Horoscopul zilei de vineri, 5 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 5 februarie 2021


Horoscop 5 februarie 2021, Berbec:

Orgoliul nu vă poate ajuta să câștigați aprecierea celor din jur. Încercați să fiți mai maleabili, să acceptați și alte puncte de vedere și nu mai luați totul atât de personal. Nimeni nu v-a pus gând rău, așa că lăsați garda jos și încercați să aflați care este motivul real pentru care nu sunteți printre cei mai populari colegi la locul de muncă. Diplomația vă v-a ajuta mult mai mult în viață decât orice plan de răzbunare.


Horoscop 5 februarie 2021, Taur:

În sfârșit aveți timp să rezolvați problemele administrative, să alergați pe la instituțiile statului după acte, iar acasă vă pregătiți pentru o zi dedicată curățeniei și gătitului. Nu numai că aveți spor, dar vă era și dor să pregătiți preparatele preferate și să îi răsfățați pe cei dragi cu o masă copioasă. Spre seară poate aveți timp și de o scurtă plimbare, mai aruncați un ochi prin magazine, poate chiar vă și cumpărați ceva drept recompensă pentru sarcinile de peste zi.


Horoscop 5 februarie 2021, Gemeni:

Sunteți puși pe glume și pe socializat. Finalul iernii vă găsește într-o stare de spirit de zile mari și profitați din plin de această energie și bună dispoziție. Îi molipsiți și pe cei din jur cu atitudinea voastră, iar un lucru este clar: pe unde mergeți, distracția vă urmează. Însă, oricât de mult v-ar plăcea să fiți în centrul atenției, nimic nu se compară cu liniștea căminului și familiei.


Horoscop 5 februarie 2021, Rac:

Îţi vei intra într-un rol nou de mentor pentru restul echipei. S-ar putea să nu te simţi confortabil, dar este calea naturală pentru ca lucrurile să evolueze. Acum, mai mult ca niciodată, eşti mai bun la conectarea cu alte persoane. Reuşeşti să vezi puncte comune între persoane care nu întotdeauna se înţeleg. Foloseşte aceste informaţii azi şi vei putea rezolva nişte probleme spinoase. Oamenii se bazează pe tine să le fii alături, iar tu eşti mereu acolo.


Horoscop 5 februarie 2021, Leu:

Ai multe informaţii despre evenimentele care se produc acum, iar mulţi oameni şi-ar dori să ştie tot ce ştii tu. Să fii în centrul acţiunii este un sentiment plăcut şi ai ajuns în sfârşit într-un loc în care poţi să îţi valorifici cu adevărat rolul în viaţă. Rezistă tentaţiei să îţi exerciţi puterea asupra oamenilor care sunt dezavantajaţi. Nu vrei să dărâmi podurile. Rămâi calm şi mai conservator decât de obicei.


Horoscop 5 februarie 2021, Fecioară:

Fii alături de ceilalți și ajută-i cu energia ta pozitivă de care beneficiezi acum. Pentru tine este foarte ușor să creezi momente plăcute pentru oamenii tăi, pentru că te simți extrem de generos cu cei la care ții cel mai mult. Știi toate lucrurile lor preferate, așa că de ce nu plănuiești ceva ce știi că le va place? Nu trebuie să fie nimic complicat. Orice ai face, faptul că te-ai gândit la ei va fi foarte apreciat.


Horoscop 5 februarie 2021, Balanţă:

Pentru nativii Balanţă ar fi bine să asculte mai mult acea voce interioară care ştie să vă ghideze pe drumul cel mai bun. Ignoraţi ce vă spun alţii să faceţi şi aveţi mai multă încredere în instinctele voastre. Oamenii au intenţii bune, dar nu ştiu cu adevărat ceea ce vă doriţi voi. S-ar putea să dureze până atingeţi nivelul dorit, însă aşteptarea merită cu vârf şi îndesat.


Horoscop 5 februarie 2021, Scorpion:

Scorpionii sunt asaltaţi de oameni care vor să afle detalii despre viaţa lor intimă. Ideal ar fi să nu vă pierdeţi diplomaţia, deşi întrebările devin cu adevărat iritante la un moment dat. Insistenţa anumitor persoane vă face să vă daţi seama care sunt oamenii pe care vă veţi putea baza în viitor. Puteţi renunţa la anumite prietenii care oricum nu vă motivau foarte mult.


Horoscop 5 februarie 2021, Săgetător:

Astăzi aveţi de a face cu o persoană care, în mod normal, este extrem de autoritară. Căutaţi să intraţi cât mai rar în contact cu persoana respectivă. Cu timpul şi-ar putea da seama că exagerează în gândire şi că lucrurile se pot discuta pe un ton mult mai normal. Nu e cazul să vă stresaţi inutil pentru lucruri insignifiante şi care trec pe repede înainte, dacă aveţi atitudinea potrivită.


Horoscop 5 februarie 2021, Capricorn:

Vineri, Capricornii caută sprijin în jur, atât în legătură cu probleme personale, cât şi profesionale. Lucrurile par că au scăpat cumva de sub control şi vrei să le aşezi din nou pe făgaşul normal. De asemenea, nu ar fi rău dacă ai avea ceva mai multă grijă de felul cum arăţi. O schimbare de imagine ar putea să fie o soluţie. Seara, te simţi stors de energie, aşa că relaxează-te cu o baie fierbinte cu uleiuri esenţiale şi ascultă o muzică liniştitoare.


Horoscop 5 februarie 2021, Vărsător:

Astăzi, sfatul aştrilor pentru Vărsători este să fie mai precauţi. Există riscul să te răneşti în mici accidente casnice. Dacă eşti singur, s-ar putea să cazi în plasa unui seducător. Ai grijă la promisiunile pe care le face, poate fi doar un escroc sentimental, o persoană vicleană, care s-ar putea să vrea să te folosească. Fii extrem de precaut şi atent, ca să nu te alegi cu o inimă frântă.


Horoscop 5 februarie 2021, Peşti:

Peştii au succes pe toate planurile şi se vor bucura de asta la maxim. În plan sentimental, este posibilă o nouă cucerire, o întâlnire cu o persoană foarte atrăgătoare. De asemenea, este foarte posibilă o revedere cu o persoană specială din trecut. Ai grijă, nu ai nevoie acum de un dezechilibru emoţional. În plan financiar, la orizont apare promisiunea unor câştiguri importante.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS