Mercur iese din retrograd în 21 februarie 2021, dar rămâne în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur nu va mai fi retrograd din 21 februarie 2021, dar rămâne în Vărsător


Berbec:

Veţi avea parte de prietenii noi. Este timpul să vă măriţi cercul de prieteni(e) și să alegeţi foarte bine oamenii cu care vreţi să porniţi la drum, scrie horoscop-urania.org.


Taur:

Ocupaţi-vă mai mult de voi, de sufletul vostru şi nu mai puneţi munca pe primul loc.


Gemeni:

Veţi fi în continuare destul de confuzi(e) cu privire la anumite situații din viața voastră. Veţi avea parte de tot soiul de revelații, după data de 21 februarie 2021.


Rac:

Aveţi de făcut alegeri importante din punct de vedere investițional. Pentru Raci, această perioadă este una extrem de importantă pentru că au oportunitatea să-și umple buzunarele.






Leu:

Începeţi să rupeţi anumite legături toxice. Vă veţi da seama că nu puteţi continua pe drumul vostru cu anumiţi oameni care v-au trădat încrederea.


Fecioară:

Aveţi în față o perioadă în care trebuie să aplicaţi diplomația, potrivit horoscop-urania.org. Pornirile voastre s-ar putea să nu mai fie tolerate de persoanele din jur.






Balanţă:

Concentraţi-vă asupra familiei și a casei. Veţi face tot felul de modificări pentru bunăstarea voastră generală.


Scorpion:

Sunteţi puși(se) în fața unor situații destul de încurcate din punct de vedere emoțional cărora trebuie să le faceţi față cu multă răbdare.


Săgetător:

Reuşiţi să vă adunaţi gândurile și să vă concentraţi asupra schimbărilor importante din viața voastră.






Capricorn:

Puneţi tot soiul de întrebări deranjante pentru șefii(ele) voştri(astre) și aveţi parte de revelații cu privire la cum să vă administraţi munca.


Vărsător:

Aveţi parte și voi de momente interesante, conform horoscop-urania.org. Veţi fi extrem de absorbiţi(te) de carieră și veţi face salturi uriaşe în acest sens.


Peşti:

Depuneţi eforturi uriașe să îndreptaţi anumite greșeli ale trecutului sau vorbe care au creat neplăceri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS