1-25 februarie 2021: Venus tranzitează Vărsătorul

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
1-25 februarie 2021: Venus tranzitează Vărsătorul


Berbec:

Acest tranzit va susține activitățile tale sociale, de grup, aducându-ţi un plus de farmec personal și atractivitate. Proiectele tale vor fi profitabile, dar și realiste.


Taur:

Acest tranzit îţi poate aduce recunoaștere profesională și succes în carieră, datorită magnetismului personal. Vei putea profita de oportunitățile financiare care ţi se vor oferi.


Gemeni:

Te vei bucura de dragoste, dar vei ține la independență, la libertatea de mișcare, la nivel spiritual și fizic. Câștigurile pot veni din relații la distanță, inclusiv cu străinătatea.


Rac:

În dragoste vei transmite o energie magnetică, senzuală, iar în proiectele financiare vei avea simț practic. Vei simți care sunt ocaziile profitabile.






Leu:

E o perioadă favorabilă pentru relațiile de cuplu, atracția va fi în creștere. Parteneriatele profesionale vor fi profitabile.


Fecioară:

Venus va susține activitățile de la locul de muncă sau cele de zi cu zi, aducând colaborări armonioase. Dacă eşti în căutarea unui serviciu vei dori unul care să te pasioneze dar care să îţi aducă și câștiguri. Sunt favorizate activitățile care au legătură cu frumusețea și îngrijirea corporală.






Balanţă:

În relațiile de dragoste vei dori pasiune, un/o partener(ă) atrăgător(are). La rândul tău vei transmite farmec personal. Vei aprecia frumosul și vei fi creativ(ă).


Scorpion:

Vei dori să creezi o atmosferă plăcută acasă, poate vei dori să redecorezi, să reașezi lucrurile mai plăcut sau să cumperi obiecte decorative.


Săgetător:

Vei evita certurile printr-o atitudine împăciuitoare, vei fi interesat(ă) mai mult de activități care au legătură cu arta și creația. Comunicarea va fi bună, la nivel intelectual.






Capricorn:

Va crește interesul pentru activități aducătoare de bani, în următoarea perioadă fiind susținute profesiile care au legătură cu arta, frumosul, îngrijirea corporală, dar și obiectele de valoare și bijuteriile.


Vărsător:

Venus în semnul tău iți va pune în valoare farmecul și atractivitatea, care nu vor fi doar fizice și ci intelectuale. Vei fi bun(ă) și iubitor(are), dar vei ține mai mult decât de obicei la opinia celorlalți(te) față de tine.


Peşti:

Romantismul tău va fi la un nivel ridicat, vei tinde să trăieşti prin intermediul partenerului(ei) și să îi recepționezi toate emoțiile. De aceea, s-ar putea și să fii rănit(ă) mai ușor, pentru că vei fi mai sensibil(ă).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS