Cea mai bună zi din 2021, în funcție de zodia în care te-ai născut

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cea mai bună zi din 2021, în funcție de zodia în care te-ai născut


Berbec:

15 aprilie 2021

Conjuncția astrală din 15 aprilie 2021 vă oferă o ocazie unică de a vă descoperi o nouă abilitate, o pasiune sau un parteneriat care ar putea avea o importanță mare asupra carierei voastre. Soarele va fi în mijlocul cerului, punând accent pe misiunea voastră în viață, primind sprijin de la prieteni(e), colegi(e) și parteneri(e) pentru a vă îndeplini visurile și a vă atinge obiectivele.


Taur:

8 mai 2021

Iubiţi luxul, iar când vine vorba de plăceri materiale, această zi este de bun augur. Conjuncția astrală din această zi favorizează darurile și plăcerile pământești, în general. Ar putea fi o zi în care vă veţi confrunta cu prea multe opțiuni de a face bani, dar după un an dificil precum 2020, prea multe lucrurile bune ar putea reprezenta răsplata voastră.


Gemeni:

28 mai 2021

Indiferent ce s-ar întâmpla în lume, aceasta este cea mai bună zi pentru a vă conecta cu ceilalți(lelalte) și pentru a vă bucura de viață. Este o zi ideală pentru a socializa, mai ales pentru că voi adoraţi să vă întâlniţi cu prietenii(ele), cu care să staţi la povești și la bârfe inocente. Ziua de 28 mai este perfectă pentru o ieșire cu prietenii(ele), pentru cumpărături, o schimbare de imagine sau pentru a vă bucura de un film sau de o conversație inteligentă.






Rac:

23 iunie 2021

Cel mai confortabil vă simţiţi acasă, dar după atât de mult timp făcând exact acest lucru, cu siguranță acum vă doriţi să ieşiţi. Latura voastră creativă începe să se dezlănțuie. Aceasta este o zi în care imaginația va excela și în care aventura este cuvântul cheie. Aveţi oportunitatea de a vă extinde orizonturile.


Leu:

13 iulie 2021

Dintre toate zodiile, vouă v-a fost cel mai greu în perioada de izolare la domiciliu, pentru că nu aţi putut să vă înconjuraţi de oamenii care vă fac să străluciţi. Din fericire, ziua de 13 iulie vă oferă această oportunitate. Dorința voastră de a crea ceva magic, distractiv și din inimă va ocupa locul central, fie că este vorba despre o poveste de iubire sau de un proiect care vă pasionează.


Fecioară:

18 august 2021

Această zi va fi cea mai bună zi a voastră din 2021, deoarece conjuncția astrală prezentă favorizează relațiile mai profunde și mai solide. Vă veţi simți mai în siguranță cu privire la locul vostru în lume și veţi obține un sprijin tangibil în cazul în care aveţi nevoie de el.






Balanţă:

6 septembrie 2021

Această zi promite să fie foarte norocoasă în ceea ce privește viața voastră sentimentală. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, aceasta va deveni mai înflăcărată. Dacă sunteţi singuri(e), veţi avea numeroase şanse de flirt și de întâlniri romantice extraordinare.


Scorpion:

18 noiembrie 2021

Sunteţi mai şarmanţi(te) și mai atrăgători(are) decât oricând. Dacă aveţi o relație, planificaţi o noapte incendiară. Dacă sunteţi singuri(e), ieşiţi oriunde. Veţi fi ca un magnet!


Săgetător:

14 mai 2021

Aceasta este o zi fericită pentru toată lumea, întrucât Jupiter, cel care oferă noroc și abundență, se mută în Pești, unul dintre semnele sale de origine. Zodia voastră se va bucura cel mai mult de beneficiile acestei conjuncții astrale. Încrederea și optimismul vostru vor fi nelimitate, iar personalitatea voastră extrem de vioaie. Profitaţi de această zi pentru a vă relaxa, pentru a face ceva distractiv și pentru a vă bucura de tot ceea ce viața are de oferit.






Capricorn:

23 august 2021

La voi tot ce contează este să evoluaţi în carieră, de aceea aţi lucrat mai mult decât oricine în această perioadă. Deci, aceasta este o zi în care veţi revendica ceea ce meritați. Veţi străluci astăzi, fie pentru că veţi fi promovaţi(te), fie veţi primi o mărire salarială consistentă. Veţi obține tot ce vreţi astăzi.


Vărsător:

29 noiembrie 2021

Sunteţi cunoscuţi(te) pentru ideile voastre geniale, iar această zi este una deosebit de bună pentru ca gândurile voastre să fie înconjurate de magie. Scrieţi sau spuneţi cu voce tare ceea ce vă doriţi și veţi primi tot ce visaţi de la Univers.


Peşti:

3 iunie 2021

Iubirea, norocul și romantismul plutesc în aer în această zi pentru Peşti. Vă veţi simți extraordinar și veţi fi binecuvântaţi(te) în ceea ce privește tot ce are legătură cu dragostea și cu viața voastră sentimentală. Este o zi ideală pentru a merge la o întâlnire, pentru a cunoaște pe cineva nou sau pentru a lansa un proiect care vă pasionează.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS