Horoscop indian, 8-14 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 8-14 februarie 2021


BERBEC, Mesha:

Profitaţi la maximum de şansele care vi se oferă. Lăsaţi-vă talentele să iasă la suprafaţă şi bucuraţi-vă de aprecierea persoanelor din jur. Se poate să apară o situaţie de vinovăţie din trecut, pe care acum să o curăţaţi şi să primiţi iertarea de la persoana faţă de care aţi făcut ceva greşit la un moment dat. Dacă sunteţi într-o relaţie de dragoste de puţin timp, s-ar putea ca partenerul(a) să îşi dorească un angajament mai serios.


TAUR, Vrishabha:

Fiţi atenţi(te) la emoţiile voastre şi controlaţi-vă impulsul de a cheltui fără rost. Este bine să fiţi mai stabili(e), mai perseverenţi(te), pentru a reuşi. Înainte de a lua orice hotărâre, analizaţi bine. S-ar putea ca o decizie greşită să îi/le afecteze pe ceilalţi(lelalte) într-un mod la care nici nu v-aţi fi gândit. Ar fi indicat să vă consultaţi şi cu cineva în care aveţi mare încredere.


GEMENI, Mithun:

Aceasta este săptămâna în care vreţi să vă relaxaţi, însă membrii(ele) familiei au alte planuri pentru voi. Bucuraţi-vă de tot ce vă oferă. Dacă sunteţi singuri(e), s-ar putea să fiţi confuzi(e) în viaţa sentimentală. Trebuie să vă comportaţi cu tact şi diplomaţie până când vă eliberaţi de stările de neclaritate care vă agită mintea.






RAC, Kataka:

Când aveţi încredere în voi puteţi reuşi orice vă propuneţi. Această stare de fapt atrage şi mulţi(te) admiratori(are). Fiţi atenţi(te) la copiii(lele) din jurul vostru. Jucându-vă cu ei(le) vă poate oferi o experienţă minunată de vindecare. Investiţiile făcute în această săptămână vă vor îmbunătăţi situaţia financiară. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie, acum este un moment favorabil să vă mărturisiţi şi cele mai profunde sentimente.


LEU, Simha:

Nu este cel mai potrivit moment să vă asumaţi angajamente, mai ales pe termen lung. Însă, dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie, e nevoie de mai multă atenţie în cuplu. Fiţi mai sinceri(e) şi mai deschişi(se) atât cu voi înşivă(sevă), cât şi cu partenerul(a) de viaţă. La capitolul finanţe, fiţi atenţi(te) la cheltuielile în exces!


FECIOARĂ, Kanya:

Vă veţi bucura de o perioadă de încredere de sine, care vă creşte nivelul de energie. Focalizaţi-vă pe viaţa socială, planificaţi o călătorie romantică, dacă sunteţi într-o relaţie. În această săptămână puteţi rezolva multe din problemele apărute, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, din cauza lipsei de încredere de sine. Succes!






BALANŢĂ, Tula:

Aveţi tendinţa să fiţi certăreţi(e). Căutaţi să canalizaţi această energie în discuţii şi dezbateri mai profunde şi semnificative. Nu vă legaţi de orice detaliu nesemnificativ. Sunt şanse mari să câştigaţi bani. Săptămâna aceasta concentraţi-vă mai mult pe dragoste, bani şi venituri.


SCORPION, Vrishchika:

Cineva apropiat de voi vă va ajuta să ieşiţi dintr-o situaţie nefavorabilă. Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta aduce un flux important de bani. Aveţi multe de făcut, iar acesta este un început promiţător. Munca vă va fi recunoscută.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

O veste bună ar putea veni în calea voastră când este vorba despre câştiguri băneşti. Puteţi avea parte de o suplimentare a veniturilor fie din salarii, fie din alte surse. Dacă sunteţi singuri(e), o persoană pe care o admiraţi s-ar putea să vă răspundă pozitiv la avansuri. Dacă aveţi familie, copiii(lele) ar putea avea o performanţă care să vă facă mândri(e).






CAPRICORN, Makara:

Rămâneţi pe aceeaşi lungime cu alţi(te) colegi(e) pentru a vă consolida poziţia pe frontul academic. Banii vor veni şi ei, dar ar trebui să solicitaţi ajutor persoanelor în etate la locul de muncă. Fiţi precauţi(te) dacă urmează să faceţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum. Dacă încercaţi să vă schimbaţi serviciul, această intenţie s-ar putea dovedi a fi în favoarea voastră.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Începutul acestei săptămâni arată o îmbunătăţire a stilului de viaţă, ceea ce aduce puncte bune la capitolul sănătate. Focalizaţi-vă mai mult pe obiectivele din această săptămână şi nu vă lăsaţi distraşi(se). Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie, aşteptaţi-vă ca aceasta să se consolideze. Veţi primi un răspuns pozitiv din partea partenerului(ei).


PEŞTI, Meena:

Aveţi tendinţa de a fi frivoli(e), mai ales când este vorba despre cheltuieli ce ţin de ego. Dar dacă veţi reuşi să recunoaşteţi această pornire, vă va fi mai lesne să o înfrânaţi. Vă poate aştepta o călătorie interesantă alături de prieteni(e), deşi este posibil să vă fie greu să administraţi resursele. Atenţie la emoţiile negative care vă pot pune în pericol starea de sănătate!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS