Horoscopul zilei de duminică, 14 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 14 februarie 2021


Horoscop 14 februarie 2021, Berbec:

Este timpul să ieșiţi din cochilia în care v-aţi ascuns, dragi Berbeci! Aştrii vă amplifică doza de energie şi dorinţa de a fi văzuţi(te), validaţi(te), apreciaţi(te), înţeleşi(se) şi sprijiniţi(te). Planurile şi obiectivele voastre pot fi duse la bun sfârşit cu mult succes, important este să nu renunţaţi.


Horoscop 14 februarie 2021, Taur:

Sentimente mixte pătrund în starea nativului(ei) Taur. Pe de o parte, planurile importante încep să prindă contur în ceea ce priveşte sfera profesională, întrucât Mercur, care aduce veştile importante se alătură lui Jupiter. Pe de altă parte, Luna vă poate transforma într-un(o) singuratic(ă), reflectând profund viitorul din punct de vedere romantic.


Horoscop 14 februarie 2021, Gemeni:

Este greu să nu vă simțiţi bine astăzi, dragi Gemeni. Planeta voastră conducătoare Mercur își petrece ziua alături de optimistul Jupiter. Îmbrățișați energia înălțătoare pe care o simțiți și puneţi-vă în aplicare toate ideile la care v-aţi tot gândit în ultima vreme.






Horoscop 14 februarie 2021, Rac:

Nativii(ele) Rac se bucură din plin de Ziua Îndrăgostiţilor, mai ales dacă ştiţi să menţineţi totul sub o doză de suspans în aşa fel încât, la final, să vă bucuraţi şi mai mult de redescoperirea cu persoana iubită. Sunteţi încurajaţi(te) să preluaţi iniţiativa şi nu trebuie să pierdeţi o asemenea oportunitate. Aveţi resurse nelimitate la dispoziţie pentru a vă îndeplini obiectivul.


Horoscop 14 februarie 2021, Leu:

Leii trebuie să lămurească anumite aspecte legate de relaţia cu persoana iubită. Aveţi schimbări de făcut, iar de alegerile pe care le faceţi depinde viitorul relaţiei. Nu trebuie să vă grăbiţi. Ar fi mai bine să analizaţi de câteva ori înainte de a decide. Important e să ştiţi că, dacă aveţi puterea să daţi cărţile pe faţă, veţi obţine un plus de linişte pentru perioada următoare.


Horoscop 14 februarie 2021, Fecioară:

Norocul este de partea voastră astăzi şi veţi obţine un succes important, indiferent că vorbim despre asigurarea unui bonus financiar sau despre posibilitatea de a atrage atenţia unei persoane pe care încercaţi să o cuceriţi de mai mult timp. Ideal ar fi să transmiteţi exact ce aşteptări aveţi pentru ca lumea să ştie cum să administreze relaţia cu voi şi cum să vă susţină mai bine.






Horoscop 14 februarie 2021, Balanţă:

Ziua Îndrăgostiţilor este una dintre zilele pe care le-ați așteptat cu nerăbdare. Fie că așteptați să primiți un cadou inedit sau să oferiți multă dragoste, această zi va fi de-a dreptul magică. Uitați de problemele financiare pe care le-ați tot întâmpinat în ultima vreme și bucurați-vă de prezența persoanei iubite. La finalul zilei veți realiza cât de norocoşi(ase) sunteți.


Horoscop 14 februarie 2021, Scorpion:

Jocurilor video vă ocupă cea mai mare parte a timpului liber și, din această cauză, neînțelegerile din relația de cuplu au început să apară. Această zi este ideală pentru a vă repara toate greșelile și a recupera momentele tandre alături de persoana iubită. Ar fi bine să vă organizați mai bine viața sentimentală și să nu mai lăsați pe mâine ce puteți face astăzi.


Horoscop 14 februarie 2021, Săgetător:

Pentru nativii(ele) zodiei Săgetător va fi zi lungă şi extrem de obositoare. Este foarte posibil să ai de rezolvat tot felul de probleme casnice, administrative, lucruri care îţi vor provoca iritaţie şi stres. Mare atenţie la comunicarea cu cei(le) din familie, în special cu partenerul(a) de viaţă! Un eventual dezacord poate duce la tot felul de conflicte nedorite. Seara va fi însă una liniştită. O plimbare în aer liber te va elibera de toată energia negativă acumulată în timpul zilei.






Horoscop 14 februarie 2021, Capricorn:

Astăzi, Capricornii simt că pot face orice, au un tonus excelent. Pentru tine, nicio problemă nu este de nerezolvat, eşti capabil(ă) să găseşti soluţii pentru orice situaţie, oricât de dificilă ar putea să pară. Dacă eşti în căutarea jumătăţii, Cupidon îşi face apariţia, o poveste de dragoste poate să se înfiripe. Spre seară ar fi bine să te odihneşti, altfel pot să te încerce mici probleme de sănătate. Bucură-te din plin de linişte şi încarcă-ţi bateriile!


Horoscop 14 februarie 2021, Vărsător:

Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiei Vărsător, 14 februarie va fi într-adevăr o zi exclusiv dedicată iubirii. Astăzi, ai şansa să ieşi la o întâlnire romantică împreună cu o persoană specială, faţă de care nutreşti sentimente de multă vreme. Duminică, de Ziua Îndrăgostiţilor, ai în sfârşit curajul de a-i spune adevărul şi, din fericire pentru tine, răspunsul va fi cel la care ai visat. Seara, o veste extraordinară va fi cireașa de pe tort, iar noaptea se va încheia într-un ton romantic.


Horoscop 14 februarie 2021, Peşti:

Peștii vor experimenta, astăzi, emoţii puternice. Dragostea pluteşte cu adevărat în aer pentru tine, în această zi. Este indicat să stai departe de oamenii invidioşi, care îți pot deteriora energia pozitivă. Concentrează-te pe relația de iubire, poți să-ți surprinzi partenerul(a) de Ziua Îndrăgostiţilor cu un cadou făcut chiar cu mâinile tale, efortul va fi cu siguranţă apreciat. Spre seară, te vei relaxa la lumina lumânărilor, alături de persoana iubită.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS