţi sincer ce simţiţi și cu siguranță veţi fi extrem de apreciaţi(te) pentru asta. Veţi reuși să rezolvaţi astăzi neînțelegerile cu persoanele apropiate.


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Scorpion:

Sunteţi plini(e) de energie și veţi reuși astăzi să rezolvaţi tot ceea ce vă propuneţi. Acum planurile voastre nu mai rămân doar pe hârtie, dar devin și realitate. Cu toate acestea, s-ar putea să aveţi parte de unele blocaje atunci când vine vorba de viața voastră sentimentală.


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Săgetător:

Astăzi vreţi să staţi retraşi(se), doar voi cu voi înşivă(sevă). Deși e weekend alegeţi să petreceţi mai mult timp în liniște, de unii(ele) singuri(e) pentru că nu vă simţiţi deloc sociabili(e). Azi nu aveţi nimic de rezolvat. Trebuie doar să vă puneţi gândurile în ordine și să vă relaxaţi.






Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Capricorn:

Deciziile pe care le veţi lua astăzi vă vor face să vă simţiţi lipsiţi(te) de siguranță. Deși nu sunteţi într-o stare de zile mari, vă bucuraţi de faptul că pe termen lung aceasta se va dovedi a fi o alegere bună.


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Vărsător:

Astăzi persoanele apropiate vor dori să aibă parte de toată atenția voastră, așa că e cazul să vă faceţi timp și pentru ele. Deși v-aţi fi dorit mai mult timp de petrecut voi cu voi înşivă(sevă), se prea poate să nu aveţi mare noroc azi. Uneori este nevoie să faceţi compromisuri pentru cei(le) pe care îi/le iubiţi.


Horoscopul zilei de azi 6 martie 2021, Peşti:

Venus sub semnul Peştilor va influența relațiile sentimentale. La fel, după ce analizaţi îndeaproape cum v-a mers săptămâna asta, realizaţi că e nevoie de mai multă implicare din partea voastră.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS