Horoscopul zilei de joi, 11 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 11 februarie 2021


Horoscop 11 februarie 2021, Berbec:

Vreţi să vă trăiţi viața în felul vostru sau în conformitate cu ceea ce spun alții(tele)? Dacă reputația voastră este preocuparea voastră principală (și ar trebui să fie), atunci trebuie să nu mai ascultați ce spun alții(tele) și să începeți să ascultați ce vă spune vocea interioară! A renunţa la ceea ce vă doriţi cu adevărat nu vă va ajuta să ajungeţi prea departe, indiferent de ce vă vor spune cei(le) din jur. Rămâneţi fidel(ă) credinţelor voastre. Discuția cu o rudă mai în vârstă vă poate ajuta să obțineți o idee despre cum să rămâneți pe drumul cel bun.


Horoscop 11 februarie 2021, Taur:

Nativii(ele) Taur sunt interesaţi(te) de începerea unor noi proiecte şi au dorinţa de a munci, de a învăţa lucruri noi astăzi, aşa că cei(le) din jur vor aprecia efortul şi vă vor sprijini. S-ar putea să fiţi lăudaţi(te) chiar de şefi(e). Nu ezitați să vă exprimați ideile și opiniile cu voce tare și cu mândrie, iar dacă aveţi nevoie de ajutor, cei(le) dragi vă vor fi întotdeauna alături. Evitaţi conflictele, iar dacă vă nimeriţi într-o situaţie tensionată încercaţi să acţionaţi cu mult tact pentru a restabili pacea.


Horoscop 11 februarie 2021, Gemeni:

Ar putea să nu fie tocmai o zi uşoară astăzi. De îndată ce veţi începe ziua, probabil vă veţi simți în ceață sau sunteţi în situaţia în care să nu ştiţi ce să faceţi în continuare. Dacă se întâmplă acest lucru, îndreptați-vă focalizarea spre altceva. În loc să vă gândiţi la propriile obiective, concentrați-vă pe lucrurile pe care le fac alții(tele). Vedeţi dacă îi/le puteţi ajuta. Adesea, când ieșiţi din propria viață, obțineţi o perspectivă mai bună asupra ei. Nu este o zi bună pentru a începe proiecte singuri(e).


Horoscop 11 februarie 2021, Rac:

Dacă simţiţi că oamenii nu înţeleg ceea ce spuneţi acum, nu fiţi frustrați(te). Alții(tele) vă pot interpreta greșit, dar asta nu înseamnă că nu vor să vă asculte în continuare. Oamenii sunt dispuși să depună eforturi pentru a face parte din lumea voastră, pentru că merită atât de mult! Din când în când sunteţi obligat(ă) să vă simțiţi în afara sincronizării cu ei(le), dar ce contează? Nu vă străduiți pentru interacțiuni uşoare tot timpul. Veți pierde prea multă energie cenzurându-vă.


Horoscop 11 februarie 2021, Leu:

Temperamentele sunt puse la încercare azi, inclusiv al tău. Planurile pe care ţi le-ai făcut nu au rezultatul pe care îl aşteptai, iar acum pare că azi totul se rezumă la stingerea conflictelor. Vestea bună este că ştii ce vrei, aşa că e doar o chestiune de timp să îţi dai seama cum trebuie să ajungi acolo. Fă cât de puţine compromisuri poţi. Dacă laşi alte persoane să dicteze lucrurile într-o direcţie care nu te mulţumeşte, vei regreta.


Horoscop 11 februarie 2021, Fecioară:

Romantismul necesită multă muncă din când în când, dar efortul merită de fiecare dată! Dacă eşti într-o relaţie acum, oferă-i partenerului(ei) tău(ale) un pic mai multă atenţie şi dragoste decât de obicei. Compromisul vă va apropia. Iar dacă nu eşti într-o relaţie, a sosit timpul să lucrezi mai intens la stabilirea unei conexiuni cu o persoană cu care ai vorbit mult în ultima perioadă. Deschide-te mai mult şi fii mai vulnerabil(ă). Trăieşte visul!


Horoscop 11 februarie 2021, Balanţă:

Balanța simte că i se impun prea multe acum, dar probabil că nu vă dați silința suficient de mult! Trebuie să te concentrezi. Va conta foarte mult să arătați tuturor că nu este nevoie să se uite peste umărul tău să vadă ce faceți. Intensificați-vă eforturile și preluați mai multă responsabilitate și vi se va oferi mai multă autonomie. Adăugați ceva mai multă ambiție și nu vă fie frică să dați greș. Chiar dacă eșuezi, măcar vei învăța ceva.


Horoscop 11 februarie 2021, Scorpion:

Scorpionii nu trebuie să refuze azi o cerere de ajutor, atunci este nevoie ei. Este unul dintre lucrurile pe care oamenii le iubesc la voi. Ai grijă însă să nu dai ajutor orbește. Cineva care nu prea are nevoie de ajutorul tău ar putea să-l ceară și, dacă poți să scapi să spui nu, ar trebui. Voi doi lucrați de obicei bine împreună, dar se va simți prea mult, ca și cum ar profita de voi. Trebuie să li se reamintească faptul că s-ar putea să nu fiți acolo când chiar au nevoie de voi. Învață-i(le) să nu ia pe gratis ajutorul tău și să nu considere că au acest drept.


Horoscop 11 februarie 2021, Săgetător:

Dacă sunteți în căutarea unui impuls pentru a vă motiva, nu trebuie să căutați prea departe. Răspunsul s-ar putea să se găsească chiar sub ochii voştri. Dacă analizaţi lucrurile suficient de mult, sigur veți da peste câteva detalii care vă vor face să vedeți lucrurile într-un mod cu totul nou. Săgetătorii se bucură de o perioadă în care introspecţia este la ordinea zilei. După mult timp, simţiţi că aveţi răspunsuri la întrebări mai vechi.


Horoscop 11 februarie 2021, Capricorn:

Este o zi minunată pentru a-ți exprima cele mai puternice opinii, chiar dacă asta înseamnă să îi/le deranjezi puţin pe cei(le) din jur. Ai noroc totuşi că eşti înconjurat(ă) de oameni care vor înțelege schimbarea ta extremă de comportament. Nu trebuie să fii jenat(ă) dacă îți pierzi calmul. Te vei simți eliberat(ă). Mai mult, Capricornii se vor simţi ascultaţi şi înţeleşi, chiar dacă abordarea nu o să fie cea mai prietenoasă. Ai însă motivele tale.


Horoscop 11 februarie 2021, Vărsător:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Vărsător simt ca trebuie să facă o mare schimbare în viața lor. Nu mai ești mulțumit(ă) de ceea ce ti se întâmplă si vrei ca lucrurile să meargă în altă direcție. Pe toate planurile, dar mai ales în cel profesional. Sfatul aştrilor pentru tine este să şi faci ceva în acest sens, să iei atitudine. Fii curajos(asă) şi fă pasul spre direcţia dorită. În viața personală, ai grijă la deciziile pe care le iei, ca să nu îţi pară rău mai târziu. Şi, odată ce ai făcut o alegere, nu te mai uita înapoi. Mergi înainte, indiferent de consecințe.


Horoscop 11 februarie 2021, Peşti:

Joi, unii(ele) dintre nativii(ele) zodiei Pești simt nevoia unei escapade, vor o aventură în viaţa lor și nu se opresc până când nu o obțin. Grijă mare, însă, pot să apară tot felul de situații delicate! În dragoste, de exemplu, dacă flirtezi, iar persoana vizată nu este pe aceeași lungime de undă, pot să apară probleme. De asemenea, un sfat pentru tine din partea aştrilor este să scapi de predispoziţia pesimistă din ultimele zile. Nu mai căuta defecte acolo unde nu sunt și nu te mai plânge atunci când nu este cazul.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS