Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii nu ar trebui să mai fie atât de generoşi(ase), arată horoscopul zilei de azi, publicat de horoscop-urania.org. Învăţaţi să nu vă mai deschideţi sufletul în faţa tuturor dacă vreţi să vă protejaţi sufletul.


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Taur:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii trec printr-o situaţie fragilă, iar persoanele dragi îi/le vor ajuta necondiţionat. Dar nu vă faceţi o obişnuinţă din asta.


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să îşi exprime mai clar aşteptările pe care le au de la ceilalţi(lelalte), altfel nu vor primi niciun fel de ajutor. Discutaţi astăzi cu ei(le)!


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Rac:

În ultima perioadă, Racii le-au neglijat celorlalţi(te) punctul de vedere. Aşa că nu ar trebui să fiţi miraţi(te) dacă ceilalţi(lelalte) vă privesc cu reticenţă.






Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Leu:

Nu este ziua potrivită ca nativii(ele) acestei zodii să dea un răspuns final pentru o solicitare. Înainte de a lua o hotărâre, discutaţi cu un/o specialist(ă).


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt plini(e) de motivaţie, însă, limitarea sau încăpăţânarea colegilor(elor) le încetinesc şi lor activitatea. Fiţi cât mai calmi(e) şi nu vă pierdeţi entuziasmul.






Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Balanţă:

Nativii Balanță pot fi forţaţi să lucreze cu o persoană pe care nu o plac. Faceţi un efort şi apelaţi la toată politeţea de care dispuneţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Scorpion:

Cineva încearcă să îi/le păcălească pe aceşti(ste) nativi(e) pe plan financiar. Poate fi vorba de un contract, o datorie sau un document, aşa că fiţi precauţi(te)!


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii vor trece printr-o evaluare sau un concurs. Cert este că veţi avea emoţii, dar trebuie să le lăsaţi deoparte pentru a avea succes azi.






Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Capricorn:

Sunt mari şanse ca nativii(ele) acestei zodii să intre într-un conflict cu un/o coleg(ă) de serviciu. Chiar dacă aveţi dreptate, va fi destul de greu să câştigaţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt nesiguri(e) pe sinceritatea unei rude, a unui(ei) prieten(e) sau a persoanei iubite. Nu vă faceţi scenarii, aşteptaţi să vedeţi realitatea întâi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 17 februarie 2021, Peşti:

Nativii(ele) Pești preferă să lucreze singuri(e) azi. Tensiunea persoanelor din jur vă derutează, aşa că încercaţi să evitaţi proiectele de grup.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS