13 martie 2021: Lună Nouă în Pești

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
13 martie 2021: Lună Nouă în Pești


Berbec:

Această lunație te va face mai rezervat(ă) şi vei dori să te izolezi în tihnă pentru o perioadă de analiză internă și de autovindecare. Vei simți nevoia să te cunoşti mai bine pe tine însuţi(ăţi) și motivațiile personale.


Taur:

Această lunație favorizează în cazul Taurilor relațiile de prietenie, pe care le vei observa dintr-o perspectivă idealistă. Vei fi pregătit(ă) să sari în ajutorul amicului(ei) care va avea nevoie de un sfat bun, de îmbărbătare sau de sprijin efectiv. Vei fi generos(asă) şi s-ar putea să faci acte de caritate.


Gemeni:

Vei observa problemele din carieră din punct de vedere personal, de exemplu felul în care vei fi tratat(ă) sau vorbele care ţi se vor spune. Sentimentele vor juca un rol în tot ceea ce vei face. Imaginea personală va fi deosebit de importantă.






Rac:

Îmbrăţişează latura ta spirituală - acesta este mesajul adus de această lunaţie. Să fii deschis(ă) și să faci bine în jurul tău fără să aştepţi ceva în schimb este o altă indicaţie, precum și lărgirea orizonturilor prin drumeţii și studii.


Leu:

Interiorizarea nu te caracterizează de obicei, dar din când în când este bine ca viața ta să rămână privată. Destăinuirea secretelor tale financiare sau a pasiunilor profunde trebuie făcută doar dacă ai încredere totală în interlocutorul(area) tău/ta.


Fecioară:

Luna Nouă în Pești va înviora și va regenera relațiile, fiind posibil să aducă în viața ta o nouă iubire sau un nou(ă) partener(ă) profesional(ă). Fascinaţia acestei lunaţii îţi permite să reiniţializezi limitele și să aduci un echilibru între ceea ce oferi și ceea ce primeşti.






Balanţă:

Această lunaţie îţi oferă ocazia să elimini ceea ce este toxic în viața ta din punctul de vedere al sănătății, să te dezobişnuieşti! Vei fi susținut(ă) de o energie bună, tămăduitoare. La fel, în următoarele luni vei fi mult mai atent(ă) cu animalele de companie și vei aduce modificări benefice în rutina zilnică.


Scorpion:

În următoarea perioadă vei avea nevoie de mai multă afecţiune și de mai mult romantism, fie în căutarea unui(ei) nou(ă) partener(e), fie în relația de dragoste prezentă. În relațiile cu cei(le) mici vei fi mai bun(ă), mai tandru(ă) și mai protector(are).


Săgetător:

Luna Nouă în Pești va fi o şansă să revii din nou lângă familie, după o perioadă în care ai fost absent(ă) sau te-ai agitat mai mult pe drumuri. În cazul în care te afli peste hotare, vei reuși, indiferent unde ești, să te reconectezi cu persoanele dragi ţie și cu rădăcinile tale.






Capricorn:

Această lunaţie te stimulează să oferi mai multă înţelegere și să fii mai inimos(asă) cu timpul tău cu persoanele mai puțin norocoase decât tine. Poate nu va fi simplu, dar dacă vei izbuti să dezvolți latura ta bună, romantică, rezultatele se vor observa la Luna Plină în Pești din luna septembrie.


Vărsător:

Este începutul unei noi faze în sectorul financiar, această lunaţie ajutându-te să fii mai inventiv(ă) când vine vorba despre economiile tale. Totuşi, nu este exclus să risipești bani, din cauza filozofiei tale de viață care te face să îţi dovedești afecțiunea prin generozitate.


Peşti:

Această lunaţie îţi va aduce un imbold de energie. Va fi momentul oportun să iei hotărâri, să investighezi ce n-a funcționat pentru tine de la începutul lui 2021. S-ar putea să adopți o nouă imagine, un stil nou sau o nouă perspectivă asupra vieții. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS