Horoscopul banilor, 8-14 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 8-14 februarie 2021


Horoscop 8-14 februarie 2021, Berbec:

Situația voastră financiară vă va oferi satisfacție în această săptămână. Urmează să primiţi vești bune urmate de costuri neașteptate. Încercaţi să aveţi o viziune cât mai clară și obiectivă asupra situației materiale reale. Feriţi-vă de exploziile voastre de generozitate care tind să vă împingă prea departe în ceea ce privește cheltuielile și feriţi-vă de cumpărături compulsive.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Taur:

Cursul situației voastre financiare va evolua într-un mod aparte în această săptămână. Ocazia apare datorită rezolvării unor probleme legate sau administrative complexe. Pe de altă parte, mijloacele clasice de creștere a veniturilor vor fi mai dificil de realizat.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Gemeni:

Veţi întâlni ocazii bune care vă vor permite să reduceţi din cheltuieli. Veţi găsi o soluție pentru a vă echilibra bugetul fără a crea griji viitoare. Dacă așteptați o chitanță de la administrație, cel mai probabil o veţi primi săptămâna aceasta.






Horoscop 8-14 februarie 2021, Rac:

Conjuncția aştrilor din această săptămână vor ușura realizarea ambițiilor voastre și vă vor face să acţionaţi într-un mod constructiv. Nu veţi da greș prin faptul că vreţi să munciţi din greu. Sunteţi mai optimişti(ste) și această energie vă împinge în direcțiile corecte. Proiectele în care sunteţi implicaţi(te) necesită timp; fiţi atenţi(te) la detalii. Acest timp de neglijență v-ar putea face să pierdeţi bani, contrar a ceea ce credeţi.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Leu:

Veţi avea o perspectivă mai profundă asupra situației voastre financiare, ceea ce vă va face să reduceţi din cheltuieli. Să puneţi bani deoparte este o soluție înțeleaptă și rațională. Nu cedaţi în fața ispitelor! Investițiile sunt favorabile.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Fecioară:

Veţi avea multe de făcut pentru a vă ține situația financiară sub control. Nevoia voastră de securitate cedează în fața de a face anumite cheltuieli, lucru care va veni spontan. Ar fi prudent să evitați să vă puneţi în fața situațiilor tentante, mai ales de miercuri încolo.






Horoscop 8-14 februarie 2021, Balanţă:

Eforturile voastre financiare din ultimele luni încep să dea roade în această săptămână. Se anunță mai multe ocazii de câștig, dar și mutări importante în afaceri și carieră. Aştrii vă vor deschide ochii pentru a putea vedea mai clar capcanele pe care trebuie să le evitați pentru a vă menține echilibrul financiar.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Scorpion:

Scorpionii țintesc sus și au noroc în afaceri, bani și carieră. Se prea poate să își găsească un alt loc de muncă sau să depisteze mai multe surse de venit. O săptămână prolifică vor avea!


Horoscop 8-14 februarie 2021, Săgetător:

Situația financiară actuală vă va mobiliza și vă va face să luaţi deciziile corecte în fața circumstanțelor externe. Vă veţi anticipa spontan cheltuielile viitoare. Unele lucruri trebuie urmărite îndeaproape timp de o lună de acum înainte. Aştrii vă vor activa ambiția generală și, în consecință, vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi strategiile de stabilizare a poziției voastre.






Horoscop 8-14 februarie 2021, Capricorn:

Situația voastră financiară din această săptămână va fi confortabilă. Relațiile cu colegii(ele) sau partenerii(ele) devin mai armonioase. Toate succesele sunt posibile în aceste zile, atât timp cât nu lăsaţi loc pentru îndoieli cu privire la abilitățile voastre.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Vărsător:

Inteligența voastră vă va salva de la multe neplăceri în această săptămână. Nu este exclus ca cineva în care aveţi încredere să vă dezamăgească. Fie că este vorba despre afaceri sau pur și simplu de o relație de colegialitate, puneţi punct oricărei legături cu persoanele care vă trădează.


Horoscop 8-14 februarie 2021, Peşti:

Alungaţi confuzia și dezordinea din viața voastră financiară. Aştrii vă susțin inițiativele, de reorganizare a afacerilor și administrative. De asemenea, vă vor ajuta să evitați să vă asumaţi responsabilități care nu vă vor aduce nimic bun.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS