Horoscopul zilei de luni, 8 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 8 februarie 2021


Horoscop 8 februarie 2021, Berbec:

Berbecii traversează o perioadă intensă, în care evenimentele se succed cu o viteză amețitoare, in special pe plan sentimental. Pe cât posibil se recomandă prudență. Nu luaţi la cald decizii cu impact major pe viitor și nu lăsaţi impulsul de moment să vă copleșească. Discutaţi cu cineva apropiat dacă aveţi nevoie de sfaturi.


Horoscop 8 februarie 2021, Taur:

Taurii se bucură de prezenţa unei persoane extrem de speciale în viaţa lor. Poate fi vorba despre un/o prieten(ă) foarte bun(ă) ori de sufletul vostru pereche. În orice caz, nu lăsaţi micile conflicte să vă îndepărteze. Fiţi sinceri(e), răbdători(are) şi acţionaţi cu tact. La serviciu, se anunţă schimbări majore. Aveţi grijă cum vă comportaţi pentru a nu vă distruge imaginea în faţa superiorilor(arelor).


Horoscop 8 februarie 2021, Gemeni:

Cei(le) aflaţi(te) sub semnul Gemenilor au nevoie de mai multă încredere în propria persoană, iar această zi vă va duce într-un punct în care veţi cere să vi se recunoască capacităţile. Aveţi curajul de a spune atunci când vă deranjează un lucru ori un comportament în cadrul echipei de la serviciu. S-ar putea ca atitudinea voastră să fie apreciată mai ales de şefi(e), pentru că daţi dovadă de coloană vertebrală.


Horoscop 8 februarie 2021, Rac:

Cei(le) aflaţi(te) sub semnul zodiacal al Racilor încep săptămâna cu veşti bune, dar şi cu mult chef de muncă. Luaţi totuşi o pauză la un moment dat, astăzi, altfel veţi ajunge acasă mai obosiţi(te) decât v-aţi fi putut dori. Este momentul să luaţi decizii importante şi în dragoste, cine ştie, poate vă veţi hotărî să faceţi pasul cel mare. Fiţi buni(e) şi răbdători(are) însă, mai ales dacă sufletul vostru pereche nu este încă pregătit(ă) pentru a întemeia o familie.


Horoscop 8 februarie 2021, Leu:

Cuvintele fac o treabă excelentă de a-ți transmite sentimentele, dar nu este nimic asemănător contactului fizic atunci când vine vorba de a face o conexiune. Lucruri simple, cum ar fi o strângere de mână, o îmbrățișare sau chiar doar o bătaie pe spate arată oamenilor că sunteți autentic(ă). Când te întâlnești cu un/o prieten(ă) astăzi, spune-i cât de bine îți pare să-l/o vezi. S-ar putea să fie uimit(ă) de afecțiunea ta.


Horoscop 8 februarie 2021, Fecioară:

Dacă te simți indecis(ă) astăzi, nu te lăsa frustrat(ă). Faceți cercetările necesare pentru a ajunge la miezul problemei. Sau, întreabă pe cineva care a trecut prin ce treci tu. Experiența lor oferă o perspectivă valoroasă asupra situației dumneavoastră, deși nu ar trebui să urmați drumul lor fără să vă gândiți de două ori la asta. Ești încă propria ta persoană cu propriile tale obiective. De data aceasta nu există răspunsuri ușoare.


Horoscop 8 februarie 2021, Balanţă:

Balanța, chiar dacă vrea liniște, activitățile de astăzi ar putea fi atât de atrăgătoare pentru tine, încât vei fi convins(ă) că ar trebui să ieși din casă. În ceea ce privește viața ta sentimentală, trebuie să încetezi să ignori faptul că între tine și o persoană foarte apropiată începe să se dezvolte ceva. Sigur, acest lucru ar putea complica lucrurile, dar care este răul dacă flirtezi puțin mai mult? Dacă îți place, arată-i!


Horoscop 8 februarie 2021, Scorpion:

Scorpionul încearcă să-și împartă timpul cu o persoană evazivă, dar nu îi iese prea bine. Nu înțelegi ce vrea această persoană de la tine, așa că, atunci când vei avea ocazia de a petrece o perioadă singură cu ea, nu o lăsa să treacă. Cei(le) care nu sunt pregătiți(te) să intre în joc vor trebui să-l urmărească de pe margine, ceea ce ar fi păcat. Aveți atât de multe atuuri grozave, nu ar trebui risipite.


Horoscop 8 februarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii au o zi bună atât pentru a analiza felul în care au decurs ultimele săptămâni, dar şi pentru a se orienta spre ce le va rezervă viitorul. Nu aveţi timp de stat degeaba. Această fază interesantă din viața ta abia începe și mai mult ca sigur că îți va oferi noi oportunităţi. Spre sfârșitul zilei, vă puteți aștepta la o surpriză minunată care vă amintește cât de mult sunteți iubit(ă) de prietenii(ele) voştri(astre). Sunteți pe drumul cel bun din toate punctele de vedere, iar Universul vă arată asta chiar acum.


Horoscop 8 februarie 2021, Capricorn:

Viața ușoară este bună pentru unii(ele), dar nu pentru tine. Știi că atunci când un obiectiv este prea ușor de atins, de obicei nu este la fel de satisfăcător ca o victorie câștigată cu greu. Tocmai din acest motiv, Capricornii sunt mult mai deschişi la noi provocări. Nimic nu te va intimida, așa că este timpul să alegi poate calea mai dificilă. Sigur, te-ar putea lăsa epuizat(ă) până la sfârșitul zilei, dar când te vei trezi vei realiza cât de mândru(ă) eşti de absolut tot ce ai reuşit să dobândeşti.


Horoscop 8 februarie 2021, Vărsător:

Îți asumi noile responsabilități destul de bine și faci o impresie puternică și pozitivă asupra unor oameni influenţi. Acum, că aveți totul sub control, sunteți gata să faceți următoarea mişcare. Vărsătorii au chef să experimenteze, așa că întrebarea este dacă o să încerci să găsești ceva nou sau o să aștepți să vină respectivul lucru la tine? Aștrii vă recomandă să aşteptaţi.


Horoscop 8 februarie 2021, Peşti:

Peştii se pot confrunta cu diverse gânduri negative care planează în jurul lor. Tocmai când credeați că totul merge excelent, ceva aparent banal vă dă planurile peste cap. Încercaţi să vă detaşaţi de conflictele cu prietenii(ele), pentru că nu o să ajungeţi la nicio concluzie în această perioadă. Din contră, o să vă faceţi mai mult rău. Ar fi bine să vă axaţi pe bunăstarea voastră şi pe lucrurile care vă plac.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS