Horoscopul zilei de azi: joi, 18 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: joi, 18 februarie 2021


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Berbec:

O zi plină de pasiune îi/le așteaptă pe acești(ste) nativi(e), arată horoscopul zilnic. O persoană neașteptată v-ar putea face o declarație care să vă pună pe gânduri și să vă facă să simțiți fluturași în stomac. Bucuria va fi mai mare cu cât sentimentul este reciproc și, în sfârșit, vi se îndeplinește o dorință ascunsă. Cei(le) mai norocoși(ase) nativi(e) s-ar putea să primească și un bonus la salariu.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Taur:

Taurii trec printr-o perioadă mai grea. Nu refuzați ajutorul sau sfaturile celor dragi, poate ar fi bine să vorbiți cu un/o specialist(ă) să depășiți acest impas. Aveți nevoie de o distragere, de o activitate care să vă ajute să vă recăpătați veselia. Profitați de apropierea weekendului și plănuiți o zi de relaxare, o escapade în natură.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Gemeni:

Atenție, impasul financiar nu se va rezolva dacă nu luați măsuri drastice. Nu mai cedați tentațiilor și nu mai cheltuiți sume de bani pe care nu le aveți. Dacă aveți nevoie de ajutor din acest punct de vedere, cereți sfatul unui(ei) membru(e) al/a familiei. Soluții există, trebuie doar să fiți consecvenți(te) în aplicarea lor.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Rac:

O persoană de care eşti atras(ă) pare să fie interesată de altcineva. Asta ar putea trezi în tine gelozia şi nesiguranţa. Nu te stresa prea mult din cauza asta. Încearcă să afli faptele, înainte să laşi situaţia să te afecteze. Invitații(tele) pentru mai mult de un eveniment social în aceeași seară te vor forța să faci o alegere neconfortabilă. Fă alegerea care ți se potrivește cel mai bine.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Leu:

Cineva ascunde lucruri față de tine. Toți avem probleme private pe care nu dorim să le împărtășim, dar asta te afectează în mod deosebit dacă ești Leu. Intuiția ta îți va spune probabil cine este această persoană. Încearcă să o convingi să fie mai deschisă, fără să pui presiune. Treburile neterminate te-ar putea înnebuni. S-ar putea să încerci să treci repede peste ele, dar îți va cauza prea mult stres. Fă ce este mai crucial și lasă restul deoparte.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Fecioară:

Poate ai plănuit să participi la un eveniment de grup, dar circumstanțe dincolo de puterea ta îți intră în cale. Poate a fost anulat. Asta te va dezamăgi, dar și pe alții(tele). Găsește altceva de făcut. Un proiect pe cont propriu are nevoie de atenția ta, iar această provocare te va ține ocupat(ă) ore întregi. Azi, ia cina în oraș, pentru că meriți.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Balanţă:

Se anunță o zi plină de provocări. Un eveniment neașteptat, o întâlnire cu o persoană din trecut sau posibilitatea de a face parte dintr-un proiect îndrăzneț îi/le va electriza pe nativii(ele) din zodia Balanță, iar ziua se va scurge cu o viteză amețitoare. Răbdarea nu este recomandată, ci acțiunea rapidă, inițiativa, decizia la cald. Vei avea timp să calculezi totul zilele viitoare, important este să nu pierzi ocazia.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Scorpion:

Scorpionii ar putea avea surprize pe plan sentimental, în special dacă nu au un/o partener(ă) de viață. Un schimb de mesaje aparent nevinovat ascunde de fapt sentimente ce cresc de la o zi la alta, iar momentul în care cărțile vor fi date pe față se apropie cu pași repezi. Pregătește-te sufletește pentru că va urma o perioadă de neuitat.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii ar putea fi puși în situația de a lua decizii dificile, cu un impact semnificativ asupra viitorului. În aceste situații nu este bine să reacționezi din instinct, la repezeală. De fapt, nu ar trebui să reacționezi, ci să preiei situația în propriile mâini, să calculezi totul din timp și să te ții de planul tău. Dacă nu ai încă stabilite obiectivele, ar fi bine să îți rezervi timp și să înțelegi unde vrei să ajungi cu adevărat.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Capricorn:

Pentru nativii(ele) zodiei Capricorn, ziua de joi va fi extrem de obositoare, în care vor trebui să finalizeze proiecte extrem de importante. Horoscopul zilnic sugerează să îţi păstrezi calmul şi să încerci să te organizezi cât mai bine. Doar aşa vei duce la bun sfârşit tot ce ai de rezolvat. De asemenea, mare grijă la comunicarea cu cei(le) dragi, este posibil să apară un conflict în familie. Seara, o să primeşti un cadou neaşteptat şi zâmbetul îţi revine pe buze.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Vărsător:

Ziua de joi vine cu multă pozitivitate pentru Vărsători. Uiți de probleme, de conflictele de la locul de muncă şi vrei să petreci ziua într-o relaxare totală. Horoscopul zilnic îți recomandă chiar o sesiune de cumpărături. Sunt șanse să achiziţionezi lucruri la preţuri reduse, economisind astfel o sumă mare de bani. În plan sentimental, însă, fii reţinut(ă), nu este ziua cea mai potrivită pentru experiențe în dragoste.


Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2021, Peşti:

Astăzi, unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Pești ar putea avea nevoie de ajutorul unui(ei) prieten(e). O întâlnire cu cineva din trecut îți dă viața peste cap, iar umărul lui ar putea să te ajute. Discută cu el(a) despre asta și încearcă să îți păstrezi echilibrul emoțional. Spre seară, te mai liniștești și lucrurile se vor aşeza la locul lor. Uită-te la un film sau citește o carte, te vei simți mai bine. Gândește-te la o pasiune sau cum să pornești o afacere, în viitorul apropiat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS