Horoscopul zilei de vineri, 12 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, vineri, 12 februarie 2021


Horoscop 12 februarie 2021, Berbec:

Este un moment excelent pentru a lua măsuri cum ar fi semnarea documentelor, demararea proiectelor sau realizarea marilor mişcări romantice. Deschideți-vă mintea şi fiţi pregătiţi(te) de noi începuturi. Nu aşteptaţi alte persoane care să vă spună că sunteţi gata, aveţi mai mult curaj. S-ar putea să fie anumite lucruri pe care să le fi amânat de ceva timp. Astăzi puteţi să vă schimbaţi destinul.


Horoscop 12 februarie 2021, Taur:

O energie vibrantă, plină de speranță și pozitivă vine în inima voastră și ar putea aprinde focul unei iubiri profunde pe care aţi purtat-o unei persoane multă vreme. Oferiți-vă timp pentru administra situaţia aşa cum simţiţi că este bine. Discutaţi, fiţi sinceri(e), rezolvaţi acea enigmă a poveştii voastre de dragoste. S-ar putea ca în final să găsiţi răspunsul potrivit.


Horoscop 12 februarie 2021, Gemeni:

Vizite surprize – asta îi/le așteaptă pe acești(ste) nativi(e) în prag de weekend. Cineva drag vrea să vă surprindă cu o veste plăcută, față în față. Cu câteva ore până la weekend, nu prea vă mai stă gândul la lucru și la sarcinile de serviciu, așa că începeți să trageți de timp și nu mai aveți răbdare până la sfârșitul programului. S-ar putea ca această atitudine să vă aducă neajunsuri.


Horoscop 12 februarie 2021, Rac:

Vă pregătiți de o escapadă de weekend, aveți bagajele deja gata și planurile făcute. O situație de ultim moment s-ar putea să vă dea o parte din planuri peste cap, dar sunteți obișnuiți(te) cu astfel de situații și știți cum să le administrați. Încercați să cheltuiți mai chibzuit sau la finalul lunii s-ar putea să intrați în economiile destinate unei viitoare case.


Horoscop 12 februarie 2021, Leu:

Te vei simți combativ(ă) și te vei „aprinde” repede azi, cel puțin când ai de-a face cu oameni care nu respectă programul. Nu ai niciun pic de răbdare cu oamenii care nu sunt dispuși să asculte sau să lucreze în grupuri, așa că nu e cea mai bună zi pentru activități de echipă. Vei fi mult mai fericit(ă) dacă poți acționa singur(ă) și să ai mai multă flexibilitate să faci ce vrei, când vrei. Din punct de vedere romantic, dacă ești singur(ă), vei fi super mulțumit(ă)!


Horoscop 12 februarie 2021, Fecioară:

Să te concentrezi pe obiectivele tale este bine, dar azi ar trebui să te asiguri că nu pierzi din vedere întregul ansamblu. Nu este înțelept să fii prea obsedat(ă) de un singur lucru. Nu uita să faci un pas în spate și să iei o pauză pentru a te uita la progresul făcut și să te bucuri pentru cât de multe ai realizat până în acest punct. Să realizezi cât de aproape ești de obiectivul tău te va energiza și te va ajuta să ajungi la final, poate mai rapid decât dacă munceai la capacitate maximă.


Horoscop 12 februarie 2021, Balanţă:

Există o mulțime de opțiuni diferite pentru voi acum, dar trebuie să luați lucrurile pas cu pas. Tranzițiile treptate sunt mult mai avantajoase decât schimbările bruște, deoarece vă oferă timp pentru a vă ajusta și menține echilibrul în viață. Dacă vă balansați de la o extremă la alta, veți cheltui atât de multă energie, încât va fi dificil să vă întoarceți la suprafaţă.


Horoscop 12 februarie 2021, Scorpion:

A-ți asuma puține riscuri nu este o garanție că vei avea o călătorie sigură prin viață, așa că gândește-te cu atenție dacă vrei sau nu să spui cu adevărat „nu” acelei oportunități care te sperie. S-ar putea să fie dificil progresul, dar nu te teme să rişti. Da, un milion de lucruri ar putea merge prost, dar și un milion de lucruri ar putea merge bine!


Horoscop 12 februarie 2021, Săgetător:

Chiar dacă totul în viața ta poate părea strălucitor și armonios, există niște nori de furtună care se ascund şi care îşi vor face apariţia pe drum. Nu veți vedea din ce direcție vin, dar pentru a fi pregătiţi(te), ar trebui să aveţi o atitudine mai prudentă și să evitați să faceți ceva prea riscant. De asemenea, este posibil ca Săgetătorii să nu fie înțelepţi şi să efectueze achiziţii majore sau să semneze documente importante fără să acorde prea multă atenţie.


Horoscop 12 februarie 2021, Capricorn:

Ești înconjurat(ă) de mult noroc și vibrații pozitive, dar ai și un moment introspectiv. Lucrați la remedierea relațiilor destrămate, mai ales dacă vă simțiți vinovați pentru acțiunile voastre din trecut. Există, de asemenea, o tensiune care ar putea provoca suspiciuni, gelozie sau posesivitate, iar aceste emoții negative nu ajută capricornii în procesul de vindecare. Probabil că vă veți întreba de ce vă simțiți așa, dar să ajungeți la un răspuns sincer nu va fi ușor.


Horoscop 12 februarie 2021, Vărsător:

Vărsătorii nu se gândesc, astăzi, decât la weekend. Ți-ai planificat o întâlnire cu persoane dragi pe care nu le-ai văzut de foarte mult timp, așa că ești extrem de nerăbdător(are). Către sfârșitul zilei, vei avea parte de o surpriză incredibilă de la persoana iubită. Pur și simplu vei fi copleșit(ă). Seara va aduce cu ea momente romantice alături de jumătatea ta, în care toate grijile se vor topi. Dacă ești singur(ă), în căutarea dragostei, vei primi un ajutor nesperat de la Cupidon.


Horoscop 12 februarie 2021, Peşti:

Peștii vor avea, vineri, o zi în care simt că renasc. După o săptămână grea și un program extrem de încărcat la locul de muncă, abia aștepți weekendul ca să te relaxezi. Visezi cu ochii deschişi la sfârșitul programului, când vei fi liber(ă) și vei putea face, în sfârşit, tot ce îți dorești. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu disperi, este doar o perioadă mai grea, în care stresul și oboseala își spun cuvântul. Spre seară, partenerul(a) de viaţă îţi va da o veste excelentă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS