Horoscopul lunii ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: ianuarie 2021


Horoscop ianuarie 2021, Berbec:

Horoscop Berbec ianuarie 2021
Dragoste

Deși nu este o prioritate viața sentimentală pentru Berbeci, nativii(ele) au ocazia să-și consolideze relația, chiar să o oficializeze. Sunt mai senzuali(e), iar dacă sunt singuri(e) se pot lăsa purtați(te) într-un flirt cu cineva cunoscut prin intermediul grupului de prieteni(e), aspect perfectat spre finele lunii.

Carieră

Mulți Berbeci vor căuta luna aceasta să se îndrepte către proiecte online, fiind destul de bine susținuți în acest sens. Cariera și imaginea profesională se bucură de ascensiune, însă după jumătatea lunii este nevoie de mai multă atenție la tot ce ține de zona profesională pentru a nu cădea în extreme. Cei(le) care-și caută un loc de muncă au șanse mai mari să se angajeze acum.

Bani

Cei(le) născuți(te) în zodia Berbec se bucură de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul financiar și vor da dovadă de foarte multă determinare în creșterea veniturilor. Nativii(ele) au șansa chiar să obțină beneficii de pe urma proiectelor lor profesionale, de pe urma funcției și imaginii lor.

Sănătate

Neptun aflat în casa sănătății și în aspecte tensionate cu Nodurile Lunare sugerează faptul că cei(le) născuți(te) în zodia Berbec trebuie să ia mai în serios eventualele simptome pe care le resimt și să nu ezite să se trateze, mai ales ca sunt favorizate terapiile de grup sau conversațiile cu psihologii(gele). Nativii(ele) trebuie să evite suprasolicitarea psihică, să renunțe la principii greșite și la convingeri învechite.


Horoscop ianuarie 2021, Taur:

Horoscop Taur ianuarie 2021
Dragoste

Taurii au parte de aspecte puternice în plan sentimental, dat fiind că Marte, planeta care le guvernează relațiile, se află în zodia lor și face aspecte de susținere cu Venus, guvernatoarea lor. Nativii(lele) se bucură de farmec, îşi consolidează relația, o duc la alt nivel și au șanse mari să înceapă ceva nou, dacă sunt singuri(e).

Carieră

Nativii(ele) Taur se bucură de o perioadă relativ bună în plan profesional, dat fiind că sectorul carierei este tranzitat de Jupiter, Saturn și va intra acolo și Mercur. Discuțiile cu superiorii(arele) se pot dovedi tensionate, dar și stimulante și nativii(ele) își pot atinge niște obiective propuse. Nu sunt excluse unele schimbări radicale, chiar de direcție profesională, însă trebuie făcute cu atenție și maturitate pentru a nu fi regretate.

Bani

Nodul Nord din casa financiară a Taurilor face aspecte tensionate cu Neptun din casa asocierilor și proiectelor de grup, deci este nevoie de atenție la toate deciziile financiare luate în această perioadă pentru a nu îndepărta confuziile. Nu sunt excluse unele probleme financiare apărute pe nepusă masă.

Sănătate

Marte va tranzita zodia Taur și nativii(ele) se vor bucura de energie, vitalitate, putere de muncă și forță interioară, însă trebuie ținut cont că există și posibilitatea ca unele afecțiuni mai vechi, posibil cronice, să se manifeste acum și să fie nevoie de grijă și chiar de schimbarea stilului de viață.


Horoscop ianuarie 2021, Gemeni:

Horoscop Gemeni ianuarie 2021
Dragoste

Gemenii au parte de o lună presărată cu de toate. Pe de o parte, pot comunica mai ușor cu partenerul(a) de viață, dar pe de altă parte se pot readuce în discuție teme mai vechi care pot isca unele conflicte sau discuțiile pot ajunge la sensibilități financiar-materiale și, din nou, se poate prevesti o ceartă. Totuși, pasiunea nu va lipsi din cuplu, iar cei(le) singuri(e) pot intra în aventuri romantice, relații ascunse de ochii lumii.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Gemeni au parte de un aspect tensionat între Jupiter, planeta care le guvernează relațiile și cariera, și Uranus, iar acest context poate aduce răsturnări de situație în planurile lor profesionale, în relațiile cu asociații(tele), colaboratorii(arele). Tensiunile pot fi de natură să le schimbe multe convingeri nativilor(elor). Se pot relua contexte mai vechi și se pot reanaliza acum.

Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul bunurilor materiale și poate aduce ocazia celor născuți(te) în zodia Gemeni să rezolve un context care vizează un credit, împrumut, poate returnarea unei datorii, plata unei asigurări, poate ceva legat de taxe, impozite sau chiar de partaje și moșteniri. Unii(ele) nativi(e) pot apela la banii partenerului(ei) de viață sau pot face o investiție, însă nu ar trebui să-și asume mari riscuri acum.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Gemeni pot fi stimulați(te) de tranzitul lui Marte să-și rezolve niște probleme de sănătate, să le amelioreze, însă tot acest aspect, alături de Uranus, poate aduce introspecție, explozii nervoase, tensiuni psihice, amintiri, gânduri și recomandarea este odihna și evitarea stresului suplimentar.


Horoscop ianuarie 2021, Rac:

Horoscop Rac ianuarie 2021
Dragoste

Racii au parte de o lună dinamică în plan sentimental. Nativii(ele) care sunt parte a unei relații sunt mai dornici(e) să alunge monotonia din viața de cuplu și au susținere astrologică în acest sens, dar pot și să calce strâmb fără a raționa prea mult. În plus, dacă este vorba de relații toxice, contextul îi/le stimulează cu atât mai mult la trădare, dar totodată pot fi mai deciși(se) să încheie o astfel de relație. Cei(le) singuri(e) pot fi atrași(se) de persoane din anturaj, chiar de prieteni(e) și pot fi surprinși(se) de părerile primite.

Carieră

Proiectele de grup sunt mai puțin favorizate luna aceasta și chiar ar putea interveni unele pierderi financiare din această cauză, mai ales dacă s-au investit bani. Pot apărea schimbări neașteptate la locul de muncă care vizează sarcinile și activitățile, programul. În schimb, unii Raci ar putea avea succes, ar putea obține unele beneficii, cu niște colaborări noi, asocieri și parteneriate, deși nu se așteptau la asta.

Bani

Cei(le) născuți(te) în zodia Rac sunt sfătuiți(te) să fie prudenți(te) la tot ce ține de investiții și sponsorizări pentru că lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată. Unii(ele) nativi(e) se pot baza pe sprijinul financiar al partenerului(ei) de viață.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Rac au parte de un aspect tensionat între Neptun din sectorul convingerilor de viață și Nodul Nord din sectorul subconștientului și trecutului, indiciu că nativii(ele) ar putea fi mai confuzi(e), mai tensionați(te) psihic și mai agitați(te), mai nesiguri(e) pe ei(le) și mai nemulțumiți(te) de tot ce se petrece în jur. Acest context poate stimula schimbarea unor principii și mentalități și îmbunătățirea stilului de viață.


Horoscop ianuarie 2021, Leu:

Horoscop Leu ianuarie 2021
Dragoste

Sunt aspecte tensionate în viața de cuplu a celor născuți(te) în zodia Leu și ar fi de preferat să fie atenți(te), mai ales după a doua jumătate a lunii. Pot să apară tensiuni, conflicte, schimbări bruște și neașteptate în relații și de preferat ar fi să facă tot ce le stă în putință pentru a-și revoluționa relația, pentru a-i aduce îmbunătățiri. Este nevoie de mai multă libertate și independență, dar și de încredere pentru ca lucrurile să funcționeze mai bine. Cei(le) singuri(e) se pot îndrăgosti brusc sau se pot întoarce la cineva din trecut, aspect deloc de bun augur dat fiind că este karmic și este stimulat de Neptun care este planeta confuziilor și iluziilor.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de fel și fel de momente neașteptate, răsturnări de situație legate de situația profesională, iar tot contextul să-i/le facă să-și regândească strategia și chiar direcția în carieră, mai ales dacă locul de muncă nu le place și nu le aduce satisfacții.

Bani

În ceea ce privește sectorul financiar, cei(le) născuți(te) în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur, planeta care le guvernează banii, prin sectorul relațiilor, deci există șanse mari de asocieri, parteneriate, colaborări care să se dovedească avantajoase material. Susținere astrologică în negocieri.

Sănătate

Este o lună bună pentru Leii care vor să-și îmbunătățească stilul de viață, să țină o dietă, să facă mai mult sport. Se cere mai multă grijă la sănătate. Orice afecțiune existentă are mari șanse să fie vindecată acum.


Horoscop ianuarie 2021, Fecioară:

Horoscop Fecioară ianuarie 2021
Dragoste

Fecioarele pot avea parte de tensiuni în cuplu din cauza principiilor și mentalităților diferite, din cauza unei viziuni asupra viitorului relației diferite. Este o perioadă care poate aduce o oarecare îndepărtare de partener(ă), însă în cazul celor singuri(e) poate fi vorba de o mai mare stimulare de a trăi iubirea și aventura, dat fiind că Soarele le traversează acest sector și totodată își pot contura imaginea partenerului(ei) ideal(e).

Carieră

Continuă schimbările profesionale pentru cei(le) născuți(te) în zodia Fecioară. Nativii(ele) s-ar putea vedea nevoiți(te) acum să-și schimbe niște convingeri și mentalități profesionale, să învețe lucruri noi, să fie deschiși(se) către alte activități, să-și reorganizeze complet activitățile.

Bani

Din punct de vedere financiar, Fecioarele se bucură de sprijin din partea familiei și au mari șanse să obțină un bun material, un bun de patrimoniu, poate chiar o moștenire sau aprobarea unui credit pentru casă, fie pentru cumpărare, fie pentru renovare, construire.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Fecioară vor avea tranzite active pe casa sănătății, motiv pentru care din a doua jumătate a lunii ianuarie sunt sfătuiți(te) să aibă mai multă grijă la starea generală de sănătate, mai ales dacă au ignorat unele simptome până acum.


Horoscop ianuarie 2021, Balanţă:

Horoscop Balanţă ianuarie 2021
Dragoste

Balanțele au parte de multe provocări în plan sentimental luna aceasta. Dacă sunt singure se pot îndrăgosti pe neașteptate, pot trăi aventuros, asumându-și riscuri și experiențe noi. În cuplu sunt șanse de reaprins pasiunea și alungat monotonia instalată.

Carieră

S-ar putea ca un context mai vechi legat de locul de muncă să reintre în atenția celor născuți(te) în zodia Balanță sau poate fi vorba de o negociere din trecut care acum le trezește interesul. Merită să încerce, însă șansele nu sunt prea mari. Pe de altă parte, este o perioadă bună să-și expună talentele și să dea dovadă de creativitate.

Bani

Atenție la cheltuieli luna aceasta și la asumarea unor riscuri financiare. În plus, este nevoie de mai multă adaptabilitate și ingeniozitate în legătură cu un bun material, poate cu un credit, cu un context financiar ce vizează banii deținuți împreună cu alții(tele), poate ai(le) partenerului(ei) de viață.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Balanță sunt sfătuiți(te) să fie prudenți(te), atenți(te) și vigilenți(te) cu sănătatea lor și să nu lase nicio afecțiune sau neplăcere să se agraveze. Este o perioadă în care tumultul emoțional poate fi mare și nativii(ele) se pot confrunta cu instabilitate sentimentală.


Horoscop ianuarie 2021, Scorpion:

Horoscop Scorpion ianuarie 2021
Dragoste

Scorpionii au parte de tranzitul lui Marte în sectorul relațiilor de lungă durată, aspect care poate energiza viața de cuplu, însă dat fiind aspectele tensionate pe care le formează Uranus, aflat și el aici, s-ar putea să apară tensiuni în cuplu, cauzate poate de intervenția familiei sau poate legate de o mutare. Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) să rupă o relație acum, mai ales dacă nu îi/le ajută în evoluție sau trebuiau să dea prea mult pentru a fi împreună. Cei(le) singuri(e) pot fi atrași(se) brusc de noi persoane și nu este exclus să reia un dialog cu cineva din trecut, însă ar fi de preferat să o facă doar pentru iertare, nu și pentru împăcare.

Carieră

Cu Marte în tranzit prin sectorul relațiilor cresc șansele de a lega noi colaborări și asocieri, de a semna noi contracte și chiar de a reorganiza și reîmprospăta unele asocieri, însă nativii(ele) trebuie să aibă grijă la persoanele cu care interacționează acum pentru că pot apărea și surprize.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei(le) născuți(te) în zodia Scorpion ar trebui să evite speculațiile financiare și să se preocupe mai mult și cu mai multă seriozitate și atenție de bunurile materiale, fie că este vorba de o moștenire, de obținerea unui credit.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Scorpion nu vor fi în cea mai bună formă emoțional-sentimentală pentru că vor avea parte de gânduri, frământări interioare care să le provoace neliniști. Totodată, confuziile sentimentale, amintirile și unele temeri pot reveni și pot zbuciuma liniștea nativilor(elor).


Horoscop ianuarie 2021, Săgetător:

Horoscop Săgetător ianuarie 2021
Dragoste

Săgetătorii au ocazia luna aceasta să rezolve multe situații tensionate apărute în cuplu prin dialog, mai ales dacă sunt deschiși la nou, la sugestii inedite și rezolvări nonconformiste. Posibile discuții surprinzătoare în cuplu. Nativii(ele) pot reîmprospăta viața de cuplu dacă depun mai mult efort, iar cei(le) singuri(e) pot flirta și se pot lăsa vrăjiți(te) de noi persoane, dar nu trebuie să spere la ceva serios.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Săgetător au parte de o perioadă tensionată la locul de muncă, cu răsturnări de situație, vești și schimbări neașteptate, conflicte cu colegii(ele), așa că sunt sfătuiți(te) să asculte și ce au ceilalți(lelalte) de zis și să nu-și impună cu orice preț punctul de vedere sau soluțiile.

Bani

Luna Nouă activează sectorul financiar și le aduce celor născuți(te) în zodia Săgetător șansa unor noi începuturi, unor idei de creștere a veniturilor și chiar posibilitatea negocierii salariului. Este o perioadă bună să obțină venituri din munca depusă, din activitățile extra.

Sănătate

Nativii(ele) din zodia Săgetător pot fi luați(te) prin surprindere de diferite contexte ce vizează sănătatea și de aceea ar fi de preferat să aibă grijă la stilul de viață, dar și la deplasări și să evite imprudențele.


Horoscop ianuarie 2021, Capricorn:

Horoscop Capricorn ianuarie 2021
Dragoste

Cu Venus în tranzit prin zodia lor și Marte în tranzit prin sectorul iubirii, Capricornii au toate șansele să-și îmbunătățească viața sentimentală. Cei(le) singuri(e) își pun farmecul în evidență și cuceresc, în timp ce nativii(ele) care sunt parte a unei relații alungă monotonia prin diferite activități noi și inedite. Posibil ca cineva din trecut să reapară în viața nativilor(elor) și să-i/le tulbure.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Capricorn au șansa de a se afirma luna aceasta prin punerea talentelor în evidență, dar și a creativității. Nativii(ele) au șansa de a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Bani

Banii vin luna aceasta în urma muncii și activităților prestate, iar pentru nativii(ele) din zodia Capricorn poate fi și un moment în care aleg la ce anume renunță dintre activitățile care nu le aduc beneficiile așteptate. De evitat speculațiile financiare, tranzacțiile și investițiile riscante. Atenție la negocieri!

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Capricorn se bucură de energia pe care Soarele le-o oferă din plin, însă este posibil ca în preajma Lunii Noi care se petrece în zodia lor să se simtă mai obosiți(te), mai confuzi(e) și să aibă nevoie de mai multă odihnă.


Horoscop ianuarie 2021, Vărsător:

Horoscop Vărsător ianuarie 2021
Dragoste

Vărsătorii au parte de intrarea lui Mercur, guvernatorul casei iubirii, întocmai în zodia lor și acest aspect îi va ajuta să se împace cu persoana dragă, să-și analizeze mai bine starea afectivă, sentimentele, dar și să dialogheze mai ușor cu partenerul(a) de viață și să lămurească situații, să ajungă la concluzii noi. Atenție la unele secrete care pot ieși la suprafață în cuplu și care pot provoca rupturi, mai ales că Luna Plină se formează în sectorul relațiilor și poate încheia un astfel de context!

Carieră

Nu este o lună a marilor acțiuni profesionale sau a schimbărilor importante în carieră, iar cei(le) născuți(te) în zodia Vărsător vor tinde mai degrabă să analizeze trecutul și să-și proiecteze viitorul. Sunt posibile tensiuni cu familia din cauza direcției profesionale pe care nativii(ele) o aleg sau la care visează.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei(le) născuți(te) în zodia Vărsător s-ar putea vedea nevoiți(te) să investească niște bani în casă sau pentru familie. Însă, contextul astrologic le cere să evite cu orice preț speculațiile financiare, investițiile riscante și cheltuielile pentru activități distractive. Pot pierde bani din neatenție.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, ci din contră, ocazia de a ameliora unele afecțiuni mai vechi și de a-și îmbunătăți starea psihică, însă cei(le) născuți(te) în zodia Vărsător trebuie să fie atenți(te) în preajma fenomenului de Lună Nouă și să se odihnească mai mult.


Horoscop ianuarie 2021, Peşti:

Horoscop Peşti ianuarie 2021
Dragoste

Peștii care sunt parte a unui cuplu au șansa luna aceasta să se reapropie de partener(ă), să ajungă la sufletul acestuia(eia), să se reconecteze, să ierte și chiar să empatizeze mai mult, să vindece unele neplăceri din trecut. Nativii(ele) singuri(e) se pot lansa în aventuri intime cu persoane din anturaj sau pe care le cunosc prin intermediul prietenilor(elor), însă nu va fi nimic serios. Emoțional se duce o luptă, iar universul interior este răsturnat poate chiar de amintiri ale trecutului.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Pești pot relua niște teme profesionale mai vechi și pot avea parte de fel și fel de nemulțumiri și tensiuni cu superiorii(arele). Comunicarea nu va fi un punct forte, deci va fi nevoie să dea dovadă de adaptabilitate la tot ceea ce sosește pe neașteptate în plan profesional. Este o perioadă bună pentru lansarea unui proiect în online și mulți(te) nativi(e) pot primi sprijin de la prieteni(e) sau persoane importante.

Bani

Din punct de vedere financiar cei(le) născuți(te) în zodia Pești sunt susținuți(te) în negocieri, însă trebuie să aibă grijă să nu fie păcăliți(te). Marte le părăsește sectorul banilor obținuți din muncă proprie, așa că pot face o analiză amănunțită a situației și pot trage linie să vadă ce câștiguri le-a adus.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Pești au parte de un aspect tensionat pe care îl formează Neptun, guvernatorul lor, aflat în zodia lor, cu Nodul Nord, iar acest context va aduce multă tensiune interioară, multe frustrări emoționale, neînțelegeri și frici activate, mai ales că sunt planete grele pe casa subconștientului care vor favoriza neliniștea și anxietatea, dar și reîntoarcerea în trecut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS