Horoscopul banilor, 1-7 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 1-7 februarie 2021


Horoscop 1-7 februarie 2021, Berbec:

Situația ta financiară pare promițătoare. În această săptămână vei avea noroc mai ales dacă inițiezi negocieri legate de activitatea ta profesională sau de un viitor proiect în domeniu. Anticiparea îți va fi de folos, deoarece ai un anumit fler pentru a găsi punctele slabe în modul tău de administrare financiar. Dai dovadă de multă creativitate pentru a ieși dintr-o posibilă situație jenantă legată de disponibilitatea fondurilor.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Taur:

Câștigurile tale scad în această săptămână, așadar vei avea tendința naturală de a amâna plata unor facturi sau cheltuieli. Acum este în joc o nevoie de securitate, te vei axa total pe realizarea de noi surse de venit și te vei gândi mereu la diferite mijloace de îmbunătățire a situației. Există discuții în jurul tău despre investiții și achiziții, poate te poți lipi de ceva!


Horoscop 1-7 februarie 2021, Gemeni:

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra vieții tale financiare, ceea ce te determină să economisești prin reducerea cheltuielilor. Vei vedea că strângerea curelei îți oferă mai multă înțelepciune și rațiune în fața ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior. Apar unele cheltuieli neașteptate legate în casă.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Rac:

Săptămâna aceasta este momentul perfect să îți arăți hotărârea și bunăvoința. Munca în echipă este necesară și, în plus, nu va fi plictisitoare. Interacțiunile cu colaboratorii tăi vor fi mai senine, pentru că îi vei vedea mai înțelegători cu tine.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Leu:

Îți vei da seama imediat de greșelile pe care le faci la locul de muncă, dar mai ales de cele ale altora. Dacă gestionezi o echipă de lucru, nu vei avea probleme să găsești veriga slabă sau acțiunile care te-au făcut să pierzi timpul până acum. Chiar dacă acea persoană are mult mai multă experiență de viață decât tine, ea nu se conformează regulilor tale și creează haos. Evenimentele neplăcute te vor trage în jos în ceea ce privește situația ta financiară.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Fecioară:

Vei găsi multe soluții de a-ți crește veniturile în această săptămână. Indiferent de obstacolele care îți apar în cale, le înlături cu fermitate și încredere. Dacă ești în căutarea unui răspuns important, aruncă un ochi mai atent asupra unor hârtii sau documente cu care ai avut de-a face recent. Atenția e cea mai bună armă a ta.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Balanţă:

În această săptămână vei putea să îți redirecționezi bugetul către ceva profitabil. Devii mai practic(ă) decât ai fost până acum și renunți un pic la teama de a încerca lucruri noi în materie de bani. Influențele astrale te pun în grațiile oamenilor influenți.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Scorpion:

Nu va fi ușor să avansezi cu planurile tale legate de bani. Așteptarea este cuvântul cheie, există anumite blocaje care vor persista un timp. În toată această perioadă, îți poți revizui proiectele înainte de a le lansa. Privește partea plină a paharului!


Horoscop 1-7 februarie 2021, Săgetător:

Aștrii îți vor oferi impulsuri constructive în viața ta materială și îți vor permite să acționezi în direcția unei siguranțe financiare mai bune pe termen lung. De asemenea, sunt favorizate contactele cu oamenii care te pot ajuta în această direcție. Eforturile tale vor da roade dacă ai răbdare în special cu administrația.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Capricorn:

Voința ta e mai fermă în această săptămână. Acest lucru îți permite să creezi legături profesionale ori de afaceri cu anumite persoane care te pot ajuta în acest sens. Situația ta financiară se va îmbunătăți simțitor doar datorită relațiilor pe care ți le faci.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Vărsător:

Ca să ai succes atât profesional, cât și financiar, trebuie să acționezi rațional. Imediat ce te vei implica emoțional, lucrurile se vor altera pentru tine. Încearcă să menții relațiile profesionale la acest nivel, deoarece prieteniile sau aventurile sentimentale nu îți sunt utile în acest moment.


Horoscop 1-7 februarie 2021, Peşti:

Vei avea multe de făcut pentru a avea succes pe plan financiar. Nevoia ta de siguranță este mai mică decât cea de a cheltui, lucru care te trage în jos. Să fii prudent(ă) și chibzuit(ă) e cel mai bun lucru pe care îl poți face în această săptămână.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS