Horoscopul dragostei, 8-14 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 8-14 februarie 2021


Horoscop 8-14 februarie 2021, Berbec:

Trebuie să luaţi unele decizii sau ele încep să-și facă simțită urgența. Vă veţi confrunta cu situații care vor necesita o afirmare mai clară a valorilor, speranțelor și planurilor voastre. Dacă sunteţi singuri(e), cel mai probabil vă veţi folosi puterea de seducție pentru a obține plăcere. Aceste momente de pasiune sunt un antidot excelent pentru vindecarea trecutului. Întâlnirile sunt promițătoare.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Taur:

Veţi avea parte de o săptămână emoţionantă în viața voastră sentimentală, în care multe situații vor evoca evenimente din trecut care vă vor face să vă întoarceţi din drum. Vă e teamă ca nu cumva să mai treceţi prin ce-aţi trecut. Cu toate acestea, este o ocazie bună pentru a găsi urmele dorințelor neîmplinite, reprimare, pe care le-aţi putea trăi acum cu toată seninătatea.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Gemeni:

Dacă sunteţi într-o relație în acest moment, veţi face o schimbare în viața de cuplu și veţi fi mai determinaţi(te) și mai impulsivi(e) în ceea ce privește viața în doi. Se poate să fiţi prea direcţi(te) în comentariile voastre, prea nerăbdători(are) și ascuţiţi(te) fără să vă daţi seama. Ceea ce corespunde dorințelor voastre reale poate fi văzut din exterior ca o tiranie față de partenerul(a) de cuplu. Încercaţi să vă alegeţi cuvintele cu mai multă grijă.






Horoscop 8-14 februarie 2021, Rac:

Originalitatea cuvintelor voastre creează şanse de noroc în viața voastră sentimentală. Veţi avea mai multe șanse de a seduce, captiva și mai ales de a vă elibera partenerul(a) de frânele sale personale. Iubirea și libertatea se împacă mai bine. Înțelegerea va apărea spontan în relația voastră. Cu toate acestea, fiţi precauţi(te) cu umorul vostru care poate răni.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Leu:

Este greu să rămâneţi cu picioarele pe pământ în anumite circumstanțe pe care le veţi trăi săptămâna aceasta în viața voastră sentimentală. Dacă sunteţi singuri(e), s-ar putea să nu ştiţi clar ce angajament să vă asumaţi. Veţi avea în față mai multe opțiuni, dar mai presus de toate, trebuie să vă bucuraţi de momentele de neglijență totală înainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate în acest moment.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Fecioară:

Săptămâna aceasta veţi privi în interiorul vostru și veţi căuta să vă înţelegeţi mai bine. Vulnerabilitatea voastră vă duce înapoi în trecut și acest proces vă ajută să vă înţelegeţi frustrările. În cele din urmă, veţi reuși să vă administraţi mai bine chestiunile sentimentale. Idealismul vostru vă expune la întâlniri intense cu emoții extrem de puternice.






Horoscop 8-14 februarie 2021, Balanţă:

Ar fi minunat să vă lăsaţi purtaţi(te) de val în această săptămână și să vă bucuraţi din plin de șansa care va apărea în ceea ce privește dragostea. Dacă sunteţi singuri(e), aceste zile vor fi pozitive și bogate în ocazii de întâlniri interesante. De asemenea, oportunităţile de distracție vor fi numeroase. Nu rămâneţi închişi(se) în casă, începeţi să descoperiţi ceva nou. Aştrii vă arată cea mai bună cale de urmat, aceea de evadare.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Scorpion:

Modul partenerului(ei) de a face lucrurile vă va reaminti de unele nevoi pe care le-aţi lăsat deoparte de foarte mult timp. Să negaţi toate aceste lucruri va fi imposibil și, indiferent de situația voastră, veţi decide să deţineţi mai mult control asupra vieții voastre sentimentale. O persoană în care aveţi încredere vă va ajuta să înţelegeţi cum trebuie să acţionaţi în direcția corectă.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Săgetător:

Este timpul să aruncaţi o privire atentă asupra părților mai puțin bune din relația voastră. Veţi avea șansa de a face lumină. Temelia cuplului vostru este sensibilitatea. Cumva, conjuncția actuală a aştrilor vă face mai posesivi(e) și vă veţi activa mult mai ușor ca înainte la văzul unor gesturi la adresa partenerului(ei) de viață.






Horoscop 8-14 februarie 2021, Capricorn:

Un sentiment de stăpânire mai mare, de putere, vă împinge spre mai multe inițiative în viața voastră sentimentală. Veţi avea parte de o săptămână remarcabilă, în care nimic nu va fi neutru. Filosofia voastră se extinde pozitiv în viața voastră sentimentală, vă înţelegeţi mai bine partenerul(a). În urma momentelor furtunoase care nu pot fi întotdeauna evitate, veţi învăța lecțiile necesare.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Vărsător:

Aştrii vă expun la fulgere, la dorințe care schimbă radical și brusc totul în calea voastră, inclusiv rațiunea. Teama de respingere vă poate diminua gesturile de afecțiune față de partener(ă). Uneori veţi fi chiar lipsiţi(te) de diplomație, iar eforturile de după pentru a îndrepta lucrurile vor fi enorme.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Peşti:

Viața voastră sentimentală se anunță a fi intensă. Efectele astrale îl/o pun pe primul plan pe celălalt(alaltă). E greu pentru voi să nu conduceţi dansul. Dacă sunteţi deja implicaţi(te) într-o relație, vă veţi vedea partenerul(a) mai receptiv(ă) la seducția voastră, cât și mai expansiv(ă) față de voi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS