Horoscopul banilor, 15-21 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 15-21 februarie 2021


Horoscop 15-21 februarie 2021, Berbec:

Situația voastră financiară este foarte bună. Conturile sunt într-o creștere evidentă, așa că vă puteți face mici capricii, arată horoscopul săptămânal, publicat de horoscop-urania.org. Nu va trece multă vreme pentru a realiza că această săptămână este săptămâna tuturor dorințelor. Cumpărături, mese și ieșiri; nu vă refuzaţi nimic. Luaţi în calcul o investiție, chiar dacă e mică, pentru că aceasta vă poate face surprize plăcute.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Taur:

O situație neclară privitoare la bani vă agită și nu îndrăzniţi să vorbiţi despre asta cu cineva din jurul vostru. Cu toate acestea, va trebui să o faceţi pentru că întâmpinaţi dificultăţi în găsirea soluțiilor. Înainte de finalul săptămânii, aveţi ocazia de a profita de unele oportunități care apar în calea voastră. Deschideţi larg ochii și urechile!


Horoscop 15-21 februarie 2021, Gemeni:

Autovehiculul vi s-a defectat? Superiorul(ara) vostru(astră) este mai exigent(ă) ca niciodată? Nu vă faceţi griji, situația voastră financiară vă asigură un moral infailibil și un comportament de câștigător(are). Aveţi oportunitatea de a învesti într-o maşină nouă care să vă îndeplinească cerinţele, iar viața voastră profesională vă măreşte ambiția și salariul care vine odată cu ea.






Horoscop 15-21 februarie 2021, Rac:

Situația voastră financiară nu mai este delicată. Odată ce datoriile voastre sunt achitate, vă vor mai rămâne bani și pentru capricii. Aţi făcut eforturi mari, dar voința voastră a dat roade. Activitățile noi contribuie la un trai zilnic mai confortabil și mai puțin chinuitor. Vă puteți bucura săptămâna aceasta cheltuind din belşug, iar persoanele dragi vor beneficia de măreția voastră.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Leu:

Sunteţi norocoşi(ase) și o ştiţi foarte bine. Cu toate acestea, aştrii vă recomandă să fiţi atenţi(te) în această săptămână și să nu luaţi decizii la nervi, legate de bani. Orice investiție sau achiziție importantă poate să producă pierderi foarte mari și neregenerabile.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Fecioară:

Se arată o mică scădere a veniturilor, așadar fiţi mai puțin darnici(e), potrivit horoscop-urania.org. Trebuie să limitaţi imediat cheltuielile, altfel vă îndreptaţi spre dezastru. Dacă vi se datorează bani, cereţi-i fără să vă fie jenă, sunt ai voştri! Bugetul vostru va crește mai facil dacă începeţi să urmăriţi toate ofertele excelente care vă pot scoate repede din nevoie.






Horoscop 15-21 februarie 2021, Balanţă:

În ceea ce privește sectorul financiar, este o săptămână favorabilă. Dacă trebuie să faceţi o investiţie importantă, nu vă abţineţi, aveţi de unde! De asemenea, veţi da dovadă de generozitate față de persoanele apropiate vouă.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Scorpion:

Lucraţi din greu pentru a vă reveni din punct de vedere financiar. Din nefericire, va trebui să suportați o cheltuială pe care nu aţi prevăzut-o. Săptămâna aceasta păstraţi discreția cu privire la situația voastră, care este încă firavă.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Săgetător:

Investițiile voastre prind contur în această săptămână. Se pare că a fost profitabil ceea ce aţi făcut. Săptămâna aceasta este plasată sub semnul şanselor, fiindcă câştigaţi bani fără să mişcaţi un deget. Datorită noilor activități în care v-aţi implicat, aveţi ocazia de a lega relații pozitive la nivel profesional și de afaceri. Acest lucru va genera venituri în plus.






Horoscop 15-21 februarie 2021, Capricorn:

Din punct de vedere financiar staţi bine. De fapt, un nou flux numerar vă va permite să întrezăriţi noi perspective. Indiferent de surse, banii curg într-una. Obţineţi stabilitatea la care doar speraţi acum câteva luni de zile.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Vărsător:

Veţi avea parte de o săptămână fără emoţii. Un sentiment de siguranță vă stimulează, pentru că banii nu vă creează probleme deloc în acest moment. Aţi trudit pentru a obține acest echilibru, așa că savuraţi-vă victoria așa cum trebuie!


Horoscop 15-21 februarie 2021, Peşti:

În această săptămână vi se oferă ocazii financiare de necrezut. Investițiile voastre vă aduc mai mult decât v-aţi așteptat. Viitorul vostru arată bine, iar în cele din urmă vă veţi permite acea achiziție importantă la care visaţi de mult timp, scrie horoscop-urania.org, în horoscopul acestei săptămâni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS