Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Vărsător, din 11 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Vărsător, din 11 februarie 2021


Berbec:

Ar trebui să nu vă mai băgaţi nasul în problemele altora, să nu vă mai certați cu lumea, să nu faceţi pe mediatorii(arele) în situații unde a încerca să mediaţi mai mult incurcaţi. Altfel spus, este bine să vă vedeţi de treaba voastră, mai ales în apropierea zilei de 11 februarie 2021.


Taur:

Obsesia voastră pentru muncă trebuie oprită, așa că aştrii vă îndeamnă să vă odihniţi mai mult, să faceţi lucruri diferite în timpul vostru liber, căci nu totul în viață înseamnă carieră.


Gemeni:

Nu căutaţi cusururi acolo unde ele nu sunt persoanelor din jurul vostru pentru că voi veţi fi cei(le) care vor avea de suferit pe urmă. Altfel spus, nu zgândăriţi animalul din cușcă. S-ar putea să se trezească și să vă înșface.






Rac:

Ar trebui să renunţaţi la atitudinea pasiv-agresivă din relațiile voastre de prietenie ori iubire. Nu vă mai victimizaţi și nu mai faceţi atacuri sub centură, căci dacă veţi întâlni karma să nu vă mai plângeţi de ce vă va merge rău.


Leu:

Fiţi optimişti(ste) şi aşteptaţi-vă la lucruri frumoase mai ales că aveţi capacitatea de a le înfăptui. Renunţaţi, totuși, la orgoliul nemăsurat.


Fecioară:

Nu mai țineți în voi tot ce puteți spune public, mai ales că ideile voastre pot schimba întregi paradigme sociale.






Balanţă:

Nu vă complicaţi la serviciu și nu intraţi în tot felul de polemici care se creează între colegi(e). Ar fi indicat să vă propuneţi să nu vă mai implicaţi în certurile altora.


Scorpion:

Nu mai puneţi accentul pe imaginea voastră publică, pentru că nu asta e cel mai important acum. Schimbaţi-vă atitudinea, încercaţi să priviţi lumea cu mai multă modestie, să vă focalizaţi mai mult asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viața voastră și nu au neapărat un preț uriaș.


Săgetător:

Nu spuneţi hop până n-aţi sărit pârleazul. Luna Nouă vă aduce o lecție din punct de vedere sentimental.






Capricorn:

Nu ridicaţi tonul la oamenii din jur, chiar dacă impertinența unora vă înfurie.


Vărsător:

Nu renunţaţi la visurile voastre, oricât de multe obstacole ar apărea în cale. Voi puteți mai mult.


Peşti:

Nu-i/le linguşiţi pe cei(le) care nu dau doi bani pe voi, chiar dacă scopul vostru este unul cât se poate de precis.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS