Mercur a intrat în retrograd pe 30 ianuarie 2021. Cum ne afectează?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur a intrat în retrograd pe 30 ianuarie. Cum ne afectează?


Mercur a intrat în retrograd în ziua de 30 ianuarie 2021, în zodia Vărsătorului și va rămâne acolo până în data de 21 februarie 2021. Cum ne afectează?


Berbec:

Acest Mercur Retrograd vă arată cine sunt prietenii(ele) voştri(astre) adevărați(te). Toate bârfele și relațiile false vor fi divulgate acum. Însă, în loc să vă certaţi cu ei(le), acceptaţi doar că trebuie să iasă din viața voastră. După ce goliţi spațiul, veţi atrage mai multe persoane pozitive către voi.


Taur:

În timpul acestui Mercur Retrograd pot apărea câteva probleme legate de serviciu. Veţi simți dorința de a lucra mai mult ca oricând pentru a arăta ce puteți realiza. Aştrii vă recomandă să nu începeţi niciun proiect nou până când Mercur nu își va relua cursul normal. Focalizaţi-vă doar asupra proiectelor existente și ocupaţi-vă de sarcinile cu care aţi rămas restanţi(te).


Gemeni:

Sunteţi atenţi(te) la viața voastră în această perioadă. Veţi pune la îndoială ideile voastre spirituale și fiziologice pe măsură ce căutaţi o nouă inspirație. Reflectaţi asupra lecțiilor învățate primite de la persoanele din jurul vostru și permiteți credințelor să evolueze cu această nouă schimbare pe care vreţi să o faceţi.






Rac:

Acest Mercur Retrograd vă ajută să ieşiţi din datorii. Reușiți să plătiţi imediat toate facturile pe care le-aţi tot amânat pentru a evita probleme grave. De asemenea, acesta este un moment favorabil pentru a vă reevalua legăturile cu cei(le) dragi. Găsiţi problemele și încercaţi să le rezolvaţi.


Leu:

Dacă aveţi vreo decizie în așteptare cu privire la viața voastră sentimentală, aveţi răbdare până în 21 februarie 2021, când Mercur iese din retrograd. Abia atunci veţi reuși să faceţi schimbările potrivite pentru voi. Pe plan personal, profitaţi de această perioadă pentru a vă regăsi. Îndreptaţi-vă atenția asupra lucrurilor noi care vă pun zâmbetul pe buze.


Fecioară:

Chiar și Fecioarele vor avea de suferit sub haosul acestui Mercur Retrograd. Pe măsură ce încercaţi să ţineţi pasul cu tot ce se întâmplă, găsiţi un program care să funcționeze pentru voi și implementaţi obiceiuri sănătoase în viața voastră. Focalizaţi-vă asupra sănătății mintale și a iubirii de sine.






Balanţă:

Acest Mercur Retrograd va fi mai ușor pentru Balanţe decât pentru celelalte semne. Folosiţi timpul pentru a vă lăsa creativitatea să curgă liberă. De asemenea, aştrii vă recomandă să vă îndreptaţi atenția asupra activităților care vă ajută să vă rezolvaţi problemele cu stresul.


Scorpion:

Mercur Retrograd nu este niciodată un moment bun pentru a semna noi contracte sau a face noi schimbări. Păstraţi planurile voastre pentru momentele în care pot fi puse în aplicare și vă pot ajuta să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Nu le risipiţi acum pentru că veţi munci în zadar.


Săgetător:

Trebuie să priviţi adânc în sufletul vostru și să vă daţi seama ce vă lipsește pentru a fi fericiţi(te) cu adevărat. Este momentul să fiţi sinceri(e) cu voi. Pe plan personal, Universul are un sfat pentru Săgetători: în următoarele săptămâni reconectaţi-vă cu persoanele care erau aproape de voi.






Capricorn:

Mare atenție la detalii! Pot apărea probleme în viața financiară dacă nu aveţi răbdare în proiectele pe care le dezvoltați. Evitaţi să începeţi ceva nou deoarece invesţiile pe care le faceţi vă pot afecta în mod major bugetul. Aşteptaţi până când apele vor fi liniștite.


Vărsător:

Vărsătorii vor simți cel mai mult impactul acestui retrograd. Cel mai bine este să vă controlaţi instinctele, să renunţaţi la încăpățânare și să vă lăsaţi purtaţi(te) de val. Acceptaţi greșelile pe care le faceţi, nu vă mai mustraţi atât. Învăţaţi din ele și mergeţi mai departe.


Peşti:

Există șanse mari ca persoanele care au ieșit din viața voastră să își dorească să reia legătură cu voi. Chiar și foștii(stele) iubiți(te) din trecut pot reapărea din senin. Mare atenție la cum hotărâţi să vă ocupaţi de această situație! Nu meritați să fiţi din nou răniţi(te).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS