Horoscop indian, 1-7 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 1-7 februarie 2021


BERBEC, Mesha:

Horoscopul indian transmite zodiei tale ca această săptămână este despre creativitate şi manifestare. Poţi experimenta mari conştientizări, revelaţii şi să ai idei măreţe şi inovatoare care să îţi inspire reîmprospătări în prietenii, în relaţiile interumane şi în viaţa profesională. Dar lecţia săptămânii este aceea de a fi conştient(ă) de tendinţa ta de a ta suprasolicita şi încinge profesional; ai putea fi fie mai comod(ă) (şi să te acuzi şi învinovăţeşti pentru asta) fie din cale afară de stresat(ă) (şi să te acuzi şi învinovăţeşti pentru asta). Înţelegi care este mesajul? Ieşi din jocul vinovăţiei şi vei fi în stare să experimentezi gândirea inovatoare.


TAUR, Vrishabha:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că energia săptămânii este plină de susţinere pentru tine; ţi se dă ocazia să reflectezi asupra credinţelor tale şi cum te-au limitat ele în relaţia ta personală şi în planurile materiale. Nu ar trebui să întâmpini niciun blocaj sau piedică în această săptămână iar dacă ar apărea vei fi în stare să le ridici şi elimini din drum cu foarte multă uşurinţă. Sunt vremuri bune pentru subiectele intelectuale şi pentru planificarea de proiecte noi şi călătorii.


GEMENI, Mithun:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că aceasta este o săptămână de confruntare între tine şi alţii(tele) dar poate fi vorba de confruntare constructivă. Adori să ai dreptate şi să îi/le înveţi pe alţii(tele) ce ştii însă în această săptămână, lecţia ta karmică este să iei în considerare punctele de vedere ale altora, valorile lor, să îi/le apreciezi pentru cum gândesc. Dacă accepţi şi reuşeşti să adopţi o perspectivă de colaborare şi egalitate cu absolut oricine, vei construi relaţii interesante în această săptămână.






RAC, Kataka:

Horoscopul indian transmite zodiei tale să te focalizezi în această săptămână pe ceilalţi oameni şi pe a fi egalul lor sau a fi în serviciul lor. Aceasta este lecţia ta karmică în timp ce ai dori să fii mai degrabă în top, să îi/le domini. Săptămâna aceasta este despre a te concentra pe polaritate – ce au alţii(tele) şi tu nu ai? Ce poţi tu învaţă de la ei(le)? Prin urmare, nevoia este să fii smerit(ă) şi modest(ă) acum.


LEU, Simha:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că ai parte de vibraţii foarte spirituale în această săptămână. Energia pare a fi ciudată pe alocuri deci nu dispera dacă vei vedea că unele lucruri sau situaţii sunt în mod bizar blocate sau se simt ca suspendate în timp. De fapt, acest lucru se întâmplă pentru că lecţia ta karmică este să înveţi să iei mici pauze de la agitaţia de a face şi să te focalizezi pe sănătatea ta mentală şi fizică, pe viaţa ta spirituală şi pe echilibrul tău interior. Este o perioadă excelentă să stai în linişte şi să vii cu un nou program, un nou plan, o nouă rutina benefică.


FECIOARĂ, Kanya:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că te aşteaptă vremuri de relaxare şi distracţie în această săptămână. Alinierea planetelor te susţin şi îţi susţin obiectivele. Te simţi în mod deosebit dornic(ă) de răsfăţ de sine acum şi nu trebuie să te simţi vinovat(ă). Nu ai observat că de cele mai multe ori creativitatea vine când nu faci aproape nimic? Săptămâna aceasta îţi va trezi marile tale capacităţi creative, deci dacă te surprinzi că te simţi neplăcut(ă) din cauza lipsei productivităţii, reaminteşte-ţi că asta înseamnă că porţi pălăria ta de director(are) de creaţie pentru viitorul tău.






BALANŢĂ, Tula:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că această săptămână este despre familie. Poţi fi implicat(ă) în multe activităţi şi situaţii cu familia ta sau poţi petrece mult timp acasă, fie de unul(a) singur(ă), fie împreună cu cei(le) dragi. Mintea îţi stă pe treburi interne şi cel mai bine te vei simţi reprezentat(ă) în intervalele de timp în care stai la tine în casă ca într-un cuib, departe de grijile sociale. Oricâtă muncă în exterior ai de făcut, reîncarcă-te energetic de acasă.


SCORPION, Vrishchika:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că această săptămână este plină cu tot felul de provocări pentru tine. Munceşti intens pe toate planurile şi eşti în mijlocul unor lecţii foarte karmice. Ai oportunitatea să descoperi tipare emoţionale şi psihologice şi să îţi vindeci greşelile - şi în acelaşi timp te poţi simţi şi furios(asă) şi împovărat(ă). Dar nu dispera, menţine-ţi etica sus, focalizează-te pe valorile tale de bază şi onorează-le fără greş. Vei vedea că adevărul iese la lumină chiar şi după o confruntare bună.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că energiile astrale te susţin în această săptămână şi te vei surprinde având energie din belşug, atât fizică cât şi intelectuală. Săptămâna este una bună să îţi faci planuri; planifică-ţi munca, scopurile, excursii cu prietenii(ele), implementează idei şi proiecte noi. Săptămâna are o vibraţie ca de tocilar(ă) pus(ă) de treabă şi îţi susţine absolut orice idee ai.






CAPRICORN, Makara:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că dragostea poate intra tiptil sau brusc în viaţa ta sau cel puţin vei avea clipe minunate în această săptămână. Vei avea parte de noi înţelegeri, conştientizări şi evenimente când vine vorba de relaţii şi poveşti de dragoste, dar este o săptămână chiar rodnică şi când vine vorba de muncă, întrucât energia ta este dedicată spre a-ţi înţelege şi afirma valoarea.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că poţi simţi multă furie care poate fi canalizată şi transformată în energie pură cu care poţi acţiona mai constructiv, dar fii atent(ă) şi conştient(ă) să nu te arzi! Te poţi simţi mânios(asă), combativ(ă) sau defensiv(ă) şi asta îi poate aliena pe oamenii din viaţa ta. Întreabă-te cum poţi folosi acest mare glob fierbinte de energie în mod pozitiv. Poate să faci mai multă mişcare fizică la sala de fitness? Poate să te orientezi spre o nouă pasiune? Poate să îţi pui treburile financiare în ordine? Nu lăsa energiile să te distrugă. Canalizează-le tu şi pune-le la muncă pentru tine.


PEŞTI, Meena:

Horoscopul indian transmite zodiei tale că această săptămână este despre a înţelege că rezultatele pe care cauţi să le manifeşti în viaţa ta sunt toate foarte bine conectate cu tiparele din subconştient care te conduc de acolo din străfunduri. Nu primeşti încă ceea ce vrei? Priveşte în tine, înţelege care îţi sunt motivaţiile de bază ale vieţii, care îţi este durerea principală, motivul fricii sau furiei principale, credinţele ce te ghidează zi de zi. Cu cât îţi analizezi mintea şi crezurile, cu atât vei fi în stare să primeşti recompensele exterioare pe care le doreşti, în special dacă aceste obiective sunt profesionale.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS