Horoscopul zilei de azi: vineri, 5 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: vineri, 5 martie 2021


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Berbec:

Nu este chiar cea mai ușoară sau simplă perioadă pentru nativii(ele) din zodia Berbec, așa că ai nevoie de mai multă concentrare ca oricând. Încearcă să lași lucrurile lipsite de importanță deoparte și sub nicio formă nu intra în conflicte. Orgoliul tău este suficient pentru a stârni mici războaie, așa că se recomandă calm, răbdare și diplomație. Pe cât posibil, încearcă să rezolvi situațiile cu vorba bună.


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Taur:

Lucrurile încep să se așeze pentru Tauri. E mai ușor să vezi imaginea de ansamblu dacă te detașezi pentru câteva clipe de propriile emoții, ca un/o spectator(are) de netulburat, ce știe ce anume se va întâmpla și când. Aceasta a fost soluția dintotdeauna, să folosești sentimentele intense pe care le resimți doar atunci când trebuie, nu mereu și nu acolo unde logica ar fi trebuit să fie prioritară. Este o lecție care te va ajuta mult pe viitor și nu e de mirare că vezi cum zi după zi devii tot mai bun.


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt plini de entuziasm și optimism și au toate motivele să se simtă așa. Traversează o perioadă bună, în special pe plan sentimental, chiar dacă nu trăiesc neapărat cea mai romantică poveste de iubire. Dar sentimentul general este de bine, iar încrederea în viitor la cote maxime. Cui datorezi asta? În special ție. Instinctul te-a ghidat în locul în care trebuie să fii, profită de asta. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Rac:

Oportunități pentru noi parteneriate cu privire la un proiect personal al tău ar putea veni la tine de departe. Contractele, acordurile și alte aspecte juridice funcționează în favoarea ta, dar pentru a le da sens e nevoie de concentrare. Orice s-ar întâmpla, viața ta ar trebui să se schimbe cu siguranță într-un mod subtil, dar pozitiv. Îmbrățișează schimbarea!


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Leu:

Sarcinile banale și poate plictisitoare ar putea ocupa o mare parte din dimineața ta, Leule, dar va trebui să le dai la o parte din calea ta, astfel încât să poți trece la proiecte mai interesante. S-ar putea să fie necesare mai multe documente pentru a începe aceste lucruri, dar vei realiza asta rapid și eficient. Continuă să te conectezi. Ești pe drumul cel bun!


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Fecioară:

O întâlnire cu un/o partener(ă) romantic(ă) actual(ă) sau potențial(ă) ar putea da naştere unor discuții provocatoare despre concepte care vă interesează pe amândoi. Ați putea face planuri pentru viitoare afaceri care să vă aducă mai aproape. Aceasta este o zi bună pentru a promova orice relații care implică interese intelectuale reciproce. Așteaptă-te să îţi petreci o mare parte din timp în librării cu prietenul(a) tău(a)!






Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Balanţă:

Cochetezi cu ideea de a face unele renovări în casa în care locuiești, poate pentru a o face mai atractivă, însă cu siguranță și pentru a-i spori valoarea. Decorarea, amenajarea spațiului sau ambele ar putea fi pe ordinea de zi. Vei avea de unde alege, așa că vei petrece mult timp analizând fiecare opțiune pentru ca, la final, să faci alegerea cea mai potrivită.


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Scorpion:

Ești încărcat(ă) cu energie creativă, în special pe partea de scris sau vorbit. Ideile vin unele după altele și s-ar putea să fii nevoit(ă) să apelezi la un/o prieten(ă) ori un/o coleg(ă), care să te ajute să-ți pui ordine în gânduri. Un mic sfat: scrie pe o foaie de hârtie fiecare idee care nu-ți dă pace și lasă-ți apoi mintea să jongleze liberă cu ele până când lucrurile încep să prindă sens. Până mâine ar trebui să știi deja ce ai de făcut.


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Săgetător:

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul bani. Nu numai că vă bucurați de un bonus financiar generos, dar vă și gestionați finanțele cu succes. Vă pregătiți pentru o achiziție importantă, un pas la care ați visat de foarte mult timp. Ajutorul vine dintr-un loc complet neașteptat. Nu ratați această ocazie pentru a vă îndeplini visul.






Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să aibă grijă cu o persoană de la locul de muncă. Zvonurile lansate v-ar putea pune într-o lumină proastă dacă nu clarificați această neînțelegere. Pe plan personal, lucrurile sunt armonioase, vă bucurați de liniște și înțelegere cu cei(le) dragi. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea chiar să plecați într-o escapadă, undeva, în apropiere.


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Vărsător:

Vineri, nativii(ele) zodiei Vărsător se trezesc cu gândul la weekend. Nu îți stă deloc mintea la sarcinile de serviciu, vrei doar să treacă ziua cât mai repede. Mai ales că planurile sunt gata stabilite, iar bagajul pregătit. În plan personal, lucrurile sunt mai bine ca niciodată, ești fericit(ă) și gata să treci la următorul nivel. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, astăzi este posibil să întâlnești o persoană specială care îți poate da lumea peste cap. În sensul bun al cuvântului. Spre seară, vei primi o veste bună legată de un câștig financiar substanțial.


Horoscopul zilei de azi 5 martie 2021, Peşti:

Peștii se trezesc cu o stare nu tocmai bună, obosiți si stresați. Ultimele zile te-au epuizat foarte mult și aştepţi cu nerăbdare weekendul. Sfatul aștrilor pentru tine este să încerci să te odihnești atunci când ai ocazia. De asemenea, o vizită la medicul de familie, pentru un control de rutină poate fi o idee bună. Ferește-te de excesele alimentare și stai departe de agitație câteva zile, ca să îți încarci bateriile. Seara, fă o plimbare în parc sau fă o sesiune scurtă de cumpărături, dacă asta te relaxează.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS